i ja pogleda reachera jučer, da me nije podsjetia ovaj tvoj post, zaboravia bi, hahahahah... meni je bolji od zadnjeg bournea
al ka šta si reka, ništa posebno... više mi se svidia humor nego akcija.. (par replika i ona scena kad ga napadnu s bejzbol palicama
)... ovakva priča bude u svakoj kriminalističkoj seriji koja potraje par sezona... herzog s onim glasom i ludom facom je zajeban negativac, al je totalno neiskorišten... ovaj film će najbolje leć fanovima tex willera
nego mi je još komično bilo gledat kako od tom cruisea oće napravit mrcinu (lik u knjizi ima 2m i 120 kg)... cruise ima nategnutih 170cm, a rosamund pike oko 175cm., ona još u štiklama, a kad stoji do nje on je viši oko 5cm
... u onoj sceni u sudnici kad ona odšeta,a on ostane u kadru, mislia san da će se on zajebat, pa zakoračit i past s neke kutije na kojoj stoji
10.01. u nas stiže gangster squad i mislin da će bit sranje... pari zanimljiva priča, al režija je prilagođena za tupavu mladež.. a fotografija je digitalna, al po traileru izgleda skroz loše
17.01. dolazi django, mislin da će bit dobar... zero dark thirty dolazi isti dan, al upravo je procuria screener pa se skida s neta, al možda se strpin dok ne dođe u kino... mislin da će mi taj najbolji ove godine pa ga je šteta ne pogledat u kinu