Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<3940414243>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
Garfield
#801 Posted : 25. prosinca 2012. 21:31:05(UTC)
Rank: Ovisnik

Ajeossi (2010)

Koja filmcina. Jedan od najboljih filmova sto sam gledao u zadnje vrijeme, mozda i duze ...

Uploaded with ImageShack.us
vs
#802 Posted : 26. prosinca 2012. 5:06:45(UTC)

Garfield wrote:
Ajeossi (2010)

opet ti ne radi slika, al se da skužit po imenu ajeossi...
the man from nowhere, hahahahah...

počne ništa posebno, al kako ide kraj, sve je bolji... na kraju filma san ima osjećaj da san pogleda jebeno dobru akciju (nastranu neke pizdarije)...

@garfield,
ako pogledaš još šta dobrih azijaca, javi....
ivan_micic
#803 Posted : 26. prosinca 2012. 15:23:48(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
http://www.imdb.com/title/tt0443272/

pogleda sinoć, čisto OK film,ne znam zasto toliki hype (jest da je Daniel genijalan,ali...)
vs
#804 Posted : 27. prosinca 2012. 11:48:29(UTC)

ivan_micic wrote:
http://www.imdb.com/title/tt0443272/

pogleda sinoć, čisto OK film,ne znam zasto toliki hype (jest da je Daniel genijalan,ali...)

ja san umra od dosade gledajući ga... totalno nezanimljiva radnja... produkcijski je sve to na najvišoj razini, glumci odlični i sve to, al priča nikakva, samo sjede i pričaju o istoj stvari 2,5h...
Dok Lester
#805 Posted : 27. prosinca 2012. 23:40:35(UTC)

Man
ja sinoć pogledao Hobbita (naravno NE u 3D) i apsolutno sam zadovoljan viđenime. palac gore Smile Smile Smile
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#806 Posted : 28. prosinca 2012. 11:53:02(UTC)

LIFE OF PI

objektivno, nije loš film... ali nije mi se svidia, ima previše stvari šta su me živcirale, ne mogu sad ulazit u detalje da ga ne pokvarim drugima... može se pogledat

RUST AND BONE

za umrit od dosade... nešto ka "skafander i leptir", samo snimljeno na "normalan" način
vs
#807 Posted : 28. prosinca 2012. 12:25:39(UTC)

i ova godina je izrodila više filmskih prevara nego dobrih filmovaGlare ... najveća prevara je definitivno prometheusBigGrin

od ovoga šta san gleda, nema više od par filmova šta ću opet s guštom pogledat (ovako napamet, cloud atlas, killing them softly... i aj, nek bude tu i skyfall)..

još nešto očekujem od djanga, zero dark thirty, the master i last stand...
vs
#808 Posted : 29. prosinca 2012. 13:12:43(UTC)

THIS IS 40

ima par smijehova u sebi, kome se sviđaju ove judd apatow komedije, neće ga ni ova razočarat...

al kad vidiš o ćemu se brinu ameri u 40oj... nama na balkanu ovo dođe ko SF/fantasy filmBigGrin
Garfield
#809 Posted : 29. prosinca 2012. 15:16:26(UTC)

I Saw the Devil (2010)

Film ima strasno dobru ideju, ali malo mi je naivno sve ispalo i film me jednim djelom podsjeca na Se7en.
Sve u svemu sasvim solidan film, ali moram reci da sam ocekivao vise.

Uploaded with ImageShack.us
vs
#810 Posted : 29. prosinca 2012. 15:58:16(UTC)

meni je I saw the devil odlican, ali ka i svim filmovima tog rezisera, malo im fali do genijalnosti... ima mi super filmove, stvarno ih s gustom pogledam, ali jednostavno im fali oni moment da se zamislis nakon odgledanog filma... ka sta imaju memories of murder, oldboy, the chaser, itd.... od njegovih mi jedino a bittersweet life upada u tu kategoriju...

garfielde, jesi gleda the chaser i the yellow sea?... oba su mi vrhunski, ali drazi mi je the chaser...
Garfield
#811 Posted : 29. prosinca 2012. 18:10:46(UTC)

vs wrote:
meni je I saw the devil odlican, ali ka i svim filmovima tog rezisera, malo im fali do genijalnosti... ima mi super filmove, stvarno ih s gustom pogledam, ali jednostavno im fali oni moment da se zamislis nakon odgledanog filma... ka sta imaju memories of murder, oldboy, the chaser, itd.... od njegovih mi jedino a bittersweet life upada u tu kategoriju...

garfielde, jesi gleda the chaser i the yellow sea?... oba su mi vrhunski, ali drazi mi je the chaser...

Meni su neke stvari prejednostavne u filmu. Kako sazna za onu kapsulu, kako ga pusta na druge ljude, kako onake slomljenje ruke ubije dvjicu u autu, isto ubica i slicne stvar ... Mislim da je te stvari mogao malo bolje odraditi, cak i kraj me nesto nije dojmio.

The Chaser i The Yellow Sea nisam gledao, ali to mi je sljedece u repertoaru. Inace volim pogledati Azijske filmove i licno smatram da su odlicni u tome.
vs
#812 Posted : 29. prosinca 2012. 19:13:13(UTC)

meni je bilo najgluplje kad mu izreze ahilovu tetivu, a ovi sutra prohoda, jedino je malo šepa, hahahahah...
Garfield
#813 Posted : 29. prosinca 2012. 20:06:51(UTC)

Takve stvari i mislim. Slomije mu ruku, on s tom rukom odmah u iducoj sceni s dvojicom u autu i s tom se rukom sluzi kao da je Arnold Švarceneger.
vs
#814 Posted : 29. prosinca 2012. 20:56:49(UTC)

THE POSSESSION

sranje na kvadrat... ovo san zavrtia prije nego izađen vani, sva srića da san pojača ton pa nisan zaspa... neka mala krešti nonstop, hahahahaha
vs
#815 Posted : 2. siječnja 2013. 20:51:54(UTC)

DREDD - nisan nikad cita strip, pa ne znan kakav je u odnosu na njega... film mi je bia gledljiv, al nista posebno... jedino sta ga cini malo drukcijim od ovih strip adaptacija je nasilje, napravljeno je dosta eksplicitno.

LIBERAL ARTS - dosadno smece
feniks
#816 Posted : 4. siječnja 2013. 14:08:35(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Pogledao Jack Reacher sinoc.
Nekada su ovakve filmove pravili na sedmicnom nivou ali danas su rijetkost, pa sam blagonaklon.
Nista spektakularno, red akcije, red komedije red drame pa sve ispocetka.
Mozda ga pogledam za koju godinu ponovo a to ne mogu napisati za vecinu naslova u zadnje vrijeme...
Dobar pocetak godine 2013.ThumpUp
"Staromodan koncept " jos politicki nekorektan kontekst oslabili su komercijalni potencijal ovog filma+pokolj par dan prije premijere dobro je sto je uopste usao u kina.
Od fransize vjerovatno nista steta jer ima vise potencijala od ovih "hit" serijala.

Cekam Gangsterski vod i Django, od prvog dosta ocekujem a od Tarantina malo sta.
vs
#817 Posted : 4. siječnja 2013. 14:30:26(UTC)

i ja pogleda reachera jučer, da me nije podsjetia ovaj tvoj post, zaboravia bi, hahahahah... meni je bolji od zadnjeg bournea

al ka šta si reka, ništa posebno... više mi se svidia humor nego akcija.. (par replika i ona scena kad ga napadnu s bejzbol palicamaLOL )... ovakva priča bude u svakoj kriminalističkoj seriji koja potraje par sezona... herzog s onim glasom i ludom facom je zajeban negativac, al je totalno neiskorišten... ovaj film će najbolje leć fanovima tex willeraBigGrin

nego mi je još komično bilo gledat kako od tom cruisea oće napravit mrcinu (lik u knjizi ima 2m i 120 kg)... cruise ima nategnutih 170cm, a rosamund pike oko 175cm., ona još u štiklama, a kad stoji do nje on je viši oko 5cmLOL ... u onoj sceni u sudnici kad ona odšeta,a on ostane u kadru, mislia san da će se on zajebat, pa zakoračit i past s neke kutije na kojoj stojiLOL

10.01. u nas stiže gangster squad i mislin da će bit sranje... pari zanimljiva priča, al režija je prilagođena za tupavu mladež.. a fotografija je digitalna, al po traileru izgleda skroz loše
17.01. dolazi django, mislin da će bit dobar... zero dark thirty dolazi isti dan, al upravo je procuria screener pa se skida s neta, al možda se strpin dok ne dođe u kino... mislin da će mi taj najbolji ove godine pa ga je šteta ne pogledat u kinu
ivan_micic
#818 Posted : 4. siječnja 2013. 23:53:10(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
http://www.imdb.com/title/tt0975645/

niš' posebno, ali manje dosadniji od Lincolna, tj. manje traje

a
http://www.imdb.com/title/tt1649419/

očekivao sam manje patetike, loš izbor nakon odličnog Orfanata
Dado R.
#819 Posted : 5. siječnja 2013. 3:42:12(UTC)
Rank: Libellus

vs wrote:
i ja pogleda reachera jučer, da me nije podsjetia ovaj tvoj post, zaboravia bi, hahahahah... meni je bolji od zadnjeg bournea

al ka šta si reka, ništa posebno... više mi se svidia humor nego akcija.. (par replika i ona scena kad ga napadnu s bejzbol palicamaLOL )... ovakva priča bude u svakoj kriminalističkoj seriji koja potraje par sezona... herzog s onim glasom i ludom facom je zajeban negativac, al je totalno neiskorišten... ovaj film će najbolje leć fanovima tex willeraBigGrin

nego mi je još komično bilo gledat kako od tom cruisea oće napravit mrcinu (lik u knjizi ima 2m i 120 kg)... cruise ima nategnutih 170cm, a rosamund pike oko 175cm., ona još u štiklama, a kad stoji do nje on je viši oko 5cmLOL ... u onoj sceni u sudnici kad ona odšeta,a on ostane u kadru, mislia san da će se on zajebat, pa zakoračit i past s neke kutije na kojoj stojiLOL

Tocno tako, film se svidio fanovima Texa... Dosao tip, pobio sve, i otisao doma...BigGrin BigGrin
Napokon neki film gdje se

a humor i replike su slag na tortu. Nekon mnogih losih filmova, ovo mi je pravo osvjezenje...

A sto se tice snimanja, tja, ako bi bilo suditi po knjizi onda su trebali za glavnog glumca uzeti barem Dwayna Johnsona...BigGrin
I poznato je to da kod njega traze nize glumce da je lakse snimati da on izgleda veci... Npr. cak i onaj sto izgleda kao mrga je 1.75, ali nema veze,
visina i sirina nisu bitni ni u stvarnom zivotu... Samo meni nije jasno sto je on radio s Nicole Kidman.
vs
#820 Posted : 5. siječnja 2013. 13:24:16(UTC)

sta je radia s kidmanicom?.... a nabija sebi komplekseLOL
Users browsing this topic
Guest (4)
58 Pages«<3940414243>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.