split85 wrote:Imam jedno pitanje jednog našeg kolekcijonara , pa ga prenosim doslovno:
Quote:Ovako, naručia san dvi knjige Skrivenog lica i odabra opciju plaćanja općom uplatnicom. Uplata je izvršena na drugi dan (max. rok 3). Iman odrezak (kopiju) od uplatnice. Stripovi mi još nisu stigli.Na sajtu san registriran kao zlotvor, a mail mi je:
toni.kulas10@gmail.com.
Toni Kulaš
Koliko san shvatija osim ovoga ne može se ni uključ na forum, stalno ga odbija.
Pa ako šta znate u vezi narudžbe , tu je njegov kontakt mail.
Evo, po informacijama koje sam sad dobio, mislim da je to rijeseno, odnosno otkrilo se u cemu je bio problem i sad bi trebalo sve biti OK.
Uglavnom mi smo zaprimili uplatu, i odmah poslali paket, no adresa je dostavnoj firmi bila nepoznata pa nisu mogli uruciti.
Culi smo se i s dostavljacem i s Tonijem, tako da, s obzirom na sutrasnji praznik, dostavit ce mu u ponedjeljak.
Zamoli ga samo da kad to primi javi je li sve OK.
Inace, izgleda da ima nekakvih problema s odredjenim mailovima pri registraciji, sto inace nije bilo.
I pogotovo mi se cini da su u pitanju gmailovi, pa cemo vidjeti sto je problem s tim, jer nema zabranjenih mailova za registraciju.
Predlozi mu da napravi sljedece, neka kao mail za registraciju stavi
toni@libellus.hr, i neka tako posalje.
Naravno on nece dobiti taj mail, jer adresa ne postoji ali ja bih trebao vidjeti da se zeli registrirati pa cu mu to manualno odobriti,
i onda neka u svom profilu promjeni mail i postavi koji zeli...
Ocito je neki problem kod slanja tog koda na gmail...