Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Stripovi koje želimo u izdanju Libellusa
Rank: Libellus Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,962 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
|
vs wrote:Tex Willer wrote:Garfield wrote:vs wrote:lipo od tebe sta si pobroja, uvik me zanimalo, al mi je bilo tlaka zajebavat se...
ja iman sve sta mi je napeto, to su 203 knjige... nekih 45%... niti pola...sramota Cuj sramota 203 knjige :) (doduse sad je jos manje u postotcima jer se povecao broj izdanja, nego u prijasnjom postu) Ja sam trenutno na oko 75% (350 knjiga) Slabo, ja imam stotinak vise ubra san ja da ovdi ima uzivljenika... ne bi se zacudia da neko ima sve... a da nije u LL, njihov blizi rod ili ljubavnik Ja se nadam da cu pobjediti onaj fantasy pa da dobijem koju knjigu, imam ih doma manje od tebe...
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:[quote=Dado R.] misli i Carson, ponekad kad misli.
Carson misli!!?!!?! A cime???
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 178  Location: Zagreb
|
Ja sam na 359, imam sve od onoga sto pratim. Mr. Noa ne volim zbog Disa i ne kupujem, nisam ni Nicka Raidera (nisam ni probao, strah me), a ovo ostalo moze puni gas, jedva cekam
Ajmo please texa colora, to bi bio super pocetak godine
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467  Location: Nis
|
budo wrote:Ja sam na 359, imam sve od onoga sto pratim. Mr. Noa ne volim zbog Disa i ne kupujem, nisam ni Nicka Raidera (nisam ni probao, strah me), a ovo ostalo moze puni gas, jedva cekam
Ajmo please texa colora, to bi bio super pocetak godine Pa kako to jedva cekas Texa a ne uzimas Nika Pa Nik ti je Tex u patikama, probaj
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 178  Location: Zagreb
|
Ma ako kupim jednog, kupit cu sve, zato me strah "probanja"
Ako ih ti "izmaltretiras" da puste Texa u 1 mjesecu, ja kupujem Nika
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
hnje, hnje, hnje... sva srića da iman 100% onoga šta skupljan od LL, to mi onda daje pravo duplo više pizdit nego oni šta imaju bar 50% 
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
Tex Willer wrote:Garfield wrote:vs wrote:lipo od tebe sta si pobroja, uvik me zanimalo, al mi je bilo tlaka zajebavat se...
ja iman sve sta mi je napeto, to su 203 knjige... nekih 45%... niti pola...sramota Cuj sramota 203 knjige :) (doduse sad je jos manje u postotcima jer se povecao broj izdanja, nego u prijasnjom postu) Ja sam trenutno na oko 75% (350 knjiga) Slabo, ja imam stotinak vise Ccc. Znaci ne uzimas reprinte ? Pih. Kakav si ti kolekcionar Libellus-ovih stripova a nisi uzeo reprinte Taman kad osvojim fantasy ligu i koji put manager mjeseca bicu i ja negdje na tom broju
|
|
|
|
|
budo wrote:Ma ako kupim jednog, kupit cu sve, zato me strah "probanja"
Ako ih ti "izmaltretiras" da puste Texa u 1 mjesecu, ja kupujem Nika Kojim zahvatom da oborim Dadu R. na zemlju pa da ga maltretiram Ma ocu ja i Texa odmah. Da se nesto pitam samo Tex i Nik bi izlazili dok ih ne kompletiraju, pa posle mogu svi ostali
|
|
|
|
|
Garfield wrote:Tex Willer wrote:Garfield wrote:vs wrote:lipo od tebe sta si pobroja, uvik me zanimalo, al mi je bilo tlaka zajebavat se...
ja iman sve sta mi je napeto, to su 203 knjige... nekih 45%... niti pola...sramota Cuj sramota 203 knjige :) (doduse sad je jos manje u postotcima jer se povecao broj izdanja, nego u prijasnjom postu) Ja sam trenutno na oko 75% (350 knjiga) Slabo, ja imam stotinak vise Ccc. Znaci ne uzimas reprinte ? Pih. Kakav si ti kolekcionar Libellus-ovih stripova a nisi uzeo reprinte Taman kad osvojim fantasy ligu i koji put manager mjeseca bicu i ja negdje na tom broju Reprinte i Ridjobradog Ne mogu da ga svarim nikako. Sad kad procita Anto
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Garfield wrote:Tex Willer wrote:Garfield wrote:vs wrote:lipo od tebe sta si pobroja, uvik me zanimalo, al mi je bilo tlaka zajebavat se...
ja iman sve sta mi je napeto, to su 203 knjige... nekih 45%... niti pola...sramota Cuj sramota 203 knjige :) (doduse sad je jos manje u postotcima jer se povecao broj izdanja, nego u prijasnjom postu) Ja sam trenutno na oko 75% (350 knjiga) Slabo, ja imam stotinak vise Ccc. Znaci ne uzimas reprinte ? Pih. Kakav si ti kolekcionar Libellus-ovih stripova a nisi uzeo reprinte Taman kad osvojim fantasy ligu i koji put manager mjeseca bicu i ja negdje na tom broju Reprinte i Ridjobradog Ne mogu da ga svarim nikako. Sad kad procita Anto Znam kako ti je. Ja sam ga cak bio uzelo, ali sam ga se rijesio
|
|
|
|
Rank: Strip-Autor Joined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 579  Location: Gradac
|
|
|
|
|
|
Garfield wrote:Znam kako ti je. Ja sam ga cak bio uzelo, ali sam ga se rijesio I ja poklonio Jasku, dobro, ne bas poklonio, dao 4 komada za 4 limenke piva Ali sam obezbedio sigurnog kupca,ja ionako ne bi nastavio da ga kupujem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 142  Location: Šoštanj i Zagreb
|
Ja sam blizu 300 komada, a imam u planu nabaviti neke koje sam propustio, no vidjet ćemo! Problem je što uz kiosk izdanja nemam više to sve gdje držati!
|
|
|
|
|
dcopic wrote:Ja sam blizu 300 komada, a imam u planu nabaviti neke koje sam propustio, no vidjet ćemo! Problem je što uz kiosk izdanja nemam više to sve gdje držati! Imam ja prostor, oslobodio sam garsonjericu na poslednjem spratu samo za stripove. A za prijatelja sve, samo javi kad donosis ono sto ti je visak da ti pomognem da ne nosis sam
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 142  Location: Šoštanj i Zagreb
|
Dobra ideja je ovo s garsonjerom, mogao bih iznajmiti jednu samo za stripove, što je mnogo jeftinije nego da ju kupim za cca 50000€
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:dcopic wrote:Ja sam blizu 300 komada, a imam u planu nabaviti neke koje sam propustio, no vidjet ćemo! Problem je što uz kiosk izdanja nemam više to sve gdje držati! Imam ja prostor, oslobodio sam garsonjericu na poslednjem spratu samo za stripove. A za prijatelja sve, samo javi kad donosis ono sto ti je visak da ti pomognem da ne nosis sam Ima kod mene 10'ak metara drva, pa posto si raspolozen za rad mogao bi to odraditi :)
|
|
|
|
|
Garfield wrote:
Ima kod mene 10'ak metara drva, pa posto si raspolozen za rad mogao bi to odraditi :)
Kad ih preradis u papir i odstampas na njima prvih par stotina komada Texa, ali prima ristampa sa Villinim naslovnicama unutra, odmah dolazim
|
|
|
|
|
dcopic wrote: Dobra ideja je ovo s garsonjerom, mogao bih iznajmiti jednu samo za stripove, što je mnogo jeftinije nego da ju kupim za cca 50000€ Ma cuti, ja se zajebavam sad a ne znam sta cu da radim s njima kad krenem za Nemacku Samo mi to na pameti, kako i gde da prebacim stripove
|
|
|
|
Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Stripovi koje želimo u izdanju Libellusa
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.