Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

8 Pages«<34567>»
Tex Willer 51 & 52
kasper
#81 Posted : 31. prosinca 2012. 23:32:28(UTC)
Rank: Često prisutan

Meni Panama manje vise suprotna nego li VSu. Prva polovina razduzena, pomalo dosadna, sa predugim dijalozima, objasnjenjima. Onda ziva vatra kad udju u dzunglu. Sam kraj los. Ehm, a ovo je jedan od boljih starih. Nadam se vecem prilivu novih dogodine.

Srecna Nova svima Smile
vs
#82 Posted : 1. siječnja 2013. 15:00:54(UTC)
Rank: Ovisnik

kasper wrote:
Meni Panama manje vise suprotna nego li VSu. Prva polovina razduzena, pomalo dosadna, sa predugim dijalozima, objasnjenjima. Onda ziva vatra kad udju u dzunglu. Sam kraj los. Ehm, a ovo je jedan od boljih starih. Nadam se vecem prilivu novih dogodine.

Srecna Nova svima Smile

sto ljudi, sto cudi... sto zena, dvista sisaLOL
Babilon
#83 Posted : 4. siječnja 2013. 23:34:07(UTC)
Rank: Inventar foruma

TEX WILLER, knjige 57 i 58
Libellus

Akcijske cijene -20%
Tex Willer 51 = 144,00 kn
Tex Willer 52 = 172,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/in...je-novosti&Itemid=67

Pozdrav iz Babilona!
Smile

http://www.babilon-strip.com

http://www.facebook.com/groups/126290440737070/
Za-Gor-Te-Nay
#84 Posted : 10. siječnja 2013. 18:57:33(UTC)
Rank: Nova faca

Man
manchester wrote:
zamislite strip bez korica, 350 strana, sad pokusajte da ga ugurate u korice koje mogu da prime recimo 280, eto tako izgledaju primerci koje sam video, mozda bi prava rec bila naduveno. Cisto da skrenete paznju stampariji, kad vec ne postuju rokove bar neka rade kvalitetno, a i da im se ne desi na Zagoru, to im ne prastam

Ja san svoga nabavia za 80 kuna,i slazen se s kolegon kojeg citiran,ali izmedju hrpta i naslovnice bi trebalo bit neko ulegnuce,meni je potpuno ravno.Cak mi se i korice cine malo premale,mislin niske,jer ne mogu propisno zatvorit strip.Stisa san ga sa 10 mega enciklopedija na 10 sati i nije dalo rezultata.Stranice valovite,a korica od stripa udaljena pola centimetra.Jos u Splitu cin pogledas nebo padne kisa.Vlaga,here i come !
Dado R.
#85 Posted : 10. siječnja 2013. 19:23:07(UTC)
Rank: Libellus

Za-Gor-Te-Nay wrote:
manchester wrote:
zamislite strip bez korica, 350 strana, sad pokusajte da ga ugurate u korice koje mogu da prime recimo 280, eto tako izgledaju primerci koje sam video, mozda bi prava rec bila naduveno. Cisto da skrenete paznju stampariji, kad vec ne postuju rokove bar neka rade kvalitetno, a i da im se ne desi na Zagoru, to im ne prastam

Ja san svoga nabavia za 80 kuna,i slazen se s kolegon kojeg citiran,ali izmedju hrpta i naslovnice bi trebalo bit neko ulegnuce,meni je potpuno ravno.Cak mi se i korice cine malo premale,mislin niske,jer ne mogu propisno zatvorit strip.Stisa san ga sa 10 mega enciklopedija na 10 sati i nije dalo rezultata.Stranice valovite,a korica od stripa udaljena pola centimetra.Jos u Splitu cin pogledas nebo padne kisa.Vlaga,here i come !

Tebi je barem lako, zamjenit ce ga za bolji primjerak kod toga sto ti ga je prodao za 80 kuna.
dr. westax
#86 Posted : 12. siječnja 2013. 13:26:41(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado R. wrote:
Za-Gor-Te-Nay wrote:
manchester wrote:

Tebi je barem lako, zamjenit ce ga za bolji primjerak kod toga sto ti ga je prodao za 80 kuna.

Jučer sam bio u Palachu da konačno vidim kakvi su ti Texovi i ostao sam blago je reći zgrožen kada sam vidio oba, a pogotovo Operaciju "Panama". Crying
Iskreno ne vrijede ni 80kn i nije mi jasno kako ste to vi pustili u prodaju? Confused Confused
Čini mi se kao da su se kriteriji srozali. Mad
Dado R.
#87 Posted : 12. siječnja 2013. 13:46:05(UTC)

Vec sam sve napisao na tu temu, mogu samo ponavljati. Postavio sam slike nekoliko primjeraka i pokazao da su to stvari kakvih ima vec
na izdanjima, ne samo Libellusovim vec i na drugim izdanjima mnogih izdavaca. Ako primjerak koji imate ne odgovara onome sa slike
onda trazite da vam se primjerak zamjeni ili da vam se vrati novac, mozete napraviti ili jedno ili drugo. Ne znam sto drugo uciniti.
Bezveze mi je da se vrtimo u krug. Mi smo vracali u pnovni tisak izdanja na kojima su greske bile za neke "sitnice" s neki nebi nikad ni primijetili,
no ako smo ovo pustili u prodaju znaci da smo u rukama drzali primjerke koji su bili OK, i koji su odgovarali onome sto smo i do sad imali.
Ako je netko naletio na losije primjerke od toga, zao mi je, zamjenite ili vratite. Ako od 8 novih naslova 2 nisu najbolja mozemo li onda
konkretno pricati o srozavanju kriterija, dr. westax? Ili smo to srozali kriterije samo kod Texa? Smijesno...

dr. westax
#88 Posted : 12. siječnja 2013. 14:48:22(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Vec sam sve napisao na tu temu, mogu samo ponavljati. Postavio sam slike nekoliko primjeraka i pokazao da su to stvari kakvih ima vec
na izdanjima, ne samo Libellusovim vec i na drugim izdanjima mnogih izdavaca. Ako primjerak koji imate ne odgovara onome sa slike
onda trazite da vam se primjerak zamjeni ili da vam se vrati novac, mozete napraviti ili jedno ili drugo. Ne znam sto drugo uciniti.
Bezveze mi je da se vrtimo u krug. Mi smo vracali u pnovni tisak izdanja na kojima su greske bile za neke "sitnice" s neki nebi nikad ni primijetili,
no ako smo ovo pustili u prodaju znaci da smo u rukama drzali primjerke koji su bili OK, i koji su odgovarali onome sto smo i do sad imali.
Ako je netko naletio na losije primjerke od toga, zao mi je, zamjenite ili vratite. Ako od 8 novih naslova 2 nisu najbolja mozemo li onda
konkretno pricati o srozavanju kriterija, dr. westax? Ili smo to srozali kriterije samo kod Texa? Smijesno...

Srozavanje kriterija spominjem jer se jasno sjećam zbog kakvih "sitnica" ste povlačili svoja izdanja iz prodaje i ponovno ih tiskali, a ovaj slučaj sa Texom ne mogu ugurati u "sitnicu".
Očito je i totalnom laiku da su korice uže od stripa i da je strip "uguran".
Čisto sumnjam da postoje OK primjerci jer sam pregledao par komada i svi su isti, a čuo sam da su i na drugim prodajnim mjestima kupci naletili na iste probleme.
Zato mi nije jasno kako ste vi koji od prvog dana svog poslovanja pratite baš svaki detalj i nastojite da stripovi budu što bliži savršenstvu, dopustili da se ovakvi primjerci nađu u prodaji?
Bez ikakvog okolišanja mogu reći da vam je ovo najgore izdanje koje ste izbacili u svom višegodišnjem izdavačkom stažu i brine me kakva će biti buduća izdanja, ako ste počeli tolerirati ovakve krupne greške.
Nema tu ništa smiješno, nego je tužno. Crying Crying
Dado R.
#89 Posted : 12. siječnja 2013. 16:15:48(UTC)

dr. westax wrote:

Srozavanje kriterija spominjem jer se jasno sjećam zbog kakvih "sitnica" ste povlačili svoja izdanja iz prodaje i ponovno ih tiskali, a ovaj slučaj sa Texom ne mogu ugurati u "sitnicu".
Očito je i totalnom laiku da su korice uže od stripa i da je strip "uguran".
Čisto sumnjam da postoje OK primjerci jer sam pregledao par komada i svi su isti, a čuo sam da su i na drugim prodajnim mjestima kupci naletili na iste probleme.
Zato mi nije jasno kako ste vi koji od prvog dana svog poslovanja pratite baš svaki detalj i nastojite da stripovi budu što bliži savršenstvu, dopustili da se ovakvi primjerci nađu u prodaji?
Bez ikakvog okolišanja mogu reći da vam je ovo najgore izdanje koje ste izbacili u svom višegodišnjem izdavačkom stažu i brine me kakva će biti buduća izdanja, ako ste počeli tolerirati ovakve krupne greške.
Nema tu ništa smiješno, nego je tužno. Crying Crying

Cekaj, znaci drugim rijecima da nismo zbog "sitnica" povlacili svoja izdanja iz prodaje i ponovno ih tiskali onda sad ovo ne bi izgledala krupna greska?
Ne mislim da ti osobno tako mislis, ali ocito tako ispada....
Zao mi je da sumnjas u moje rijeci da postoje OK primjerci, jer mi i dalje kao i od prvog dana tiskamo izdanja prije svega zbog nas samih i nasih kolekcija,
a nikad u zivotu necu pokusati nekome nesto prodati s cime i sam nisam zadovoljan.
Rekao sam da postoje OK primjerci, nisam rekao savrseni primjerci, vec OK izdanja kakva smo vec imali od svih tiskara, i sigurno postoje takva,
i sam sam ih drzao u rukama. Da je bilo uzasno losih primjeraka, kao u ovim nekim opisima, garant bismo otvorili sve pakete i pregledali sve detaljno
i ono sto nije nikako dobro ne bi se naslo u prodaji. Ocito je da to sad trebamo uciniti, jer vjerujem da postoji dio naklade koji ne odgovara onom sto sam vidio.
A tebe molim da pogledas slike na mislim 3 stranici ovog topica i da mi kazes jesu li izdanja koja si ti vidio identicna ovim na slikama ili su bolja/losija?
Cisto da budem siguran o cemu pricamo.
deltamike
#90 Posted : 12. siječnja 2013. 17:59:53(UTC)

Man
mogu reci da sam ja licno vidio nekoliko primjeraka oba texa i da su sva bila ok. vjerovatno postoje neki losiji primjerci jer vidim da se ljudi zale i na drugim forumima ali kazem vam, tih nekoliko primjeraka je izgledalo kao i svako dosadasnje LL izdanje - bez zamjerke...
samuel
#91 Posted : 12. siječnja 2013. 19:05:47(UTC)

Slazem se da je Tex ispao lose ali sto je tu je,kako kaze Giboni ovo mi je skola. Na ustrb svih ostalih izdanja ovo jedno lose moze se tolerirati,mene vise smeta cijena koja je debelo, debelo previsoka i mislim da ce tiraz padati,tj da ce se jos manje prodavati.S kim god razgovaram svi razmisljaju o prestanku sakupljanja pa tako i ja.Uz sva ostala izdanja nemoguce je to sve pratiti a imam osjecaj i vjerujem da su sad stripovi preskupi,precjenjeni i sve teze dostupni bez obzira na duzi period promo cijene.Zao mi je ,bojim se da cete poceti stvarno izdavati stripove samo za sebe i one malobrojne dubljeg dzepa.Kao sto su i politicari ubili sebe,drzavu i svoj narod dizanjem poreza i cijena na sve zivo tako ste i vi poceli piliti granu na kojoj sjedite.Zasto nitko nece razmisljati o smanjenju cijena i mozda vecoj prodaji?Znam da su troskovi veliki, i jasno mi je da danas je umjetnost uopce se baviti bilo cime a pogotovo izdavastvom,ipak mislim da bi trebali malo vise misliti na obicnog malog sakupljaca koji se odrice stosta da bi kupio koji strip.
Garfield
#92 Posted : 12. siječnja 2013. 19:41:44(UTC)

Nisam nesto ucestavao u ovoj "debati" ali ne vidim cemu tolika buka.Libellus ekipa je i sama svjesna da nije ovo najbolje izdanje sto su izdali, ali izdali su blizu 500 izdanja i ako se neko izdanje potkrade i ispadne nesto losije sto odmah tolika buka. Pa kakve su sanse da od skoro 500 izdanja, po 300, 500 ili cak 1200 primjeraka budu sva savrsana. To je nemoguce i ako se neko potkrade bitno je da se ne ponavlja.

Niko nije savrsen, pa ni Libellus, iako su najblize tome :)
Dado R.
#93 Posted : 12. siječnja 2013. 20:39:05(UTC)

samuel wrote:
Slazem se da je Tex ispao lose ali sto je tu je,kako kaze Giboni ovo mi je skola. Na ustrb svih ostalih izdanja ovo jedno lose moze se tolerirati,mene vise smeta cijena koja je debelo, debelo previsoka i mislim da ce tiraz padati,tj da ce se jos manje prodavati.S kim god razgovaram svi razmisljaju o prestanku sakupljanja pa tako i ja.Uz sva ostala izdanja nemoguce je to sve pratiti a imam osjecaj i vjerujem da su sad stripovi preskupi,precjenjeni i sve teze dostupni bez obzira na duzi period promo cijene.Zao mi je ,bojim se da cete poceti stvarno izdavati stripove samo za sebe i one malobrojne dubljeg dzepa.Kao sto su i politicari ubili sebe,drzavu i svoj narod dizanjem poreza i cijena na sve zivo tako ste i vi poceli piliti granu na kojoj sjedite.Zasto nitko nece razmisljati o smanjenju cijena i mozda vecoj prodaji?Znam da su troskovi veliki, i jasno mi je da danas je umjetnost uopce se baviti bilo cime a pogotovo izdavastvom,ipak mislim da bi trebali malo vise misliti na obicnog malog sakupljaca koji se odrice stosta da bi kupio koji strip.

Kad bismo mi mogli formirati cijenu na osnovu nasih zelja, mi bismo da nas jedna knjiga kosta 1 kunu (da ne bude bas 0) i prodavali bismo je 1,20 kuna.
Mozda bi tada bili svi sretni? No nazalost cijena se formira na osnovu troskova. A troskovi su takvi kakvi jesu na malim nakladama.
Mi ne pilimo granu na kojoj sjedimo jer mi ne sjedimo ni na kakvoj grani, ne zivimo od stripova, naprotiv, tesko zaradjeni novac na drugim poslovima
svako malo trebamo ubaciti u izdavastvo da bismo objavili stripove. I bas zbog toga poredjenje s politicarima ne pije vodu.
Politicari uglavnom trose tudji novac, i vjerojatno mnogi od njih dio tog tudjeg novca strpaju u svoj dzep. Mi trosimo iskljucivo svoj novac.

Mi mozemo objaviti samo onoliko koliko smatramo da mozemo i prodati u nekom normalnom vremenu. Nismo mi iz dosade odlucili povecati cijene
vec su to odlucili stripofili koji su prestali kupovati nasa izdanja i mi smo primorani raditi manje naklade a samim time nam rastu troskovi pa i cijene.
A uz to smo dobili i PDV koji do sad nije postojao, pa je i to jednim dijelom povecalo cijene. No cijene nasih starih izdanja svejedno smo odlucili ostaviti
neko vrijeme ovakvima kakve jesu, PDV ide na nasu stetu, ali barem da jos neko vrijeme omogucimo ljudima da mogu kupiti zaostale brojeve bez poskupljenja.
Zar nije to nimalo znak da mislimo na "obicnog stripofila", odnosno na sve nase kupce. Ostavljanjem akcijske cijene u prva dva mjeseca smo takodje
izasli stripofilima u susret, jer mi od te akcije nismo imali nikakve koristi, mogli smo je jednostavno ugasiti, a nismo, naprotiv, povecali smo razliku
u cijeni izmedju normalne cijene i te akcijske cijene u koristi stripofila, sa 10-12% kako je bilo prije snizili smo cijenu za 20% u prva dva mjeseca.
Ako je to sve bezvrijedno, recite nam, pa cemo to maknuti, da ne cinimo nesto sto mislimo da je dobro za stripofile a u biti njima to nista ne znaci...

Obmane su da ce nize cijene poboljstati prodaju, povecati prodaju i slicno, to su nazalost samo naklapanja ne i stvarne cinjenice.
Stvarne cinjenice su da su se ugasila mnoga izdanja na kisocima, koja su bila po niskim cijenama, a nisu imala dobru prodaju.
I nije istina da nismo isli sa smanjenjem cijene, 2009. smo krenuli s akcijom smanjenja cijene u prva dva mjeseca, dakle smamnjili smo cijene
a prodaja nije porasla. Naprotiv od 2009. do danas prodaja je pala. Dovoljno je pogledati na nasu web stranicu, kolicine izdanja to pokazuju.
Mi bismo najradje tiskali knjige u nekoliko tisuca i u nekoliko tisuca ih prodavali no realnost je ovo sto imamo, sve drugo je za nas neizvedivo.
Ako netko ima neke druge cinjenice, neka mi ih navede.

Samuele, molio bih samo jedno pojasnjenje, da i o tome razgovaramo, sto znaci "stripovi su precjenjeni"?
samuel
#94 Posted : 12. siječnja 2013. 21:31:06(UTC)

Mislio sam na usporedbu da jedan DD u nakladi 500kom kosta poslije promo perioda 160kn (ili ovaj novi Tex 215 kn za kojeg mislim da realno ne vrijedi ni 150kn)a za tih 160kn mogu kupiti 5kg mesa i pripremiti 7-10 obroka ovisno o broju osoba.Nisam spreman odvojiti toliko dok imam izdanje hc VC i ludensa.To je moje misljenje,samo razgovaramo,a i dalje tvrdim da povecanjem cijena prodaja ce padati.Ja bih prvi bio najsretniji kad bi tirazi bili par tisuca, na prostoru bivse Juge nezamislivo je da nema 400 ili 500 ljudi koji bi kupili ovakvo vrhunsko izdanje koje libelus radi.Nazalost povecanjem cijena natjerali ste me da razmisljam o nabavci Makondova Orlova Rima i da cekam Darkwoodovog John Long Silvera jer u izdanju Libelusa po ovome ce biti boli glava cijena.Pitajte i druge kolekcionare sto misle o tome,ja vama zelim samo dobro i nemam namjeru vama raditi losu reklamu zato rade ne bih o ovoj temi.Daj Boze da svaki mjesec izbacite 20-tak novih izdanja i da se vozite u novim meckama e klase
Dok Lester
#95 Posted : 12. siječnja 2013. 22:20:22(UTC)

Man
samuel wrote:
Mislio sam na usporedbu da jedan DD u nakladi 500kom kosta poslije promo perioda 160kn (ili ovaj novi Tex 215 kn za kojeg mislim da realno ne vrijedi ni 150kn)a za tih 160kn mogu kupiti 5kg mesa i pripremiti 7-10 obroka ovisno o broju osoba.Nisam spreman odvojiti toliko dok imam izdanje hc VC i ludensa.To je moje misljenje,samo razgovaramo,a i dalje tvrdim da povecanjem cijena prodaja ce padati.

Majstore, nemoj ni ti krivo shvatiti, ali znas onu o misljenjima i supku: svi ih imaju. Usporedbe s mesom, Ludensom i inim prehrambenim i neprehrambenim proizvodima sasvim su ti bespredmetne, buduci da, cisto za pocetak, one u Bonelliju naprosto zaboli za tvoje, moje, Dadino, Perino, Franjino, Mirkovo (ubacuj dalje random imena po volji) misljenje i oni za npr. Texa drze prava do plafona buduci da je on sveta krava, kako u njihovoj izdavackoj kuci tako i u ostatku Italije. Oni uvijek misle da ih zajebavamo kad kazemo da su na nasim prostorima najpopularniji Zagor i Alan Ford, pa onda Dylan (a u neka stara vremena čak su Blek i Mark debelo prepishavali Texa). Zatim, tu je tiskara kojoj taj Tex ocigledno vrijedi mnogo vise nego tebi, a tu nitko ne moze nista posebno utjecati, jer ako se ode jeftinijoj tiskari onda se ljudi zale na ''pad kontinuiteta, zadanih standarda i kvalitete'' i sl., a ovako im ne valja cijena. Tako mozemo nabrajati do sutra.

samuel wrote:
Ja bih prvi bio najsretniji kad bi tirazi bili par tisuca, na prostoru bivse Juge nezamislivo je da nema 400 ili 500 ljudi koji bi kupili ovakvo vrhunsko izdanje koje libelus radi.

Ne pretjeruj da si prvi. Wink Pa to su valjda ovi izdavaci koji se debele na tudjoj muci i parama. Valjda je njima u interesu da tiraz bude veci, a ne manji. I zamislivo je, vjeruj mi. EDIT: ima oni koji bi kupili puno vise, ali nema onih koji mogu.

samuel wrote:
Pitajte i druge kolekcionare sto misle o tome,ja vama zelim samo dobro i nemam namjeru vama raditi losu reklamu zato rade ne bih o ovoj temi.

Osnovno pravilo izdavastva (narocito na prostoru ex-Yu): NE pitaj druge sto misle o izdavanju jer ces se debelo zajebati. Agarthi je slusao ''zov trzista'', izdao ''najbolja kiosk izdanja u povijesti stripa na ovim prostorima'', najavio strip revoluciju na kioscima, ali vidim da nesto stoje u zadnje vrijeme. Ona ekipa iz Nish pompozno izdala ona dva team-upa (koja su k tome raspordana i ''trziste vapi za njima'' i najavila ''jednu knjigu NN 3u1 mjesecno'', ali znas onu staru ''ne pise, ne javlja se''. Koliko ono Malagma izdala Brendona? 2? Mozda izdaju jos kojega, ali ne znam kad. Phoenix Press (ozbiljan izdavac) kuburi s Greystormom (izvrstan strip u izvrsnoj kvaliteti za meko izdanje). A ljudi se kleli da ce uzimati po nekoliko brojeva...

Pisao bih ti i dalje, ali treba ici uspavati djecu. No, ako smatras da sam ti bilo sto krivo rekao, slobodno udri protuargumentima Wink Wink
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Garfield
#96 Posted : 12. siječnja 2013. 22:47:23(UTC)

Svaki kupac bi volio da je sto jeftinije, po mogucnosti dzaba, ali nisam siguran kolko bi se isplatilo da ih djele dzaba, ili mozda nekih simbolickih 1 kunu.
Siguran sam da se nijedan kupac ne bi bunio kad bi tako bilo :)
zeljko
#97 Posted : 12. siječnja 2013. 23:21:36(UTC)

mene samo brine da za 2 godine ne bude knjiga natana 250 kuna a tiraž 100 komada
koliko je to moguće?
Renky
#98 Posted : 13. siječnja 2013. 0:00:40(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Kao i sva ostala loša predviđanja... vrlo moguće jerbo, tili mi to priznati ili ne, pleme Mohikanaca ( čitaj stripofila ) se pomalo svodi prema D.D. LewisuCrying
Dado R.
#99 Posted : 13. siječnja 2013. 0:34:09(UTC)

samuel wrote:
Mislio sam na usporedbu da jedan DD u nakladi 500kom kosta poslije promo perioda 160kn (ili ovaj novi Tex 215 kn za kojeg mislim da realno ne vrijedi ni 150kn)a za tih 160kn mogu kupiti 5kg mesa i pripremiti 7-10 obroka ovisno o broju osoba.Nisam spreman odvojiti toliko dok imam izdanje hc VC i ludensa.To je moje misljenje,samo razgovaramo,a i dalje tvrdim da povecanjem cijena prodaja ce padati.Ja bih prvi bio najsretniji kad bi tirazi bili par tisuca, na prostoru bivse Juge nezamislivo je da nema 400 ili 500 ljudi koji bi kupili ovakvo vrhunsko izdanje koje libelus radi.Nazalost povecanjem cijena natjerali ste me da razmisljam o nabavci Makondova Orlova Rima i da cekam Darkwoodovog John Long Silvera jer u izdanju Libelusa po ovome ce biti boli glava cijena.Pitajte i druge kolekcionare sto misle o tome,ja vama zelim samo dobro i nemam namjeru vama raditi losu reklamu zato rade ne bih o ovoj temi.Daj Boze da svaki mjesec izbacite 20-tak novih izdanja i da se vozite u novim meckama e klase

Nije problem razgovarati, ja se ne ljutim, samo zelim argumentirano razgovarati.
A kod ove teme niije dovoljno reci ja mislim, iza misljenja trebaju biti i neki argumenti, cinjenice i slicno. Kazes tebi taj Tex ne vrijedi ni 150 kn,
vidis meni ne vrijedi 5 kg mesa 160 kuna ma kakvo god meso bilo, jer prosjecan radnik jako tesko zaradi tih 160 kuna.
A za razliku od stripa meso je covjeku puno potrebnije. Ili bi barem trebalo biti.

Cijene Orlova Rima i Long John Silvera moci cu komentirati tek kad najavimo ta izdanja, do tada bi sve bilo samo spekulativno.
Dado R.
#100 Posted : 13. siječnja 2013. 0:40:27(UTC)

zeljko wrote:
mene samo brine da za 2 godine ne bude knjiga natana 250 kuna a tiraž 100 komada
koliko je to moguće?

Nemoguce. Na nakladi od 100 primjeraka cijena bi bila veca. Koliko god to ironicno zvucalo.Smile
Koliko ce biti stripofila koji ce htjeti i moci kupovati Nathana za 2 godine? A tko zna...
Ja vjerujem da Nathan ima poprilicno vjernu publiku koja je se iskristalizirala nakon nekog vremena, kao uostalom i za vecinu izdanja.
I vjerujem da se broj tih citatelja nece bitno promjeniti ni gore ni dolje.
Users browsing this topic
Guest (10)
8 Pages«<34567>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.