@ivan
odgleda san cilog djanga, slazem se, genijalnost
ovo mu je jedan od najboljih filmova, meni mozda i najdrazi... ovo je, uz kill bill 1, jedini njegov film da mi nema dosadne scene, svaka mu je na mistu, kod kill billa mi je bia problem sta je nedovrsen, da je napravia jean film od 3h, bia bi ludilo...ovako... django je bolji...
dogs, pulp, jackie, itd., imaju dio filma sta mi ide na kurac, tako da ih ne mogu pogleat s gustom, kill bill 1 i ovi mogu pogleat u komadu bez problema... u dogs popizdin na onu scenu kad roth krvari u autu i kad ga oni crnac obucava, u pulp bi popia oko na slamku onoj mongoloidnoj blueberry pancakes lapaci, kod jackie me zivcira svaka scena s robert fosterom i pam grier, antipaticni su mi za popizdit... ove ostale mu ne smatran nekim filmovima...
sican se nakon death proof kako su ga svi pljucali, govoria san da nije gotov, ima jos mota, basterds su me razocarali, al opet, ne mos rec da ne valjaju, tu je ima dobre kritike, pa ga nisan mora branit, iako mi je film sranje, hahahahaha.. on u livoj ruci ima vise talenta nego tom hooper da se klonira, hahahahh
nakon djanga san bia ponosan na njega sta je napravia vrhunski film, hahahahah... i malo na sebe, hahahahhaha... ne moran se posipat pepelon po glavi ka neki iz moje ekipe, hahahahahaha
steta da nije nominiran za oscara ove godine, zasluzia je