andi, andi, pa tko ce drugi vec nas prijatelj andi...
Ne rece li ti zadnjim postom da si se vratio na forum jednokratno?
Vidi, mozes pisati sto hoces, ali zbilja ti vise necu dopustiti da pises bez konkretnih argumenata i dokaza.
Tvojih 8 postova sluzili su iskljucivo da bi malo pljucnuo na nas, a sve nesto uvijeno. Andi, mene ne zanima sto ti mislis, koga ti poznas,
ako zelis pomoci meni i sebi, jer vidis neku nepravdu, onda izvoli izaci vani s dokazima... hocu imena.
- Daj mi reci tko to prodaje po 20% popusta bez obzira kad prodaje, dakle i izvan akcije?
- Daj mi reci s kojim striparnicama se mogu dogovoriti takvi popusti bilo kada?
- Daj mi reci tko su ti neki iz "naseg Staffa" koji dogovaraju trajne popuste kad se kupuje od nas?
- Daj mi reci tko je tebi prodao i tko je nudio Dylana s popustom od 15-20% kad je bio po normalnoj cijeni od 125 kuna?
Poznato mi je da neke striparnice imaju kartice i zigove, ali popusti nisu takvi kakve ti navodis, no ako tvrdis da jesu zelim znati tko radi tako pa mi navedi imena.
Isto tako je jos veca glupost da se s nekima iz Staffa mogu dogovoriti trajni popusti i slicno. Da je nama cilj da prodajemo stvo vise direktno pa imali bismo
vise nego sto nacina kako to napraviti javno, a naprotiv cesto se desi da nesto bude u prodaji u striparnicama a ja to jos nisam postavio na web taj dan.
Teorijski je moguce da bilo tko, npr. ti osobno, kupis neko nase izdanje po cijeni od 100 kuna i prodas ga za vecu ali i nizu cijenu, ili ga cak nekome
poklonis, jer to je tvoje pravo da radis s tim sto hoces kad kupis to od nas. No to moze biti pojedinacni slucaj a nikako nekakve muljaze koje ti spominjes u svome postu.
Ne znam prenosis li ti ovdje neke traceve koje si cuo od drugih ili sam smisljas teorije zavjere, no ako nam zelis pokazati da pricas istinu, odgovori mi
s konkretnim primjerima i imenima ljudi i prodajnih mjesta koje spominjes u svojim optuzbama. Pa da mi to mozemo provjeriti i utvrditi istinu.
U suprotnom, bolje je ne razbacivati se svakakvim recenicama jer cu ubuduce podnjeti tuzbu protiv svakoga tko bez dokaza iznosi klevete na racun Libellusa.
Tko misli da se salim, neka proba to provijeriti.