odlično mi je šta film cilo vrime ima neku radnju, prvo su bounty hunteri, pa idu spasit onu žensku, i na kraju osveta....
QT zna upilat pa mu filmovi po pola ure stoje u mistu, a kad još ubaci glupe dijaloge, počnen kolutat očima... ovdi neman zamjerke ni na šta, čak i glazba je dobra, iako koji put odvrati pažnju od filma jer je preupadljiva... kod njega mi se nikad nije sviđalo šta nema nekog "svog" skladatelja, ka da ne viruje nikome pa stavlja glazbu iz drugih fimova...
koliko dobar skladatelj znači, odma digne film za 50%, hitchcock-hermann, leone-morricone, spielberg-williams itd... a nije da nema i dobrih "novih" skladatelja, evo ovako napamet, meni se sviđaju marianelli (atonement, karenina), giachinno (up, lost), mansell (requiem for a dream, black swan), santaolalla (brokebutt mountain, babel), itd... uglavnom ih uvik drže isti režiseri, dobar skladatelj i kamerman se rijetko minjaju kod ovih boljih režisera... stvarno šteta da QT nema nekog svog skladatelja, sigurno bi taj lik rastura, a ovako, svaki film te asocira na nešto već viđeno, tj. odslušano...to mi je jedini ozbiljniji minus kod njega