Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

5 Pages<1234>»
Zagor: knjige 7 & 8
Renky
#21 Posted : 19. siječnja 2013. 21:53:44(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Stali talijani? Hm?
Dado R.
#22 Posted : 19. siječnja 2013. 22:13:16(UTC)
Rank: Libellus

Za-Gor-Te-Nay wrote:
tek san sazna za libellus jedno 2009,a tek 2011.san ga pocea nesto slabo skupljat.sad mi je za,nikad necu sve ovo povatat,ali momci ovo je predobro,nadajm se da ce se odrzat sve do broja na kojem su stali talijani,al virujen da to nece bit problem... BigGrin BigGrin BigGrin

Nisu oni jos stali, jos se to radi. Naglasili su da ce sigurno ici do 71 knjige odnosno dok zavrse Sergiov ciklus, to je sigurno, i mozda tu stanu, ovisno o prodaji.

anto
#23 Posted : 19. siječnja 2013. 23:14:43(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado R. wrote:
anto wrote:
budo wrote:
Nije strasna cijena, ocekivao sam i gore s obzirom na poskupljenja i pad naklade (mislim na promotivnu, ona druga me ne zanima svakako). Nekakva usporedba bi mogla biti nova Fibrina tura u 2 misecu (Y ili Swamp thing) koji su po cijeni tu negdi ili cak i mrvicu skuplji u odnosu na broj stranica.

Izgleda da je Tex najskuplji, prava sponzorusa, ali za njega se svakako ne pita cijena...

Fibrin Y ima u proseku 298 stranica, znači trideset više od zagora, a košta 5 kuna manje.
Tiraž je upola manji.
Na koju je foru Y za mrvicu skuplji od Zagora?

Ne znam kolika je naklada kod Fibre za taj serijal, 400 ili 500 primjeraka? Ali znam da cijene tiska po komadu nisu bas puno razlicite
na recimo 500 ili 800 primjeraka. Znam iz svog iskustva da mala razlika postoji ali znacajne razlike krecu tek sa tisucama primjeraka.
Budo je predpostavljam mislio na promotivnu cijenu, jer je rekao da ga ona druga ne zanima.

No ja ne volim poredjenja cijena jednog izdanja s drugim, pa ni kad je rijec o istom izdavacu a kamoli o dva razlicita.
Jer razlike mogu biti u necemu sto nije uvijek oku vidljivo a sastavni je dio troskova, od prava do prijevoda, pripreme i slicno...

izvinjavam se, mislio sam da je cena zagora uvek ista; zaboravih da imate popust prva dva meseca.
ali za to ste i sami krivi; ne sećam se kada sam zadnji put kupio vaš strip jer uzimam samo BD albume a njih dugo nije bilo.
nadam se da će te mi ove godine isprazniti novčanik sa hrpom riđobradih,spiroua,vampir bojeva,klara,....

inače ni ja ne volim poređenja izdanja različitih izdavača, a još manje kada se pljuje po Libelusu ili Fibri, jer mislim da je ovde najispravnija ona "kome je skupo/kome se ne sviđa, ne mora ni da kupi", a Lib/Fib zaista imaju perfektna izdanja.
Jednostavno sam reagovao na bubovo poređenje, jer sam mislio da je totalno omašio matematički, a zaboravih na promo period.
manchester
#24 Posted : 20. siječnja 2013. 2:13:56(UTC)
Rank: Ponekad navrati

ajmo uvoz u SRB, bem ti, to nece verovatno do kraja marta
Kit Carson
#25 Posted : 22. siječnja 2013. 11:55:54(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Tex Willer wrote:
Nevoljno cu da se obradujem Zagoru u nadi da ce prodaja istog uticati na nastavak Tex Kolor Biblioteke redom i posle 12.brojaFlapper

BigGrin BigGrin BigGrin
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Babilon
#26 Posted : 23. siječnja 2013. 9:42:15(UTC)
Rank: Inventar foruma

ZAGOR KOLOR BIBLIOTEKA, KNJIGA 7: VRAČEVA OSVETA
Libellus

Akcijska cijena s popustom od 20%
Zagor kolor biblioteka, knjiga 7: Vračeva osveta = 148,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/in...virtuemart&Itemid=53

Pozdrav iz Babilona!

http://www.babilon-strip.com

http://www.facebook.com/groups/126290440737070/

Svarog
#27 Posted : 23. siječnja 2013. 10:48:52(UTC)
Rank: Nova faca

Koji su brojevi original u ovim knjigama 7 i 8?
Babilon
#28 Posted : 23. siječnja 2013. 15:08:21(UTC)
Rank: Inventar foruma

ZAGOR KOLOR BIBLIOTEKA, KNJIGA 8: VRATA STRAHA
Libellus

Akcijska cijena s popustom od 20%
Zagor kolor biblioteka, knjiga 8: Vrata straha = 148,00 kn

Više informacija i pogled ispod naslovnice na:
http://www.babilon-strip.com/in...virtuemart&Itemid=53

Pozdrav iz Babilona! Smile

http://www.babilon-strip.com

http://www.facebook.com/groups/126290440737070/
Dado R.
#29 Posted : 23. siječnja 2013. 17:35:55(UTC)

Svarog wrote:
Koji su brojevi original u ovim knjigama 7 i 8?

U knjizi 7 su 13 i 14 a u knjizi 8 su 15 i 16.
Juice
#30 Posted : 23. siječnja 2013. 19:47:49(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Slučajno sam primjetio da u impressumu knjige 5 i 6 - i koliko vidim po slikama koje je stavio Zlatko na Babilon za impressum knjiga 7 i 8 - u onoj okrugloj sličici gdje je detalj Zagorovog lica - s naslovnice 1. knjige - dok su prve četiri knjige za taj detalj koristile također Zagorovo lice, ali s vlastitih naslovnica (i hrbata). Jeste li vi odlučili da će ostati taj detalj za stalno takav ili vam je to promaklo promjeniti?

Sad možda mislite - ajme vidi ovoga čim se on bavi - ali nemoj te se ljutit, ja sam to sasvim slučajno primjetio pa sam htio u najboljoj namjeri da upitam za to. Živili! ;)
Dado R.
#31 Posted : 24. siječnja 2013. 3:23:07(UTC)

Juice wrote:
Slučajno sam primjetio da u impressumu knjige 5 i 6 - i koliko vidim po slikama koje je stavio Zlatko na Babilon za impressum knjiga 7 i 8 - u onoj okrugloj sličici gdje je detalj Zagorovog lica - s naslovnice 1. knjige - dok su prve četiri knjige za taj detalj koristile također Zagorovo lice, ali s vlastitih naslovnica (i hrbata). Jeste li vi odlučili da će ostati taj detalj za stalno takav ili vam je to promaklo promjeniti?

Sad možda mislite - ajme vidi ovoga čim se on bavi - ali nemoj te se ljutit, ja sam to sasvim slučajno primjetio pa sam htio u najboljoj namjeri da upitam za to. Živili! ;)

Ma nema problema, komentar i pitanje su na mjestu.Smile
Iskreno, u 5 i 6 smo propustili napravit izmjene, ali smo onda vidjeli kakve sve naslovnice dolaze kao glavne i odlucili smo ostaviti u impresumu uvijek istu sliku,
ta je odlicna a ujedno je i s prvog broja. Kad smo radili prve cetiri knjige nije jos bilo toliko knjiga izaslo u originalu, pa nismo znali koje ce birati za glavne naslovnice.
Sitnica ali svejedno smatramo da je to najbolje rjesenje. Na hrptu ce ostati one s glavne naslovnice osim u nekoliko mogucih iznimaka.
cmijeh
#32 Posted : 24. siječnja 2013. 14:50:18(UTC)

Poštovani,

prvi put sudjelujem u ovom forumu (iako ga redovito pratim i čitam komentare) pa Vas sve redom srdačno pozdravljam.

Dugo je u meni vrilo i vrilo i evo sad je konačno moj ekspres lonac zafućkao i umjesto pare izbacuje slijedeće riječi:

Na žalost, svoju frustraciju Zagor publikacijama više nisam mogao zadržati u sebi! :(
Zagor u boji????? Jedno od najvećih strip razočarenja u mom životu! Jedino veće u životu je bilo tamo negdje 1976. ili 77. kad mi je, kao mladom stripašu, zaluđenom Bonelijevcu, tata sa službenog puta iz Sarajeva donio: Alan Ford! :( Naravno, nekoliko godina kasnije i on je našao mjesto u mom srcu i mojim policama ali mi je tada, kao 7-mo godišnjem klincu izgledao kao da me je htio kazniti a ne obradovati!
Iako je od mojih strip početaka prošlo 35+ godina Zagor je za mene, uz starog Bleka, bio i ostao vrh vrhova. Zovite to nostalgijom ili kako god hoćete ali tako stvari stoje.
Da se sad malo više posvetim Zagoru u boji (sve što pišem o Zagoru, vrijedi i za Texa u boji (kolor biblioteku i kolor specijal)!!!).
Svake godine sam na Libellusovom štandu na Interliberu cvilio kako bih bio sretan da oni izdaju Zagora, jer su uvjerljivo broj 1 po kvaliteti knjiga. I kad sam pročitao najavu o Zagoru u njihovom izdanju u prvi mah sam bio u 7-om nebu ali otrežnjenje je bilo isto onako kao kad sam uzeo onog Alan Forda u ruku. Očaj! Ne znam bolji slučaj kao potvrdu one narodne mudrosti o kravi koja daje najviše mlijeka ali se na kraju ritne i prospe vedro :(
Da se razumijemo, kupio sam svih 6 dosadašnjih izdanja ali svaki moj pokušaj da ih počnem čitati pada u vodu. Isto se događalo s Tex kolor izdanjima. Već je prošlo nekoliko godina od kad su počeli izlaziti a ja sam uspio pročitati tek prva 2 broja! I to teškom mukom! A priče iz tih prvih brojeva, za razliku od Zagora, nikad nisam čitao.
I tako, da skratim svoju žalopojku, sad uredno skupljam Ludensova Zagor Klasik izdanja, Veseli četvrtak idanja i Libellusove Zagore u boji a dođe mi da uzmem i Ludensove knjige. Međutim, nije to to. Svako izdanje je u nečemu manjkavo a opet, ima neke svoje prednosti. Pa krenimo redom s analizom:
1. Vesel četvrtak
plus: crno bijeli, kakav i treba biti
naslovnice unutar knjige
naslovnice svih izdanja, a NAJVAŽNIJE onih izdanih u ZS i LMS, za nas nostalgičare
minus: kvaliteta tiska
ne smeta mi toliko ekavica koliko izgovor engleskih imena po Vuku. Kao klincu mi je trebala cijela vječnost shvatiti da je Vinter Snejk (moj najdraži Indijanac u Zagoru) zapravo Winter
Snake iliti Zimska zmija, kako je preveden u nekim Hr-izdanjima
bezvezne, nesuvisle i nepotrebne naslovnice knjiga
nepoznata, ili bolje rečeno, neizvjesna uređivačka politika (čitaj: nema jasnog tempa kad izlazi koja knjiga)
2. Libellus
plus apsolutni plafon kvalitete striparstva u Hrvata (i okolici)
zanimljivi uvodni tekstovi
minus boja - to je toliki minus da svi hvalospjevi na račun Libellusa padaju u vodu
nema pregleda naslovnica starih izdanja
veliki format (čemu???, Zagora ionako prodajete likovima poput mene a mi smo navikli na manji format)
3. Ludens
plus crno bijelo, kakav i treba bit
hr književni (još jednom ponavljam da mi ne smeta ekavica ali ako već mogu birati onda je i logično da mi je draži materinji jezik)
manji format
minus nema naslovnica pojedinih epizoda (jednom sam ih o tome pitao na Interliberu pa sam dobio odgovor da ih nije ni bilo u originalnim izdanjima?????)
nema pregleda naslovnica starih izdanja
iako kvaliteta nije loša ipak su Libellusova izdanja za klasu bolja
s Ludensom nikad ne znaš koliko će neka serija trajati i kojim tempom će se izdanja objavljivati

A kad već pišem o stvarima koje me muče, dotaći ću se još jedne koja nije vezana uz Zagora u boji nego se odnosi na Tex biblioteku a zapravo se tiče uređivačke politike. Naime, kad se ta biblioteka pojavila bilo je rečeno da će se objavljivati kod nas neobjavljene epizode. Privučen time uredno sam počeo kupovati te knjige. E odjednom se neće više izdavati samo takva izdanja nego i nova izdanja (vjerojatno također neobjavljena kod nas ali od prije godinu - dvije - tri?). Opet će iz mene progovoriti nostalgičar a on kaže: mene u principu ne zanimaju Tex-ovi iz 2009., 2010. ili koju godinu prije ili kasnije. Taj se junak komotno može zvati i Kex a ne Tex jer s Texom, osim imena nema ništa zajedničko. Da me krivo ne shvatite, to su solidne do odlične priče ali to nema veze s Texom, pogotovo što se tiče crteža. I sad sam ja opet u problemima. Prvo, Libellus kad na svojoj strani objavi da je izdao novu knjigu ne napiše koja je godina originalnog izdanja (piše na knjizi ali ne piše na web stranici, u opisu izdanja) i ja se napalim, jer je izašla nova knjiga pa kupim (iako u knjižari vidim da nije TO TO, ali tad je kasno jer ne idem kući bez knjige). Osim toga, ja sam cijepljeni kolekcionar pa bi mi bilo nezamislivo kupovati brojeve 54, 56, 58... i slično
Da podvučem,
koliko su bile teške one mračne godine bez striparstva tako ni sad nije ništa bolje jer ako već dajem novce (a dajem velike jer je kupovanje strip knjiga skup sport, što svi vrlo dobro osjetimo na svojim novčanicim) onda bih htio imati nešto čime sam 100% zadovoljan a ne 50% pa čak ni 95%.

Toliko od mene za 1.put (a možda je i zadnji, tko zna)
Renky
#33 Posted : 24. siječnja 2013. 15:50:24(UTC)

Man
Ne znan jesi li u problemima zato što ne znaš koje su epizode u kojoj knjizi tj. koje su stare a koje nove ali si definitivno u problemima ako tvrdiš da je crtež loš u odnosu na stare epizode... da... je neusporediv... ali neusporedivo bolji Flapper Flapper Flapper Flapper Wink

I ako se dobro sićan rečeno je da D&D žele objaviti SVE od Texa a krenuti od neobjavljenih epizoda... Sad upadne i koja nova što je samo veeeeeeliki plus ( s moje točke gledišta ) jerbo mene nove epizode drže zainteresiranim ( za razliku od tebe )ThumbsUp Wink

PS
Nisan tija govorit o tome ali pouzdani izvori kažu da se mučka izdavačka đubrad okuplja na nekim kružocima i turnejama radi usaglašavanja taktike oko propusta na izdanjima. Toliko su dobro organizirani da se iste greške ritko pojavljuju kod različitih izdavača čime jadne kupce primoravaju na kupovinu SVIH izdanja ( ovoprostornog i vanprostornog remek djela ) kako bi kompiliranjem dobili savršeno izdanje. Love

PPS
Boja je ubačena da bi prikrila greške. Samo zatoCool
vs
#34 Posted : 24. siječnja 2013. 15:54:24(UTC)
Rank: Ovisnik

@cmijeh

pozdrav...

na prvu san mislia da ti je neko proda "mačka u vreći"Laugh ... jebiga, šta je tu je... ljudi rade izdanja kakva hoće, ti možeš kupit ili ne kupit... nije bilo lažne reklameBigGrin

al umra san od smija na to kako si opsjednut kolekcionarstvom ("incident" u knjižari)LOL .... nisan čua za teži slučaj... sigurno svi izdavači mole boga za više takvih ljudiLOL LOL LOL
cmijeh
#35 Posted : 24. siječnja 2013. 16:09:10(UTC)

Renky wrote:
Ne znan jesi li u problemima zato što ne znaš koje su epizode u kojoj knjizi tj. koje su stare a koje nove ali si definitivno u problemima ako tvrdiš da je crtež loš u odnosu na stare epizode... da... je neusporediv... ali neusporedivo bolji Flapper Flapper Flapper Flapper Wink

I ako se dobro sićan rečeno je da D&D žele objaviti SVE od Texa a krenuti od neobjavljenih epizoda... Sad upadne i koja nova što je samo veeeeeeliki plus ( s moje točke gledišta ) jerbo mene nove epizode drže zainteresiranim ( za razliku od tebe )ThumbsUp Wink

PS
Nisan tija govorit o tome ali pouzdani izvori kažu da se mučka izdavačka đubrad okuplja na nekim kružocima i turnejama radi usaglašavanja taktike oko propusta na izdanjima. Toliko su dobro organizirani da se iste greške ritko pojavljuju kod različitih izdavača čime jadne kupce primoravaju na kupovinu SVIH izdanja ( ovoprostornog i vanprostornog remek djela ) kako bi kompiliranjem dobili savršeno izdanje. Love

PPS
Boja je ubačena da bi prikrila greške. Samo zatoCool

Ja uopće nisam rekao da je novi crtež loš! Dapače, on je izvrstan ali poanta je u tome da je to sad potpuno neki drugi strip!
Znaš onu epizodu u Mućkama kad Del završi u bolnici zbog želučanih tegoba a Rodney svrati u pub uzeti mu nešto za jelo. I kaže: Mike, napravi mu jedan sendvić sa slaninom. Gostioničar odgovori: ali bit će hladan i mastan dok mu ga doneseš u bolnicu!
A Rodni kaže: pa on ga takvog i voli!
E, isto tako i ja volim onog Texa iz 70-tih i 80-tih, hladnog i masnog, jednostavnih linija, bez detalja, gotovo jednodimenzionalnog :)
Renky
#36 Posted : 24. siječnja 2013. 16:18:35(UTC)

Man
Ma ok, drago mi je da si skužija da se zezam malo...Wink

Ali... zar te nikad ne povuče želja napraviti korak ( po pitanju crteža u Texu radi se od kilometrimaLOL ) naprid... po pitanju zag... ne ne... tu nema pomakaFlapper Flapper Flapper Flapper
cmijeh
#37 Posted : 24. siječnja 2013. 16:30:27(UTC)

u načelu, uzimao bih i nova izdanja Tex-a ali ne na račun starih!
Moj komentar se odnosio na šaranje, jedna stara pa jedna nova i tako....

ali boju nikako ne mogu provariti :(
recimo, u kolor specijalu, 1. i jedini broj, obrati pažnju na što liči onaj dio košulje Malog orla (onaj dio što izgeda kao ubrus koji se stavlja maloj djeci da se ne uprljaju :))
jednostavno - strahota.
dolje boja!
a nema većeg sranja nego kad u boji izađe strip loše kvalitete (mislim na tiskarsku kvalitetu), meki tisak i novinski papir :(
Renky
#38 Posted : 24. siječnja 2013. 16:57:07(UTC)

Man
Zar šaranje nije i objavljivanje priskočenih epizodaWink

A jbga... je Bonelli rađen za crno-bilu verziju izvorno, no malo je pretjerano govoriti da mu boja ruši ( često upitan ) kvalitet. Prvi san sklon tvrdnji da je Blueberry nenadjebiv u prvih 12 C/B epizoda ali ne mogu reći da mu kolor oduzima draž. Iako, zahvaljujući DENO albumima i Biser stripu unatoč ( u drugom slučaju ) lošem papiru, koliko - toliko se moga Blueberry ispratiti i u koloru ali recimo Riđobradi... Nešto malo boje bilo je u Panorami tako da mi je posta omiljen u c/b verziji kroz Stripoteku, kasnije Gigant i Super ali kolor albumi Libellusa digli su taj strip još skalin, dva... petLOL više... KvalitativnoDrool
Seti
#39 Posted : 24. siječnja 2013. 17:57:05(UTC)

Man
cmijeh wrote:

Da podvučem,
koliko su bile teške one mračne godine bez striparstva tako ni sad nije ništa bolje jer ako već dajem novce (a dajem velike jer je kupovanje strip knjiga skup sport, što svi vrlo dobro osjetimo na svojim novčanicim) onda bih htio imati nešto čime sam 100% zadovoljan a ne 50% pa čak ni 95%.

Nije valjda da bi volio da stripova nema nikako ako vec nisu 100% kakve ih ti zelis? Jedini nacin da onda budes 100% zadovoljan je da ih sam pocnes izdavati.
A sto se tice Zagora u boji mozda i on nadje mjesto u tvom srcu nakon nekoliko godina, ko Alan Ford Smile
Dado R.
#40 Posted : 24. siječnja 2013. 18:56:10(UTC)

cmijeh wrote:
Poštovani,

prvi put sudjelujem u ovom forumu (iako ga redovito pratim i čitam komentare) pa Vas sve redom srdačno pozdravljam.

Dugo je u meni vrilo i vrilo i evo sad je konačno moj ekspres lonac zafućkao i umjesto pare izbacuje slijedeće riječi:
Na žalost, svoju frustraciju Zagor publikacijama više nisam mogao zadržati u sebi! :(
Zagor u boji????? Jedno od najvećih strip razočarenja u mom životu!

Da se sad malo više posvetim Zagoru u boji (sve što pišem o Zagoru, vrijedi i za Texa u boji (kolor biblioteku i kolor specijal)!!!).
Svake godine sam na Libellusovom štandu na Interliberu cvilio kako bih bio sretan da oni izdaju Zagora, jer su uvjerljivo broj 1 po kvaliteti knjiga. I kad sam pročitao najavu o Zagoru u njihovom izdanju u prvi mah sam bio u 7-om nebu ali otrežnjenje je bilo isto onako kao kad sam uzeo onog Alan Forda u ruku. Očaj! Ne znam bolji slučaj kao potvrdu one narodne mudrosti o kravi koja daje najviše mlijeka ali se na kraju ritne i prospe vedro :(
Da se razumijemo, kupio sam svih 6 dosadašnjih izdanja ali svaki moj pokušaj da ih počnem čitati pada u vodu. Isto se događalo s Tex kolor izdanjima. Već je prošlo nekoliko godina od kad su počeli izlaziti a ja sam uspio pročitati tek prva 2 broja! I to teškom mukom! A priče iz tih prvih brojeva, za razliku od Zagora, nikad nisam čitao.

A kad već pišem o stvarima koje me muče, dotaći ću se još jedne koja nije vezana uz Zagora u boji nego se odnosi na Tex biblioteku a zapravo se tiče uređivačke politike. Naime, kad se ta biblioteka pojavila bilo je rečeno da će se objavljivati kod nas neobjavljene epizode. Privučen time uredno sam počeo kupovati te knjige. E odjednom se neće više izdavati samo takva izdanja nego i nova izdanja (vjerojatno također neobjavljena kod nas ali od prije godinu - dvije - tri?). Opet će iz mene progovoriti nostalgičar a on kaže: mene u principu ne zanimaju Tex-ovi iz 2009., 2010. ili koju godinu prije ili kasnije. Taj se junak komotno može zvati i Kex a ne Tex jer s Texom, osim imena nema ništa zajedničko. Da me krivo ne shvatite, to su solidne do odlične priče ali to nema veze s Texom, pogotovo što se tiče crteža. I sad sam ja opet u problemima. Prvo, Libellus kad na svojoj strani objavi da je izdao novu knjigu ne napiše koja je godina originalnog izdanja (piše na knjizi ali ne piše na web stranici, u opisu izdanja) i ja se napalim, jer je izašla nova knjiga pa kupim (iako u knjižari vidim da nije TO TO, ali tad je kasno jer ne idem kući bez knjige). Osim toga, ja sam cijepljeni kolekcionar pa bi mi bilo nezamislivo kupovati brojeve 54, 56, 58... i slično
Da podvučem,

Postovani, prije svega hvala na javljanju na forum i hvala sto pratite nasa izdanja.
Zao mi je sto ne volite Zagora i Texa u boji ali nam je drago da ima drugih koji to vole. Uz nasu najbolju volju ne znamo sto uciniti po tom pitanju
osim vam sugerirati da ne kupujete ono sto ne volite jer mi vam mozemo ponuditi samo ono sto imamo.

Sto se tice Texa kolor specijal, to izdanje postoji iskljucivo u boji, ne postoji crno-bijelo izdanje.

A u vezi najava kad se objavi knjiga, pa nije posve tocno sto pisete, istina ne postoji oznaka godine tamo gdje su sva izdanja Texa pod "Izdanja"
ali u najavama nasih knjiga mi postavimo naslovnicu i kompletne korice, a na korici pise koja je godina. Dakle kad najavimo neke nove knjige onda
obicno napisemo da se za vise informacija ode na nas forum. Citati se moze i bez logiranja. No nije problem, ubuduce cemo i to naglasiti u najavama.

Mi smo rekli da cemo objavljivati prvo neobjavljene epizode a epizode iz 2009. ili 2010. jesu neobjavljene, no ne moraju se svakome svidjati.
Ako netko zeli citati samo Texa kojeg su crtali Galep, Fusco, Letteri, Nicolo... a ne zanimaju ga crtaci poput Fonta, Ortiza, Venturija i slicnih,
(iako ima crtaca koji su crtali i prije i sada poput Ticcija i Civitellija) onda i to moze saznati iz nasih najava bez da mora razocaran biti u nekom prodajnom mjestu.
Users browsing this topic
Guest (2)
5 Pages<1234>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.