vs wrote:valjda će bit dovoljno para za pokrit dugove da nas uefa ne izbaci iz evrope, do 31.03. trebamo poplaćat nekih 20ak mil kn
A teško moj vs, daj Bože da se nekako prikrpe.
Reći ću ti jedan primjer s ovih priprema, pa da nekako stekneš uvid kako Hajduk funkcionira. Kao što znaš, Hajduk je ove zimske pripreme bio nekoliko dana u Hercegovini na pripremama, ali posebna je priča kako je dospio do Čitluka i one kaljuže od stadiona Bare i pripremne utakmice s Brotnjom. Neposredno od Čitluka je vrhunski sportski centar u Međugorju gdje je Hajduk godinama prije obavljao pripreme, ali ove godine ne smiju ni primirisati tom centru.
Razlog? Pa naravno, veliki dugovi koje su ostavili godinama ne plaćajući vlasniku troškove priprema. Valjda su mislili da se u Hercegovini na sami spomen imena našeg dragog kluba podmiruje sav trošak. Ostala je anegdota kako je vlasnik s puškom u ruci tražio likove u Hajdukovim trenirkama ne bi li iznudio koji dinar.
Mišo, prekaljen kakav već jest i svjestan situacije u klubu, ide u moj Ljubuški na dogovor za pripremnu utakmicu. Ovi moji Ljubušaci s mizernim klubom kakav već jest traže neku siću samo da se pokriju troškovi organizacije utakmice. I kad se činilo sve već dogovoreno eto ti Čitlučana koji sve nude džaba. Hajduk automatski otkazuje Ljubuškom i eto ti ih za džabana u onoj močvari od terena.
Mučno je gledat ovo sitničarenje i grcanje u dugovima, pogotovo kad vidiš da nam ljuti rivali nude milijune eura za neka europska pojačanja.