Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Libellus na Sajmu knjiga u Sarajevu od 17. do 22. travnja 2013.!
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Tex Willer wrote:Dado R. wrote:Tex Willer wrote:Ja nisam ukapirao nista, aj pa (opet po juznjacki) Uh, ti si malo tezi slucaj, ne znam odakle krenuti... Pa naravno da sam "tezi" slucaj, ne jedem tikvice ko pojedini prezivari E neka si mu rek'o!
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
Tex Willer wrote:vs wrote:i daj prevedi texu na njemacki, izgleda da vise ne razumi balkanski Kum mi je reko da ne smem da razmisljam na srpskom ako hocu da ukapiram duh nemackog jezika. Prekinuo sam da razmisljam na srpskom al nkako da mi krene razmisljanje na nemackom, tako da je malo hebena situacija trenutno ocito kum nije cua za onu poslovicu: govori bre srpski, da te ceo svet razume
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
vs wrote:ocito kum nije cua za onu poslovicu: govori bre srpski, da te ceo svet razume Kum mi je Vlah rodjen u Becu, hebe se njemu za srpski
|
|
|
|
|
vs wrote:ocito kum nije cua za onu poslovicu: govori bre srpski, da te ceo svet razume Kum mi je Vlah rodjen u Becu, hebe se njemu za srpski
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 9.1.2013.(UTC) Posts: 24 Location: Đakovo
|
Hmm. Jel se može novac uplatiti na neki račun u Hrv. , pa da se stripovi samo podignu na sajmu?
|
|
|
|
|
Joker wrote:Hmm. Jel se može novac uplatiti na neki račun u Hrv. , pa da se stripovi samo podignu na sajmu? To nije izvodivo.
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Joker wrote:Hmm. Jel se može novac uplatiti na neki račun u Hrv. , pa da se stripovi samo podignu na sajmu? To nije izvodivo. Mogu li ja da uplatim na svoj racun u Srbiji a da mi vi posaljete stripove na kucnu adresu?
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Dado R. wrote:Joker wrote:Hmm. Jel se može novac uplatiti na neki račun u Hrv. , pa da se stripovi samo podignu na sajmu? To nije izvodivo. Mogu li ja da uplatim na svoj racun u Srbiji a da mi vi posaljete stripove na kucnu adresu? Mogao bi ti to kad bi imao svoj racun, ali ionako je sve u zeninim rukama. Budi sretan kad ti da za pivo...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote: Mogao bi ti to kad bi imao svoj racun
Imam racun Bar u nekolko kafane i dragstora, to se ovde zove recka, al to ti je to. Pijes na recku, oni prave racun, pa kad imas platis
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
Tex Willer wrote:Dado R. wrote: Mogao bi ti to kad bi imao svoj racun
Imam racun Bar u nekolko kafane i dragstora, to se ovde zove recka, al to ti je to. Pijes na recku, oni prave racun, pa kad imas platis ovo se mister no logira na forum pod texovim imenom
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Dado R. wrote: Mogao bi ti to kad bi imao svoj racun
Imam racun Bar u nekolko kafane i dragstora, to se ovde zove recka, al to ti je to. Pijes na recku, oni prave racun, pa kad imas platis Pijes na recku... I ako budes dobar zena onda ode i plati recke... Koliko recki je jedno pivo? A vino?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570 Location: Nis Srbija
|
Dado R. wrote:Tex Willer wrote:Dado R. wrote:Tex Willer wrote:Ja nisam ukapirao nista, aj pa (opet po juznjacki) Uh, ti si malo tezi slucaj, ne znam odakle krenuti... Pa naravno da sam "tezi" slucaj, ne jedem tikvice ko pojedini prezivari E neka si mu rek'o! Vidi, vidi ko se javlja. Tex! Pa i on je u neku ruku prezivar, mada je lako mogao da bude i neprezivar. Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
|
|
|
|
|
Ne seri, ionako niko ne moze da ukapira
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Ne seri, ionako niko ne moze da ukapira Ma neka, pusti covjeka neka kaze, kad je vec krenuo...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570 Location: Nis Srbija
|
Dado R. wrote:Tex Willer wrote:Ne seri, ionako niko ne moze da ukapira Ma neka, pusti covjeka neka kaze, kad je vec krenuo... Ma jok! Pusticu njega da prica, ali na nemackom, pa ko razume... Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
|
|
|
|
|
Nemamo jos precizne informacije o tocnoj lokaciji naseg standa, no sutra kad poslozimo i pripremimo stand saznat cemo i te informacije koje cemo rado podijeliti s vama sutra tijekom veceri.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
Dado R. wrote:Nemamo jos precizne informacije o tocnoj lokaciji naseg standa, no sutra kad poslozimo i pripremimo stand saznat cemo i te informacije koje cemo rado podijeliti s vama sutra tijekom veceri. ajd baš lijepo nego da li ćete rasporediti oštećene primjerke da bude svaki dan po nešto?? mislim da ovo mnoge zanima
|
|
|
|
|
Koliko ce ostati za zadnje dane tesko mi je procjeniti, ovisi o potraznji.
|
|
|
|
|
Kao sto sam najavio, evo i informacija gdje nas mozete pronaci...
Hala 1 (Mirza Delibasic) Stand Hrvatske gospodarske komore (HGK)
Radno vrijeme: 10-19h. Bit cemo tamo do nedjelje navecer, a u ponedjeljak nas nece biti.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 222 Location: Sarajevo
|
jedva vas nađoh nakon pola sata uh to se treba naglasiti da je u sklopu Hrvatske gospodarske komore ja nisam vidio također treba onima na info pultu reći da je libellus u sklopu hrv. gosp. komore jer oni imaju samo jedan obični spisak bez libellusa
|
|
|
|
Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Libellus na Sajmu knjiga u Sarajevu od 17. do 22. travnja 2013.!
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.