Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

28 Pages«<2021222324>»
Izdavacki plan za (otprilike) sljedecih 8 mjeseci
Jerry Krause
#421 Posted : 23. travnja 2013. 22:50:44(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
vs wrote:
najveca kazna je kad narucis paket, spickas svu lovu, a za par dana izadje NN, pa gledas kako curi tiraz, a pare za iduci paket ces imat tek za vise od misec dana jer nisi ocekiva da ce izac nova knjiga odma u iducoj turi, ostale izdavace mogu stavit u drugi plan, nece se rasprodat...al s vama, vise nije za zajebancijuBigGrin ...zato:.. kratke najave!!Smile

Nja, nja, nja... sad ne valja ni ubrzani ritam. A prije koji tjedan si naricao zbog usporenih izdanja.Flapper Flapper

Tako ti je to kad želiš 3-4 cure odjednom, a ne možeš svakoj platiti večeru. Odaberi jednu ko ja.BigGrin BigGrin
vs
#422 Posted : 24. travnja 2013. 0:02:23(UTC)
Rank: Ovisnik

Jerry Krause wrote:
vs wrote:
najveca kazna je kad narucis paket, spickas svu lovu, a za par dana izadje NN, pa gledas kako curi tiraz, a pare za iduci paket ces imat tek za vise od misec dana jer nisi ocekiva da ce izac nova knjiga odma u iducoj turi, ostale izdavace mogu stavit u drugi plan, nece se rasprodat...al s vama, vise nije za zajebancijuBigGrin ...zato:.. kratke najave!!Smile

Nja, nja, nja... sad ne valja ni ubrzani ritam. A prije koji tjedan si naricao zbog usporenih izdanja.Flapper Flapper

Tako ti je to kad želiš 3-4 cure odjednom, a ne možeš svakoj platiti večeru. Odaberi jednu ko ja.BigGrin BigGrin

cujes, lako je pizdit kad skupljas samo NNFlapper ... koji izlazi svake prijestupneBigGrin

ka drugo, di san ja napisa da mi smeta ubrzani ritam?... bar ja uvik pilan da se ubrza NNBigGrin

samo san reka da me zivcira narucivat vise paketa tijekom miseca... znan da mi nista nece utec, al isto nije ugodno vidit kad tiraz skoci sa 250 na 50 komada u desetak dana (zadnji NN gigant), a nisi pri lovi narednih par tjedana... jebiga, nismo svi u splitu puni ka kerumLOL

i veci gust mi je narucit jedan veeeeliki paket nego par manjih... a i mrzin placat postarinu, a kako narucujen u babilona, ako nije nesto palo na par primjeraka, uvik cekan da se nakupi preko 500kn radi besplatne dostave...

samo san zamolia da nas se unaprijed obavijesti sta izlazi u iducoj turi da se mogu pripremit za narudzbu i da se ne zivciran posli jer san vec narucia paket i ispuca mjesecni budzet, a za par dana je izaslo nesto sta mi je extra napeto za procitat, a jedini problem je sta nisan zna da izlazi, pa moran cekat misec dana do place... meni lova proleti kroz prste, to je cudo, hahahahahahahhaa

a sta se tice zena, ko je vidia placat veceru??... jebes zensku koja ne cuga na zidicu nego oce u restoranLOL

p.s.

a i ti jebate, umisto da pojacas pressing na upravu, ti oplea po navijacimaCursing

p.p.s.

dobro je reka onaj A.G.M., dva hrvata tri strankeLOL LOL LOL
budo
#423 Posted : 24. travnja 2013. 0:22:22(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Zivio vs, bit ces sef sindikata navijaca (radoznalih citatelja)ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp
vs
#424 Posted : 24. travnja 2013. 1:08:03(UTC)

budo wrote:
Zivio vs, bit ces sef sindikata navijaca (radoznalih citatelja)ThumbsUp ThumbsUp ThumbsUp

onda mora da nabavimo pecatLOL LOL LOL

ma dat ce dado najave, samo da se otrizni nakon ove pobjede bayernaBigGrin
manchester
#425 Posted : 4. svibnja 2013. 23:43:52(UTC)

Ajmo napolje sa Zagorom, Italijani izgleda nastavljaju Drool
vs
#426 Posted : 5. svibnja 2013. 11:17:37(UTC)

oce bit sta od ovih francuza do lita?... thorgal i long john silver su mi najocekivaniji..

e da je mafest ziv, udrili bi sami sebi presing da izbacite nesto novo, ovako, samo nas par dezurnih zugatora vas malo "motivira"LOL
Dado R.
#427 Posted : 5. svibnja 2013. 14:04:16(UTC)
Rank: Libellus

Nama je presing stalno pa se mi zbog puno posla ne stignemo javiti i raditi najave...Smile
Tex Willer
#428 Posted : 5. svibnja 2013. 18:01:36(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Nama je presing stalno pa se mi zbog puno posla ne stignemo javiti i raditi najave...Smile

Picite li s Zagor Kolorcem sve dok idu Italijani?
Da se ne zajebem i otkacim LU do 160. broja, pa posle mrk, ni kolor ni ovo izdanje za daltonisteBigGrin
Garfield
#429 Posted : 5. svibnja 2013. 18:02:35(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Da se ne zajebem i otkacim LU do 160. broja, pa posle mrk, ni kolor ni ovo izdanje za daltonisteBigGrin

Isto si neki amater s tim pitanjima ...
Tex Willer
#430 Posted : 5. svibnja 2013. 18:20:03(UTC)

Man
Garfield wrote:
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Isto si neki amater s tim pitanjima ...

Pa Tex ne ide hronoloski posle broja 12 ;-)
Znam da je ovo Zagor i da ide bolje, al za svaki slucaj bolje da pitamCool
Dado R.
#431 Posted : 5. svibnja 2013. 23:48:03(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Kakvo je sa to pitanje, zar nismo o tome pisali?Smile

Garfield
#432 Posted : 5. svibnja 2013. 23:54:29(UTC)

Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Zaista me je Tex iznenadio, ali kratko i jasno amater ... :)
Tex Willer
#433 Posted : 6. svibnja 2013. 17:19:33(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Ne secam se, bez zajebancije, niti bih sad umeo da iskopam gde se o tome pisalo. Zagor mi nije prioritet i onda bas i ne pratim previse topike o njemu.
Ali znam da je bilo price da Italijani idu sa 30 komada, pa sa 50, pa sa 70 (onako otprilike, obzirom da jesam amater sto se tice ZagoraFlapper )... pa sad nemam pojma vise dokle idu a otkacio bih ove c/b dok je vreme.
Sto se mene tice ako Zagor ide do kraja, onda bih otkacio sve LU ( i regularnu i extra), kao sto sam uradio i sa DD. Jer mi je muka vise od Frankenstajn kolekcija.
Tako da sad od DD imam samo Libellus Biblioteku i propratna izdanja. Sve ostalo sam prodao i napravio prostor na policama za dosta vremena.
Isto bih to i sa Zagorom ako ide do kraja.
Jer kasnije tek krecu tumbanja, preskakanja pa vracanja, izbacivane stranice kod SD...
A kako jedino Texa mogu da dupliram, logicno je da ovo ostalo hocu da otkacim da ne skuplja prasinuCool

Zato sam se nadovezao na raniji post da Italijani idu dalje. Ali zna li se dokle idu i da li ce LL da prati cak i ako se dodje do ovih najnovijih brojeva (mislim na najnovije u Hrvatskoj, kazu da u Italiji opet krecu dobre price sa tom JA odisejom) gde se mnogi zale na kvalitet i scenarija i crteza?
Tex Willer
#434 Posted : 6. svibnja 2013. 17:23:42(UTC)

Man
Garfield wrote:

Zaista me je Tex iznenadio, ali kratko i jasno amater ... :)

Samo za Zagora, tu sam podvuko crtu sto se (ne)kvaliteta ticeFlapper
Jedino izuzimam onaj period SD gde su stvarno odlicne priceCool
Kit Carson
#435 Posted : 7. svibnja 2013. 1:09:36(UTC)

Man
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Ne secam se, bez zajebancije,

Ja ti verujem da se ne secas.Laugh Laugh Laugh Flapper
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Dado R.
#436 Posted : 7. svibnja 2013. 9:29:28(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:
Tex Willer wrote:
Dado R. wrote:

Zato sam se nadovezao na raniji post da Italijani idu dalje. Ali zna li se dokle idu i da li ce LL da prati cak i ako se dodje do ovih najnovijih brojeva (mislim na najnovije u Hrvatskoj, kazu da u Italiji opet krecu dobre price sa tom JA odisejom) gde se mnogi zale na kvalitet i scenarija i crteza?

Iskreno, nemam provjerene informacije da Talijani idu dalje, zadnje sto znam a da je bilo sluzbeno je da ce ici do kraja sto je Nolitta radio.
Tex Willer
#437 Posted : 7. svibnja 2013. 19:52:51(UTC)

Man
Dado R. wrote:

Iskreno, nemam provjerene informacije da Talijani idu dalje, zadnje sto znam a da je bilo sluzbeno je da ce ici do kraja sto je Nolitta radio.

A to je do brojaBigGrin
Aj lakse tebi, nego ja da trazim, a moze i neki drugi Zagorov fanFlapper

Edit: Evo, pogledao, zakljucno s brojem 182. Blizu je to, videcemo da li ce da stanu.
Pa cu onda da ponovim pitanje ako nastaveBigGrin
Tex Willer
#438 Posted : 8. svibnja 2013. 15:29:14(UTC)

Man
Kit Carson wrote:

Ja ti verujem da se ne secas.Laugh Laugh Laugh Flapper

A u dupe te jebem prteno, ajde ti kazi dokle je bilo price da ide ili daj link gde je bilo price o tomeMad Flapper
Vid
#439 Posted : 12. svibnja 2013. 21:56:44(UTC)

Evo, prošlo tih 8 mjeseci Smile
anto
#440 Posted : 14. svibnja 2013. 22:19:31(UTC)

Man
Vid wrote:
Evo, prošlo tih 8 mjeseci Smile

od najavljenih 17 albuma/integrala francuza/trilla, izašlo je čak 4.
no dobro, dade nam obećavaju pregršt izdanja u sledećih 12-14 meseci; a kako vidim da macan vredno prevodi Spiroue, verujem da ovo nisu prazne priče.
Users browsing this topic
Guest (14)
28 Pages«<2021222324>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.