rocco21 wrote:Šta je ovo, kakav je ovo odnos uprave prema šampionima? Di su čestitke, hvalospjevi, fanfare za pobjednika aprila?
Čini se meni da ću ja opet u Minken morat ić preuzimat nagrade.
Kao i u mnogim drugim slucajevima sve zakaze kad se radi kod nas, bez Njemacke nema pomaka.
Tehnicki direktor natjecanja, cuveni Dok Lester, zakazao je u svim segmentima, i ne samo da nema rada ni reda,
vec nije utjerao ni dug, platise kasne ili nisu uopce platile, a ne bi me cudilo ni da je onaj dio koji je uspio naplatit
potrosio na mito i korupciju. Tako da i svaki pokusaj njegova svrgavanja s te pozicije zavrsio bi slicno kako je zavrsila
prica s postenim sudjenjem Brune Marica, odnosno bilo bi opet ujeo vuk magare i pojavio bi se kao krivac neki drugi Boksic.
Naravno, zalba UEFI nece izostati, ali rezultati istrage "nema nikih problema" su vec unaprijed poznati.
Kao predsjednik Libellus fantasy saveza izrazavam duboko zaljenje, veliku zabrinutost i upucujem iskrenu ispriku sto odnos
saveza nije onakav kako to visestruki sampion tvoga ranga zasluzuje. Uz nadu da ovo nece narusiti buduce odnose sa savezom
javno obecavam da cemo nadoknaditi sve propusteno tijekom ovog mjeseca, i postaviti temelje za buducnost lige.