Jerry Krause wrote:vs wrote:najveca kazna je kad narucis paket, spickas svu lovu, a za par dana izadje NN, pa gledas kako curi tiraz, a pare za iduci paket ces imat tek za vise od misec dana jer nisi ocekiva da ce izac nova knjiga odma u iducoj turi, ostale izdavace mogu stavit u drugi plan, nece se rasprodat...al s vama, vise nije za zajebanciju
...zato:.. kratke najave!!
Nja, nja, nja... sad ne valja ni ubrzani ritam. A prije koji tjedan si naricao zbog usporenih izdanja.
Tako ti je to kad želiš 3-4 cure odjednom, a ne možeš svakoj platiti večeru. Odaberi jednu ko ja.
cujes, lako je pizdit kad skupljas samo NN
... koji izlazi svake prijestupne
ka drugo, di san ja napisa da mi smeta ubrzani ritam?... bar ja uvik pilan da se ubrza NN
samo san reka da me zivcira narucivat vise paketa tijekom miseca... znan da mi nista nece utec, al isto nije ugodno vidit kad tiraz skoci sa 250 na 50 komada u desetak dana (zadnji NN gigant), a nisi pri lovi narednih par tjedana... jebiga, nismo svi u splitu puni ka kerum
i veci gust mi je narucit jedan veeeeliki paket nego par manjih... a i mrzin placat postarinu, a kako narucujen u babilona, ako nije nesto palo na par primjeraka, uvik cekan da se nakupi preko 500kn radi besplatne dostave...
samo san zamolia da nas se unaprijed obavijesti sta izlazi u iducoj turi da se mogu pripremit za narudzbu i da se ne zivciran posli jer san vec narucia paket i ispuca mjesecni budzet, a za par dana je izaslo nesto sta mi je extra napeto za procitat, a jedini problem je sta nisan zna da izlazi, pa moran cekat misec dana do place... meni lova proleti kroz prste, to je cudo, hahahahahahahhaa
a sta se tice zena, ko je vidia placat veceru??... jebes zensku koja ne cuga na zidicu nego oce u restoran
p.s.
a i ti jebate, umisto da pojacas pressing na upravu, ti oplea po navijacima
p.p.s.
dobro je reka onaj A.G.M., dva hrvata tri stranke