Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
manchester wrote:gde je zapelo? A tko kaze da je negdje zapelo?
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
manchester wrote:gde je zapelo? Kad bi ti poceo pricati rasplakao bi se ... Niko ne radi, zena bolesna, a djeca ko djeca. Ja imam problema sa secerom i pritiskom. Radim dva posla da prehranim obitelj. Kuca mi trenutno pusta na sve starne, a uz to bez struje i vode sam ... To je samo dio da ti ne pricam dalje, i ti onda pitas gdje je zapelo ??? Da to nije malo bezobrazno od tebe ?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
|
|
|
|
|
To je vec druga prica
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.3.2013.(UTC) Posts: 201 Location: Tortuga
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.4.2012.(UTC) Posts: 117 Location: belgrade
|
pitam zbog uvoza u Srb koji je 28. juna, cetiri nova Zagora sam vec otpisao pa se nadam bar DD 9 i 10
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 177 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
|
Dade su skromene pa se ne vole isticati
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
po cili dan se minjaju i lipe slije od hajduka pa nemaju vrimena za belosvetske pizdarije
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Nabavio nesto od poslednje ture (ostatak slijedi) a sad bi legle najave za Zagor Kolor ili najava ture posle .
|
|
|
|
|
mike wrote:Nabavio nesto od poslednje ture (ostatak slijedi) a sad bi legle najave za Zagor Kolor ili najava ture posle . i mene zanima sta ide u turi posli zagora..
|
|
|
|
|
vs wrote:mike wrote:Nabavio nesto od poslednje ture (ostatak slijedi) a sad bi legle najave za Zagor Kolor ili najava ture posle . i mene zanima sta ide u turi posli zagora.. +1
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Stvarno, i mene zanima. Oni urednici samo zabusavaju, izlezavaju se na suncu a nema nikakvih najava...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Stvarno, i mene zanima. Oni urednici samo zabusavaju, izlezavaju se na suncu a nema nikakvih najava... Supci urednici
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Stvarno, i mene zanima. Oni urednici samo zabusavaju, izlezavaju se na suncu a nema nikakvih najava... pumpa se pritisak jer se zna da van uvik triba zavrnit ruku da kazete sta ide u iducoj turi
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
Nisam pratio desavanja ovih dana, pa samo da pitam sta ide u sledecoj turi?
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Nisam pratio desavanja ovih dana, pa samo da pitam sta ide u sledecoj turi? zagor
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 751 Location: Split
|
Ima li šanse da ovo ugledamo kao i Texa?
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Garfield wrote:Dado R. wrote:Stvarno, i mene zanima. Oni urednici samo zabusavaju, izlezavaju se na suncu a nema nikakvih najava... Supci urednici Bas su ti urednici govna!
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Stvarno, i mene zanima. Oni urednici samo zabusavaju, izlezavaju se na suncu a nema nikakvih najava... Supci urednici Bas su ti urednici govna! Ja to odavno govorim ali niko ne slusa, cak sam upratio na s.com kako ste pravi supci i kako izdajete losa izdanja, ali sad kad imate konkurenciju u Nathanu vidjet cemo vas sad. Naravno konkurencija se smatra Arkona. Pa sad cemo vas vidjeti ... Lako je bilo dok nista imali konkurenciju da manipulirate potencijalnim kupcima
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.