Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Najave Libellusovih izdanja
»
Izdavacki plan za (otprilike) sljedecih 8 mjeseci
Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
Dado R. wrote:Cim budem imao konkretan datum, ja cu ga napisati... Da ne napisem nesto sto nisam posve siguran pa poslije bude prozivanja... Mozes meni sapnuti, ja te necu prozivati
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Garfield wrote:Dado R. wrote:Cim budem imao konkretan datum, ja cu ga napisati... Da ne napisem nesto sto nisam posve siguran pa poslije bude prozivanja... Mozes meni sapnuti, ja te necu prozivati Pssst... izasjhnrbi ssssh nromsosss uekmlnicnmms ss liaj e psss... i nikom ni rijeci!
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Cim budem imao konkretan datum, ja cu ga napisati... Da ne napisem nesto sto nisam posve siguran pa poslije bude prozivanja... Mozes meni sapnuti, ja te necu prozivati Pssst... izasjhnrbi ssssh nromsosss uekmlnicnmms ss liaj e psss... i nikom ni rijeci! Dogovoreno !
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Garfield wrote:Dado R. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Cim budem imao konkretan datum, ja cu ga napisati... Da ne napisem nesto sto nisam posve siguran pa poslije bude prozivanja... Mozes meni sapnuti, ja te necu prozivati Pssst... izasjhnrbi ssssh nromsosss uekmlnicnmms ss liaj e psss... i nikom ni rijeci! Dogovoreno ! Ma laze, pusti ga...
|
|
|
|
|
Nisam, Texa mi, sve je istina sto sam rekao. Garfielde, pa znas me...
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Dado R. wrote:Nisam, Texa mi, sve je istina sto sam rekao. Garfielde, pa znas me... Je, tako si mu i u FPL-u pomagao...
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:Dado R. wrote:Nisam, Texa mi, sve je istina sto sam rekao. Garfielde, pa znas me... Je, tako si mu i u FPL-u pomagao... Da mu nije mene bilo i Bubo bi bio bolji od njega...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
Dado R. wrote:Dado A. wrote:Dado R. wrote:Nisam, Texa mi, sve je istina sto sam rekao. Garfielde, pa znas me... Je, tako si mu i u FPL-u pomagao... Da mu nije mene bilo i Bubo bi bio bolji od njega... CCccc kakvi niski udarci
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Dado A. wrote:Dado R. wrote:Nisam, Texa mi, sve je istina sto sam rekao. Garfielde, pa znas me... Je, tako si mu i u FPL-u pomagao... Da mu nije mene bilo i Bubo bi bio bolji od njega... Da sam zeni dao da bira ekipu ne bi bila losija od bube. To je stvarno bilo tesko za izvesti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uzmi i meni onih 5 stripova sto cu osvojiti kao manager mjeseca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.8.2011.(UTC) Posts: 5 Location: usa
|
Ima li koja novost u vezi Tex Giganata...
|
|
|
|
|
jimy1968 wrote:Ima li koja novost u vezi Tex Giganata... Cim bude nesto zanimljivo, mi cemo se javiti...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.3.2013.(UTC) Posts: 201 Location: Tortuga
|
A NN?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.3.2013.(UTC) Posts: 201 Location: Tortuga
|
Da se malo raspitam za ova izdanja: SB 11 (NN kratke price) NN specijal 1 Zona X 7 Jeste li skupili materijale? Jesu li u tiskari? Dal će izaći na jesen? I dal postoji mogućnost dakoji PIBD bude objavljen 2013.?
|
|
|
|
|
Pogresno je davati prognoze i o izdanjima koja se tiskaju a kamoli o onima koja jos nisu u tisku...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Pogresno je davati prognoze i o izdanjima koja se tiskaju a kamoli o onima koja jos nisu u tisku... Kad ce novi Zagor ?
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
Garfield wrote:Dado R. wrote:Pogresno je davati prognoze i o izdanjima koja se tiskaju a kamoli o onima koja jos nisu u tisku... Kad ce novi Zagor ? pa u italiji ovi sareni ide jednom tjedno, a obicni jednom mjesecno... znaci, samo sta nije
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 26.7.2011.(UTC) Posts: 80
|
Dado R. wrote:Pogresno je davati prognoze i o izdanjima koja se tiskaju a kamoli o onima koja jos nisu u tisku... Znači Spirou, Riđobradi i društvo se več tiskaju ?
|
|
|
|
Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Najave Libellusovih izdanja
»
Izdavacki plan za (otprilike) sljedecih 8 mjeseci
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.