Juice wrote:Dado R. wrote:Juice wrote:Dado, znaš li možda zašto ovoga nema u Slavoniji na kioscima? U Brodu ga nema nigdje i ne znaju uopće o kojem se stripu radi, a nema ga ni u Osijeku.
Ne znam je li se situacija promijenila, no dobio sam neke informacije o prodajnim mjestima. Ukupno je negdje oko 1000 prodajnih mjesta,
vecinom tiskovi kiosci, ali ima manji broj i drugih prodajnih mjesta kao npr. Inovine i slicno...
Naravno, nisu u svako mjesto poslali jednak broj primjeraka pa ne mogu pokriti bas svako prodajno mjesto,
ali po dobijenim informacijama za Sl. Brod izdanja se mogu naci na sljedecim mjestima;
SL. BROD-AUTOB. KOLODVOR
SL. BROD-BOLNICA PORTA
SL. BROD-MALI PARIZ
SMOKING-Kaufland SB
Puno hvala na ovoj informaciji. Sutra ću posjetiti navedene kioske pa javim ovdje. Inače, ovo su mjesta na kojima bih zadnje išao provjeravati al eto :) ... čudno da nisu dobili neki od desetak, a i više kioska u centru grada.
Juice, puno hvala na ovoj pomoci (a hvala i svima drugima: Fiju, Thommo, MV...)!
Naime, jako nam je bitno ako nam stripofili iz pojedinih gradova kazu koji kiosci su, ajmo to tako nazvati, prometniji u njihovu gradu, a koji manje. Na taj nacin i mi mozemo utjecati na ljude koji se bave distribucijom da se ubuduce izvrsi preraspodjela, a sve s ciljem sto bolje zastupljenosti i kvalitetnije pokrivenosti.
Dakle, prijatelji, ako imate kakvih informacija iz svoga grada vezano za nelogicnosti oko raspodjele po pojedinom kiosku/kioscima - samo javite. Naravno, molim vas samo da tom prilikom navedete i naziv toga kioska i lokaciju (ili barem samo lokaciju), jer puno bolje zna npr. rodjeni Rijecanin koji su kiosci najprometniji u Rijeci od npr. tirazista Tiska iz Zagreba.
Takodjer, ako vidite da stripovi nisu dobro izlozeni, pliz, uslikajte to pa nam posaljite te fotke. Sve to moze nam pomoci da se stvari u sto kracemu roku dovedu u red, barem sto se izlozenosti i raspodjele tice.
Unaprijed hvala na pomoci!
P.S. Informacije o ovoj problematici mozete nam poslati na
info@libellus.hr ili naprosto postati ovdje, kako vam je god lakse.
P.P.S. Juice, jebiga, iskoristio sam tvoj post i da ti se zahvalim i da uputim poziv. Nadam se da se ne ljutis.