fala na objasnjenju
pa dobro, nisan puno ni falia u interpretaciji filma, samo, ono sta je tebi super, meni je bezveze... ja kazen sapunica jer mi je previse melodramatican, nisan mislia da je u rangu ovih hrvatskih ili meksickih pizdarija, nego jednostavno mi je previse sladunjava tema...
neki se smrtno zaljube u nekoga bez razloga, kad to gledas sa strane, ne mos shvatit, jebiga... samo, ne mogu u filmu navijat za njihovu ljubav kad mi nije objasnjeno, a zenska je cila nikakva, ne kuzin zasto bi se neko toliko trudia oko nje, u tih par godina tulumarenja sigurno je svaka druga zenska na koju je naletia lipsa i zanimljivija od daisy... bar od ove filmske verzije
a pazi komedije sinoc...
navecer u kaficu san prica s prijateljicom o tome koje san filmove gleda u zadnje vrime i spomenen gatsbya, ova pocela slinit, jedva ga ceka gledat, knjigu je procitala tri puta... i jebiga, ja joj kazen, da mi je srednja zalost, nije mi nesto dobar.... najveci mi je problem njegova ljubav s daisy, nije dobro objasnjeno, a i glumica je cila njonjava, ne mos virovat da je neko smrtno zaljubljen u nju... pa me oprala da ja nisan romantican i neman srca i bla bla, hahahahah.. a ja govorin o filmu koji ona nije gledala, hanahaha... onda san se sta branit da nije problem u meni nego u castingu i reziji, ahahahaha... pa se nisan moga sitit nekog romanticnog filma koji mi je dobar, pa san jedva izvuka before sunrise i before sunset... eto, tu mi zenska nije lipa ni simpaticna, ali je dobro prikazana njihova veza i mogu shvatit da su se zaljubili priko jedne noci i shvatia bi da je gatsby sve to radia za neku ovakvu ljubav... aj,aj, kaze, ipak ima nesto romantike u tebi, hahahahaha
i nesto pricamo o temi filma, i mene uvati trenutak inspiracije, vec smo bili polupijani, hahahaha... i ja pocnen s teorijon kako je u biti gatsby "pederska" (zenskasta) verzija grof monte krista, hahahahahah... imaju neku ljubav u mladosti, zivot ih razdvoji, nalete na nekog starca koji ih obogati, posli se vrate u svoj svijet i pletu neku zavjeru da povrate svoju ljubav, hahahahah... ova popizdila, koji crni monte kristo, on je ludjak i ubojica, gatsby i daisy se vooolleeeel!!.. hahahahhaha...
dobro, monte kristo mi je mozda i najdraza knjiga sta san procita u zivotu, al da san gleda samo filmove i serije i sudia po tome, reka bi da je sapunica, hahahahaha...