Jerry Krause wrote:Dado A. wrote:Captain Jack Sparrow wrote:Već više od 2b mj. su prošla od zadnjeg NN
Bas smo grozni...
Ajde nemojte sad uprskati odličnu 1. polovicu godine. Mene konkretno zanima SB s Nathanovim kratkim pričama. Već je gotovo 2 godine prošlo od njihove najave. Ima li što konkretno uskoro od toga?
Jedino sto mi mozemo uciniti jest dati sve od sebe, a to je ono sto uvijek i radimo. E sad, je li te nase napore netko shvaca kao nesto pozitivno ili kao “uprskavanje” - jebiga - na to ne mozemo utjecati. Zbog broja stranica u stripovima naprosto nam je fizicki nemoguce odraditi sve ono sto bismo i sami htjeli, a to je - vjeruj mi - puno vise od onoga sto bi se bilo tko drugi mogao sjetiti traziti od nas. Naime, mi bismo htjeli sve odmah...
No to nije moguce.
Dakle, sve ide, a to sto nekad ide brze a nekad sporije, nazalost, najmanje smo krivi mi. Milijun je tu razloga koji utjecu na proces produkcije, a mi se konstantno trudimo plivati najbolje sto znamo unutar svega toga.
A sto se pitanja oko kratkih prica NN-a tice konkretno je to da smo prije nekoliko dana konacno dobili koloriranu verziju naslovnice, sto je vec velik pomak. A za finisiranje svega morat cemo se barem jos jednom susresti sa Serrom jer problemi oko materijala su epske prirode. Nadalje, ako uzmemo u obzir da cemo se s njim naci ove jeseni to znaci da bi u najludjoj varijanti kratke price mogle biti vani do kraja godine, no realnija opcija je 2014. Uglavnom, kako i sam vidis, cinimo sve sto je u nasoj moci da uprskamo odlicnu prvu polovinu godine.
Uglavnom, kao sto i rekoh, bas smo grozni...