vs wrote:gleda san i ja... pusti gramatiku, jesi ubra kako uvik namista mikrofone po stolu?, hahhahah... ovi put je samo jednom taka jedan mikrofon, ali je nesto bia otvara skafet, hahahah...
ma idu mi na kurac ove picke u hajduka, da bili su malo depresivni jer u novinama ne pisu hvalospjeve o pobjedi protiv belupa... koje pickice... umisto da se najebu majke svima odreda kako na terenu, tako i van njega, pogotovo novinarima SD, kad umru alfirevic i reic bit ce slavlje na tribinama... oni se misle sta ce ta gamad napisat u novinama o njima, ka da skauti stranih klubova citaju novine kad traze igrace...
manje od deset dana do kraja prijelaznog roka... oce li vise koja dobra prodaja... valjda jos neko kupuje igrace na temelju dvd-a, hahahahahah
Ma to je bilo vise retoricki napisano, jebes gramatiku, iako bi on kako se vec postavlja (kao gospodin trener) trebao znati neke osnove, nije ono forum...
Ali kao sto rekoh to sam vise mislio u prenesenom znacenju, smisla, ako ti je Tudore toliko bitno sto ce neki novinar napisati o utakmici onda
nauci gramatiku kad vec zelis istupati u javnosti i raspravljati o tome sto se pise. U suprotnom neki novinar kad ne bude imao sto pisati
secirat ce mu svaku rijec, ne samo svaki potez, to mu je posao, a on ce cupati ono malo preostale kose, jer ga ocito smeta sto pisu.
Ako smatra da su odigrali vrhunski, ako smatra da su onakva momcad kakvom je opisao u tom intervju, zasto ga onda novinari mogu pokolebati?
I njega i igrace? Valjda zato sto su svjesni da i nije bas sve sjajno u igri i da moze to jos puno bolje.
U tom slucaju je bolje trenirati i to popraviti pa sve novinare demantirati na terenu a ne pred mikrofonima.
Ja sam ponosan na njih i svjestan sam mnogih nasih mana i nedostataka ali me bas briga sto novinari pisu.
Kod nas nema pravog novinarstva nigdje a pogotovo ne u sportu, osim na sportnetu i jos poneki rijedak pojedinac.
Objektivnost je nesto sto ne postoji, a vecina novinara kruh zaradjuje pisuci sto im se naredi.