vs wrote:satrala nas istra, niko nas do sad nije onako dobija na agresiju... cini mi se da je gol bia cist, a i da nije, ne bi moga puno prigovorit sucu, bila je neka linija, ni na tv se dobro ne vidi, tj. vidilo bi se da lapani iz maxtv znaju napravit slowmotion..
jedinu izradjenu sansu smo imali na kraju prvog pol., kad je franko falia mrtvaca... ono se mora spremat, da je uslo, mozda bi se i digli, onako, ka da su izdusili vec od starta...
mislin da je opet problem u treneru, nema igrace za taktiku koju provodi, jedno je kad ti krila igraju mujan i kouassi, a drugo je kad su tu bencun i franko... uvik san bia pristalica toga da momcad diktira taktiku, ne mos ti igrat 4-3-3 a na krila ti igraju vezni koji su spori i koji refleksno ulaze u sredinu i guse igru (bencun ni sam ne zna sta je, napadac ili vezni)... a vezni red je bia nikakav, andjelkovic se spusta medju stopere uzet balun, safet i pasalic se slabo nude, uvik im je igrac na ledjima, krila ne sudjeluju uigri... a kad su u fazi obrane, igraci istre imaju par metara prostora dok ih nasi napadnu..
tudor mora drasticno poradit na psihi igraca... franka vratit u vezu, safeta na klupu, mujan i tomicic od prve dok se kouassi ne vrati... za miju nemamo adekvatnu zamjenu, jebiga... sad se vidi koliko fali, on je za safeta c. mijo... nije problem izgubit, ali onako odigrat ka jucer je krajnje sramotno, nisu nas nesto previse nadigrali, ali su nas izili na terenu, niti jedan duel nismo dobili, samo smo jednu sansu stvorili.. protiv dragovoljca i belupa smo bar stvarali sanse, a jucer nista, doslovno nista... moraju se pocet dilit pleske u svlacioni da se malo razbude..
Jako je tesko razbiti bunker, i igrati s momcadima koji se uglavnom brane, a jos ako se neces potuci...
Jucer sam gledao utakmicu Bayerna, prvo poluvrijeme negledljivo, ala neke nase lose utakmice, sve nesto terenska nadmoc ali nista konkretno.
A sudac u rangu nasih sudaca. Cisti penal na Mandzukicu ne svira a malo poslije svira penal koji nitko normalan ne bi svirao.
E sad, jebeni Bayern koji ima ultra kvalitetne uvjete za treninge, imaju sve, svu logistiku, velike plate koje stizu na vrijeme, i oni se muce sa svojim protivnicima.
I na kraju su jedva dobili, zahvaljujuci individualnoj klasi. Koju mi nazalost nemamo. I onda ne mozemo dobiti utakmice gdje treba probiti bunker.
Zbog toga smo ispali i protiv Dile Gori. Ali Tudora svejedno necu razumjeti da juri rezultat a prve izmjene radi u 84. minuti.
Ne znam tko vise treba uciti, on ili dica koju on kao uci...