Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
bubo wrote:Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Garfield wrote:Kako je ruzno biti i u jednoj i u drugoj ligi zadnji. Naravno mislim na Libellus League i na HTH. Sta ti mislis Dado_R o tome ? Za Libellus HTH sam odavno rekao i to s pozicije prvoga da je to kup za luzere, tako da to ni ne racunam. A sto se tice prave lige, pa, psiholoski sam rasterecen, dalje ispod toga ne moze, dakle nema vise crvenih strelica... Steta sto Bubo nije ostao u igri, da ion nekoga pretekne... Bez dvojbe lose te ide, ali iskreno cisto sumnjam da bi bubo nekoga pretekao. Ne mozes ti biti los, kolko on moze da bude :) Vjeruj mi i sam sam to pokusavao, ali je skoro nemoguca misija jako zanimljiva rasprava se ovde vodi budući da ste obadvojica osvojila pregršt bodova u zadnja dva kola ,,a zatim iako više ne igram malo pogledam tu i tamo i ponešto promijenim pošto me je ostavio u hth ( organizator lige) vidim da si alene uspio imati 15 bodova od igrača koji skoro pa ne prati ligu Isto je bilo i dok si igrao i pratio. Znas da si bio daleko ispod mene, a to je stvarno tesko, ali tebi je i to uspjevalo. Ime tvoje ekipe sve govori, kolko ti je to bilo bolno prošle godine si mi ti pokazao i sastavio ekipu ove godine je tek eto počelo pa ne bježiš nešto puno,( a ime je bilo čisto iz zajebancije jer sam mislio da češ isto svoje ostaviti) ali razumijem te nemaš nikoga ispod sebe pa onda tražiš bilo gdje da malo pokušaš moral sebi podići Bitno je da ste ti i Dado_R ispod mene, a ostalo manje vise
|