Garfield wrote:Dado R. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Klevete i lazi, ali navikao sam na podmukle udare od igraca koji za svoje neuspjehe uvijek okrivljuju druge i posvuda vide zavjere.
TO i Moggi jos uvjek govori, ali mu ne pije vode. Jedina razlika je u tome sto mi imamo puno vise dokaza, i sto si ti deblji od Moggi'ja :)
Imamo snimke, slike, poruke, svjedoke ... Usput troje ljudi sto je bilo sa tobom su sve priznale, tako da ti ne gine druga liga, doduse kako igras i bez toga ne bi bolje prosao.
Moggiju su dokazali da se okoristio, ako se meni uspije dokazati kao jednom od losijih igraca da sam imao ikakve koristi spreman sam za kaznu...
Ali kao sto sam rekao, tipicno je za neke igrace da svoje frustracije neosvojenim bodovima lijece kroz bezrazlozne i neosnovane optuzbe drugih, postenih igraca.
Bolje ti je nadji dobrog advokata za svaki slucaj, posto je kod tebe pokusaj da se okoristis, ali nisi uspjeo, ali zato su druga dvojica izgleda imali velike koristi. Naravno mislim na prvu dvojicu u Libellus ligi :)
Da si imalo sposoban, angazirao bi mene kao svjedoka pokajanika u borbi protiv vodecih, ja se nisam okoristio pa po dobrom nasem obicaju
mozda bih zelio da propadnu oni koji su se okoristili. Bio bih spreman iznjeti stvari i koje se ne vide na slikama, u ime pravde i postenja naravno,
s ciljem da se ostvari ako ne iskljucenje iz lige onda barem oduzimanje svih bodova i nagrada dvojcu na celu kolone.
A sve to za mizernu cijenu; da imam imunitet na oduzimanje bodova i ostanak u ligi (lizi - za Tudora), te skromno drugo mjesto.
No sposoban si u razini nasih politicara pa si se uhvatio onog koji se i sam bori za opstanak pa ce sve zavrsit kako i obicno zavrsi.
Okrivit ce se neduzne ili one koji su samo malo krivi. Prave mutikase ce se smjeskati u novim odjelima talijanskih dizajnera na iducoj dodjeli neke
nogomente nagrade i ubuduce ces ih moci vidjeti samo na slikama. A novinari ce opet zakljuciti da je uija vuk magare...
Ili ukratko receno, toliko si los u organizacija da ces opet zavrsiti zadnji na tabeli...