Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Aktualne količine izdanja!
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Captain Jack Sparrow wrote:Sretna nova godina! Hvala, takodjer svima sve najbolje!
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 751 Location: Split
|
MM 63 nije više na lageru ?
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
ne "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 222 Location: Sarajevo
|
svašta pa jel to svojevrsni rekord??? mislim da bi i 500 planulo jer to nije do sada izašlo
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 28.9.2011.(UTC) Posts: 23
|
Sucks !
|
|
|
|
|
zeljko wrote:svašta pa jel to svojevrsni rekord??? mislim da bi i 500 planulo jer to nije do sada izašlo Pa definitivno najbrze prodano izdanje Libellusa ikad. Iako ima sigurno jos poneki primjerak u prodaji ali to je pitanje sata kad ce i to nestati.
|
|
|
|
|
Dalen wrote:Sucks ! Zasto? Imas sve nase MM i nisi nabavio ovo izdanje, i nema nigdje?
|
|
|
|
|
Kako si pogodio !
|
|
|
|
|
Dalen wrote:Kako si pogodio ! Nema nigdje, sigurno? Nema problema, ja cu ti nabaviti primjerak.
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Dalen wrote:Kako si pogodio ! Nema nigdje, sigurno? Nema problema, ja cu ti nabaviti primjerak. Javi mi samo gdje inace kupujes svoje primjerke da te tamo moze cekati...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.4.2012.(UTC) Posts: 117 Location: belgrade
|
ode jedan primerak iz srpskog uvoza
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Dalen wrote:Kako si pogodio ! Nema nigdje, sigurno? Nema problema, ja cu ti nabaviti primjerak. Hvala! U Babilonu.
|
|
|
|
|
Dalen wrote: Hvala! U Babilonu. Trenutno sam u Zagrebu, pa sam vidio da ih ima jos na nekim prodajnim mjestima... Zato sam znao da ti mogu nabaviti primjerak, uspio sam povuci taj primjerak iz drugog prodajnog mjesta i poslat cemo ga Babilonu s prvom iducom narudzbom.
|
|
|
|
|
manchester wrote:ode jedan primerak iz srpskog uvoza Ne brini, to je vec zapakirano...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Dalen wrote: Hvala! U Babilonu. Trenutno sam u Zagrebu, pa sam vidio da ih ima jos na nekim prodajnim mjestima... Zato sam znao da ti mogu nabaviti primjerak, uspio sam povuci taj primjerak iz drugog prodajnog mjesta i poslat cemo ga Babilonu s prvom iducom narudzbom. Hvala još jednom!
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 13.7.2011.(UTC) Posts: 11
|
I ja sam propustio :-( Čekam ovo izdanje cijelu vječnost, pa računam da se mogu strpiti još koji dan dok odem do Zagreba i onda se rasproda nakon par dana :-( Ima li kakve nade da je ostao još koji primjerak?
|
|
|
|
|
Antracit wrote:I ja sam propustio :-( Čekam ovo izdanje cijelu vječnost, pa računam da se mogu strpiti još koji dan dok odem do Zagreba i onda se rasproda nakon par dana :-( Ima li kakve nade da je ostao još koji primjerak? Kod nas na zalost nema, ako nesto nadjem u medjuvremenu mogu se javiti na prodajno mjesto, samo mi reci gdje inace uzimas nasa izdanja?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.3.2013.(UTC) Posts: 201 Location: Tortuga
|
Preporučam da se baci pogled u profil trgovine u Rijeci jer tamo znaju imati zadnje brojeve LIB izdanja. Jedna trgovina je na Jelačićevom trgu( bivši Beogradski) prekoputa Autotroleja, a drugi vam je u Towercentru 4. kat
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 13.7.2011.(UTC) Posts: 11
|
Dado R. wrote:Antracit wrote:I ja sam propustio :-( Čekam ovo izdanje cijelu vječnost, pa računam da se mogu strpiti još koji dan dok odem do Zagreba i onda se rasproda nakon par dana :-( Ima li kakve nade da je ostao još koji primjerak? Kod nas na zalost nema, ako nesto nadjem u medjuvremenu mogu se javiti na prodajno mjesto, samo mi reci gdje inace uzimas nasa izdanja? U Asteroidu ... pošalju mi ili navratim u prolazu kad navratim do Zg-a.
|
|
|
|
|
Antracit wrote:Dado R. wrote:Antracit wrote:I ja sam propustio :-( Čekam ovo izdanje cijelu vječnost, pa računam da se mogu strpiti još koji dan dok odem do Zagreba i onda se rasproda nakon par dana :-( Ima li kakve nade da je ostao još koji primjerak? Kod nas na zalost nema, ako nesto nadjem u medjuvremenu mogu se javiti na prodajno mjesto, samo mi reci gdje inace uzimas nasa izdanja? U Asteroidu ... pošalju mi ili navratim u prolazu kad navratim do Zg-a. Ne vidim ime u profilu, ako slucajno nadjem negdje primjerak kome ga trebam ostaviti, sto da im kazem u ducanu?
|
|
|
|
Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Aktualne količine izdanja!
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.