Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

3 Pages<123>
Texone kolor 1
Dado R.
#21 Posted : 4. veljače 2014. 13:56:05(UTC)
Rank: Libellus

Fiju wrote:
Hvala na objasnjenju.
Shvacam simboliku na putokaze, i meni je to palo na pamet, ali eto, mozda ste mogli to malo bolje napraviti, a ne sa dva jednobojna cetverokuta. Tekstura oronulog drva, koja rupa od metaka i slicno... :)

Sto se tice ciste naslovnice, tu se nimalo ne slazem da nije bilo potrebe za prikrivanjem.
Dizajnom gornjeg dijela savrseno ste prikrili onaj grozni sinteticki gradient neba. Svaka cast! :)

Vidis, talijani su nesto napravili u stilu oronulog drveta ali meni se to nije svidjelo, a ovo sto smo mi napravili mi je fantasticno.
Ali ukusi su razliciti...Smile
Dado R.
#22 Posted : 10. veljače 2014. 16:58:22(UTC)

Od danas u prodaji...
Tex Willer
#23 Posted : 11. veljače 2014. 10:45:53(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Sad jos malo strpljenja do uvoza, osim ako nije upalo i ovo u "Zadnji voz za Cacak"BigGrin
budo
#24 Posted : 11. veljače 2014. 12:40:22(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado R. wrote:
budo wrote:
Stvarno izgleda strasno, bolesno dobroDrool
Jedva cekam da vidim kako izgleda unutra
Zasto ste isli na ovaj format, kako je ispalo?

Ispalo je zaista vrhunski. Format u Italiji je mrvicu veci od redovnih koloraca ali je manji od standardnog formata crno-bijelih Texona.
Nakon nekoliko provjera zakljucili smo da nema smisla raditi neku medjuverziju i izmisljati novi format vec smo se odlucili na nas uobicajeni format koloraca.
Tako da te dvije kolorne biblioteke budu identicne...

Stvarno je ispalo odlično. Nisam sumnjao za otisak i papir, ali me bilo strah zbog formata, nekako sam očekivao da će biti veliki format. Imam i Strip-agentov gigant, ali sam naravno odmah kupio i ovaj fetish. Kada usporedim jedan pored drugog, SA izgleda moćnije po formatu, sve ostalo je neusporedivo u korist LL.
Ja definitivno kupujem i dalje ThumbsUp Cowboy2
Dado R.
#25 Posted : 11. veljače 2014. 14:11:11(UTC)

budo wrote:
Dado R. wrote:
budo wrote:
Stvarno izgleda strasno, bolesno dobroDrool
Jedva cekam da vidim kako izgleda unutra
Zasto ste isli na ovaj format, kako je ispalo?

Ispalo je zaista vrhunski. Format u Italiji je mrvicu veci od redovnih koloraca ali je manji od standardnog formata crno-bijelih Texona.
Nakon nekoliko provjera zakljucili smo da nema smisla raditi neku medjuverziju i izmisljati novi format vec smo se odlucili na nas uobicajeni format koloraca.
Tako da te dvije kolorne biblioteke budu identicne...

Stvarno je ispalo odlično. Nisam sumnjao za otisak i papir, ali me bilo strah zbog formata, nekako sam očekivao da će biti veliki format. Imam i Strip-agentov gigant, ali sam naravno odmah kupio i ovaj fetish. Kada usporedim jedan pored drugog, SA izgleda moćnije po formatu, sve ostalo je neusporedivo u korist LL.

Drago mi je da ti se svidja...Smile
Tex Willer
#26 Posted : 11. veljače 2014. 18:05:02(UTC)

Man
budo wrote:

Meni se bas svidja sto se razlikuju po svemu, cak mi je to plus, sam sebi delujem manje nenormalno kad uzimam iste stripoveBigGrin
Captain Jack Sparrow
#27 Posted : 11. veljače 2014. 22:31:51(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Zanimljivo, zanimljivoLove
Renky
#28 Posted : 11. veljače 2014. 22:44:23(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Tex Willer wrote:
budo wrote:

Meni se bas svidja sto se razlikuju po svemu, cak mi je to plus, sam sebi delujem manje nenormalno kad uzimam iste stripoveBigGrin

Obično je sebe najlakše uvjerit u nešto... doduše kad si ti u pitanju hmmmFlapper Flapper Flapper Flapper BigGrin
Tex Willer
#29 Posted : 11. veljače 2014. 22:47:13(UTC)

Man
Renky wrote:

Obično je sebe najlakše uvjerit u nešto... doduše kad si ti u pitanju hmmmFlapper Flapper Flapper Flapper BigGrin

Sta ces ti ovde???
Idi na pet sledecih tura i pojasnjavaj malo, znam otprilike sta ti se svidja a da i meni lezi, pa da procenim cime da utazim glad do druge polovine godineBigGrin
Dado A.
#30 Posted : 17. veljače 2014. 2:00:26(UTC)

Tex Willer wrote:
Renky wrote:

Sta ces ti ovde???
Idi na pet sledecih tura i pojasnjavaj malo, znam otprilike sta ti se svidja a da i meni lezi, pa da procenim cime da utazim glad do druge polovine godineBigGrin

Samo redom...Cool
Kit Carson
#31 Posted : 17. veljače 2014. 3:54:36(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Dado A. wrote:
Tex Willer wrote:
Renky wrote:

Sta ces ti ovde???

Samo redom...Cool
Ma htedo ja da mu kazem sta da jede da bi utazio glad, ali neka, ovo kulturan forum.BigGrin Flapper
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
Tex Willer
#32 Posted : 17. veljače 2014. 3:57:32(UTC)

Man
Kit Carson wrote:

Samo redom...Cool Ma htedo ja da mu kazem sta da jede da bi utazio glad, ali neka, ovo kulturan forum.BigGrin Flapper

Munem JeremijoFlapper
Dado A.
#33 Posted : 17. veljače 2014. 4:02:30(UTC)

Kit Carson wrote:
Dado A. wrote:
Tex Willer wrote:
Renky wrote:

Sta ces ti ovde???

Samo redom...Cool
Ma htedo ja da mu kazem sta da jede da bi utazio glad, ali neka, ovo kulturan forum.BigGrin Flapper

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Tex Willer
#34 Posted : 17. veljače 2014. 4:06:47(UTC)

Man
Dado A. wrote:

Sta se pa ti lezis, on iz iskustva moze da predlozi samo tikvice, a nece tek tako da preporucuje ono sto nije probao i ne zna dal valjaFlapper
Dado A.
#35 Posted : 17. veljače 2014. 4:10:43(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado A. wrote:

Sta se pa ti lezis, on iz iskustva moze da predlozi samo tikvice, a nece tek tako da preporucuje ono sto nije probao i ne zna dal valjaFlapper

Mene cudi sto se ti uopce mozes sjetiti sto on jede...BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin
Tex Willer
#36 Posted : 17. veljače 2014. 4:21:33(UTC)

Man
Dado A. wrote:

Mene cudi sto se ti uopce mozes sjetiti sto on jede...BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Pa kad ne pijem, sta tu ima cudnoConfused
Dado A.
#37 Posted : 17. veljače 2014. 4:52:10(UTC)

Tex Willer wrote:
Dado A. wrote:

Pa kad ne pijem, sta tu ima cudnoConfused

Cudi me da memoriras takve podatke.Smile
Renky
#38 Posted : 17. veljače 2014. 22:53:52(UTC)

Man
Zamalo da sheben izdanje sa prvim brojem ali smo Dado i ja ipak, nakon dvi pijadele suhomesnatih delicija i čokoladne torte ( tenks Andreja ), našli kompromis. BigGrin
Dado R.
#39 Posted : 18. veljače 2014. 0:27:26(UTC)

Renky wrote:
Zamalo da sheben izdanje sa prvim brojem ali smo Dado i ja ipak, nakon dvi pijadele suhomesnatih delicija i čokoladne torte ( tenks Andreja ), našli kompromis. BigGrin

Molim te naglasi koji Dado, da nebi bilo kako se samo onaj debeli prezderava...BigGrin
Renky
#40 Posted : 19. veljače 2014. 19:49:24(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Renky wrote:

Molim te naglasi koji Dado, da nebi bilo kako se samo onaj debeli prezderava...BigGrin

ĆelAavi gospodinFlapper LOL LOL
Users browsing this topic
Guest (17)
3 Pages<123>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.