Libellus Forum
»
OSTALE TEME
»
Sport
»
Fantasy Premier League 2013/2014
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:Dado_R gdje si u Fantasy League ? Nesto te ne vidim :) Evo bas gledam Libellus ligu i dole si negdje ispod mene, a u HTH necemo ni pricati. Za HTH mi treba dvogled da vidim tebe i bubo :)
Mozete se zajedno druziti :) he he dobar si dobar ali i dalje imam više bodova od tebe tako da....ali drago mi je da imaš cilj..... bubo bas mi te zao. Evo što si ispao iz lige, bjezim ti 7 bodova u HTH, redovito te derem u derbiju ... Cim vidis da igras protiv mene znas da si izgubio, ali dobro je. Ima iduca sezona Ovo ti je ono Barcelona osvoji prvenstvo i dere Reala u medjusobnim susretima i javi se Real, "Ali mi imamo bolju gol razliku!". Jako bitan podatak hth još nije završio,polako majstore,
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
bubo wrote:Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:Dado_R gdje si u Fantasy League ? Nesto te ne vidim :) Evo bas gledam Libellus ligu i dole si negdje ispod mene, a u HTH necemo ni pricati. Za HTH mi treba dvogled da vidim tebe i bubo :)
Mozete se zajedno druziti :) he he dobar si dobar ali i dalje imam više bodova od tebe tako da....ali drago mi je da imaš cilj..... bubo bas mi te zao. Evo što si ispao iz lige, bjezim ti 7 bodova u HTH, redovito te derem u derbiju ... Cim vidis da igras protiv mene znas da si izgubio, ali dobro je. Ima iduca sezona Ovo ti je ono Barcelona osvoji prvenstvo i dere Reala u medjusobnim susretima i javi se Real, "Ali mi imamo bolju gol razliku!". Jako bitan podatak hth još nije završio,polako majstore, Zar se stvarno nadas da mozes biti ispred mene ? Kao sto kaze Kazo iz Bitange i Princeze: "Budimo realni"
|
|
|
|
|
Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:Dado_R gdje si u Fantasy League ? Nesto te ne vidim :) Evo bas gledam Libellus ligu i dole si negdje ispod mene, a u HTH necemo ni pricati. Za HTH mi treba dvogled da vidim tebe i bubo :)
Mozete se zajedno druziti :) he he dobar si dobar ali i dalje imam više bodova od tebe tako da....ali drago mi je da imaš cilj..... bubo bas mi te zao. Evo što si ispao iz lige, bjezim ti 7 bodova u HTH, redovito te derem u derbiju ... Cim vidis da igras protiv mene znas da si izgubio, ali dobro je. Ima iduca sezona Ovo ti je ono Barcelona osvoji prvenstvo i dere Reala u medjusobnim susretima i javi se Real, "Ali mi imamo bolju gol razliku!". Jako bitan podatak hth još nije završio,polako majstore, Zar se stvarno nadas da mozes biti ispred mene ? Kao sto kaze Kazo iz Bitange i Princeze: "Budimo realni" realno imaš 70 bodova manje
|
|
|
|
|
bubo wrote:Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:Dado_R gdje si u Fantasy League ? Nesto te ne vidim :) Evo bas gledam Libellus ligu i dole si negdje ispod mene, a u HTH necemo ni pricati. Za HTH mi treba dvogled da vidim tebe i bubo :)
Mozete se zajedno druziti :) he he dobar si dobar ali i dalje imam više bodova od tebe tako da....ali drago mi je da imaš cilj..... bubo bas mi te zao. Evo što si ispao iz lige, bjezim ti 7 bodova u HTH, redovito te derem u derbiju ... Cim vidis da igras protiv mene znas da si izgubio, ali dobro je. Ima iduca sezona Ovo ti je ono Barcelona osvoji prvenstvo i dere Reala u medjusobnim susretima i javi se Real, "Ali mi imamo bolju gol razliku!". Jako bitan podatak hth još nije završio,polako majstore, Zar se stvarno nadas da mozes biti ispred mene ? Kao sto kaze Kazo iz Bitange i Princeze: "Budimo realni" realno imaš 70 bodova manje Koji si na tabeli ?
|
|
|
|
|
Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:bubo wrote:Garfield wrote:Dado_R gdje si u Fantasy League ? Nesto te ne vidim :) Evo bas gledam Libellus ligu i dole si negdje ispod mene, a u HTH necemo ni pricati. Za HTH mi treba dvogled da vidim tebe i bubo :)
Mozete se zajedno druziti :) he he dobar si dobar ali i dalje imam više bodova od tebe tako da....ali drago mi je da imaš cilj..... bubo bas mi te zao. Evo što si ispao iz lige, bjezim ti 7 bodova u HTH, redovito te derem u derbiju ... Cim vidis da igras protiv mene znas da si izgubio, ali dobro je. Ima iduca sezona Ovo ti je ono Barcelona osvoji prvenstvo i dere Reala u medjusobnim susretima i javi se Real, "Ali mi imamo bolju gol razliku!". Jako bitan podatak hth još nije završio,polako majstore, Zar se stvarno nadas da mozes biti ispred mene ? Kao sto kaze Kazo iz Bitange i Princeze: "Budimo realni" realno imaš 70 bodova manje Koji si na tabeli ? koliko imaš bodova????
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva... ja šutim ali proziva brate ko da je osvojio najmanje mjesečnu nagradu...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva... Bas me zanima gdje bi bio Dado_R da nije bilo onih stela i druzenja sa igracima iz premier lige ... Ovako je na dnu, a bez toga bi bio negdje ispod dna
|
|
|
|
|
bubo wrote:Dado R. wrote:Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva... ja šutim ali proziva brate ko da je osvojio najmanje mjesečnu nagradu... Ma kao da je osvojio sve mjesecne do sad...
|
|
|
|
|
Garfield wrote:Dado R. wrote:Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva... Bas me zanima gdje bi bio Dado_R da nije bilo onih stela i druzenja sa igracima iz premier lige ... Ovako je na dnu, a bez toga bi bio negdje ispod dna Gdje god da sam, ti se uvijek plasis moje momcadi...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva... Bas me zanima gdje bi bio Dado_R da nije bilo onih stela i druzenja sa igracima iz premier lige ... Ovako je na dnu, a bez toga bi bio negdje ispod dna Gdje god da sam, ti se uvijek plasis moje momcadi... Naravno da se plasim ljudi koji namjestaju utakmice. Uvjek se obican i posten svijet plasio takvih
|
|
|
|
|
Garfield wrote:Dado R. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva... Bas me zanima gdje bi bio Dado_R da nije bilo onih stela i druzenja sa igracima iz premier lige ... Ovako je na dnu, a bez toga bi bio negdje ispod dna Gdje god da sam, ti se uvijek plasis moje momcadi... Naravno da se plasim ljudi koji namjestaju utakmice. Uvjek se obican i posten svijet plasio takvih Hajde ovo obican, OK, ali posten...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Garfield wrote:Dado R. wrote:Dobro da se nesto prse ova 2-3 vodeca, pa hajde, ali vas dva... Bas me zanima gdje bi bio Dado_R da nije bilo onih stela i druzenja sa igracima iz premier lige ... Ovako je na dnu, a bez toga bi bio negdje ispod dna Gdje god da sam, ti se uvijek plasis moje momcadi... Naravno da se plasim ljudi koji namjestaju utakmice. Uvjek se obican i posten svijet plasio takvih Hajde ovo obican, OK, ali posten... Ja sam kao politicari. Najvise pricam o svom postenju :)
|
|
|
|
|
Garfield wrote:
Ja sam kao politicari. Najvise pricam o svom postenju :)
|
|
|
|
|
Mišuuuuu! Gdje si ti ? Nesto se ne javljas :) Daj nam Dadu_R da se igramoo, igramoooo, igramooooooo !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ovo kolo je definitivno moje. Jos jedna utakmica jos mi nijedan igrac nije igrao. Znaci 0 bodova I Average ce me definitivno oderati :)
|
|
|
|
|
Ma nece ovo kolo biti puno onih koji ce osvojiti brdo bodova...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Ma nece ovo kolo biti puno onih koji ce osvojiti brdo bodova...
Imas onih koji nece puno i ja ubjedljivo najmanje :)
|
|
|
|
Libellus Forum
»
OSTALE TEME
»
Sport
»
Fantasy Premier League 2013/2014
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.