Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
budo wrote:Dado R. wrote:budo wrote:Di ste nestali, kad će najave da vidimo kako izgleda nova tura? Neki izdavaci pisu puno najava pa im pati produkcija a neki ne stizu postaviti najave jer puno rade... E ova ti je na mistu zato vas i gnjavim Vi se zajebavate, ali tako bar covek zna da rasporedi finansije na narednih 15 godina, ne moze nista da te iznenadi pa da nemas kintu za to
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
Tex Willer wrote:budo wrote:Dado R. wrote:budo wrote:Di ste nestali, kad će najave da vidimo kako izgleda nova tura? Neki izdavaci pisu puno najava pa im pati produkcija a neki ne stizu postaviti najave jer puno rade... E ova ti je na mistu zato vas i gnjavim Vi se zajebavate, ali tako bar covek zna da rasporedi finansije na narednih 15 godina, ne moze nista da te iznenadi pa da nemas kintu za to Bitno je da ima vremena za fantasy league, ali kako igra čovjek bi pomislio da klika samo na random :)
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
Garfield wrote:
Bitno je da ima vremena za fantasy league, ali kako igra čovjek bi pomislio da klika samo na random :)
Ma sumnjivi su skroz, ne znam ih licno ali verujem da je jedno od njih zensko - kao ona grupa Denis i Denis nekad. Mislis dva Denisa kad ono jedna Marina. Pa i ovi Dado i Dado
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,922 Location: Makarska
|
Dylan Willer wrote:Nema najava, puko Libellus Dovraga i bestraga, razotkrio si nas...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.3.2013.(UTC) Posts: 201 Location: Tortuga
|
Dylan Willer wrote:Nema najava, puko Libellus Sindrom Agarthi
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,922 Location: Makarska
|
Captain Jack Sparrow wrote:Dylan Willer wrote:Nema najava, puko Libellus Sindrom Agarthi Jebiga, 24 knjige u 3 mjeseca... Kriza.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 12.6.2012.(UTC) Posts: 17 Location: Karlovac, HR
|
Uskoro će "Zagor priča" epizoda. Jeste li Libellusovci razmišljali da umjesto naslovnice koja je objavljena u IT (Kralj Darkwooda) stavite onu crnu (Zagor priča). Valjda je jasno na što mislim :).
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
alen wrote:Uskoro će "Zagor priča" epizoda. Jeste li Libellusovci razmišljali da umjesto naslovnice koja je objavljena u IT (Kralj Darkwooda) stavite onu crnu (Zagor priča). Valjda je jasno na što mislim :). budući da nisu dosada "ništa" mjenjali u odnosu na republiku sumnjam
|
|
|
|
Rank: Strip-AutorJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 579 Location: Gradac
|
Plus što je "crna" eeeeeee... očajna
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 269 Location: He-lve-ti-la
|
bubo wrote:alen wrote:Uskoro će "Zagor priča" epizoda. Jeste li Libellusovci razmišljali da umjesto naslovnice koja je objavljena u IT (Kralj Darkwooda) stavite onu crnu (Zagor priča). Valjda je jasno na što mislim :). budući da nisu dosada "ništa" mjenjali u odnosu na republiku sumnjam Jesi li siguran? Uporedi malo naslovnice LL i Repubblice, svasta fino ces otkriti Za naslovnicu "Zagor prica..."moglo bi se naci rijesenje, ali bi trebalo obojiti crno-bijele vinjete na naslovnici, slicno kao sto su uradili sa prvim Chicovim brojem u boji.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.3.2013.(UTC) Posts: 201 Location: Tortuga
|
Dado A. wrote:Captain Jack Sparrow wrote:Dylan Willer wrote:Nema najava, puko Libellus Sindrom Agarthi Jebiga, 24 knjige u 3 mjeseca... Kriza. 8knj/mj, 2knj/tj Da strašna kriza ne znam kako dalje dal da se radujem novim NN ili ne
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
King Warrior wrote:bubo wrote:alen wrote:Uskoro će "Zagor priča" epizoda. Jeste li Libellusovci razmišljali da umjesto naslovnice koja je objavljena u IT (Kralj Darkwooda) stavite onu crnu (Zagor priča). Valjda je jasno na što mislim :). budući da nisu dosada "ništa" mjenjali u odnosu na republiku sumnjam Jesi li siguran? Uporedi malo naslovnice LL i Repubblice, svasta fino ces otkriti Za naslovnicu "Zagor prica..."moglo bi se naci rijesenje, ali bi trebalo obojiti crno-bijele vinjete na naslovnici, slicno kao sto su uradili sa prvim Chicovim brojem u boji. he he ,jesi vidio navodnike kod ono ništa? naravno da sve znam o izmjenama i ispravcima republikinih gresaka
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 21.12.2011.(UTC) Posts: 346 Location: banjaluka
|
Of topik Renki druze provjeri inbox
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Dado znam da si 200% zauzet sa Mafestom, ali bas bi legla najava travanjske ture .
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Ih, bilo bi jako lijepo da nova tura padne do subote 26.4., kad sam u Zg .
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 29.12.2012.(UTC) Posts: 50 Location: Podgorica
|
predvidjam veceras, tj u ranim jutarnjim satima najavu ove ture za mafest
|
|
|
|
|
Hoce li vise novi Zagor? A i da vidimo kakvu je dizajnersku poslasticu napravila Melina od Thorgala.
|
|
|
|
|
Jesu li to preskoceni Zagor 19 i 20. Hoce li to utjecati i na brojeve 21 i 22, koji su planirani za sedmi mjesec?
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 18.4.2012.(UTC) Posts: 38
|
i mene živo zanima kad će ti Zagori 19 i 20
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 394 Location: Ljubuški
|
Dado A. wrote:Uz ovu zadnju turu (NR 4, 24-26; Zagor 17-18; Tex kolor 11 & Texone kolor 1) koja bi sad vec svaki dan mogla biti pustena u prodaju, red je da najavim
Lipanj 2014.
Spirou 15 IRS 4, 5, 6 NN 5, 50 NN SP 1 Tex 61
Naravno, uvijek postoji mogucnost za neke sitne korekcije (ubacivanja/izbacivanja), no generalno bi to trebalo biti - to...
Nije valjda da ću dobiti onu okladu.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.