Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Libellus na Sajmu knjiga u Sarajevu od 17. do 22. travnja 2013.!
Rank: Često prisutanJoined: 21.12.2011.(UTC) Posts: 346 Location: banjaluka
|
Nisi vidio stand Libelusa? Onda DR nije u Sarajevu
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
zeljko wrote:jedva vas nađoh nakon pola sata uh to se treba naglasiti da je u sklopu Hrvatske gospodarske komore ja nisam vidio također treba onima na info pultu reći da je libellus u sklopu hrv. gosp. komore jer oni imaju samo jedan obični spisak bez libellusa Ma ja sam napisao, post iznad tvoga, samo ti nisi vidio prije nego si dosao...
|
|
|
|
|
feniks wrote:Nisi vidio stand Libelusa? Onda DR nije u Sarajevu Dodji i ti pa me probaj naci...
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1,940 Location: Mostar
|
Pitanje za Dado A. i Dado R. Sve ukupni dojmovi sa sajma ? Proslo po ocekivanjima ?
|
|
|
|
|
Sve je proslo odlicno. Zahvaljujemo se svima na dolasku i druzenju, bilo nam je sjajno. Bili smo prvi put, sigurno ne i posljednji.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 18.5.2013.(UTC) Posts: 36 Location: Rijeka
|
Hoće li Libellus ove godine biti na sajmu knjiga u Sarajevu?
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 2.4.2014.(UTC) Posts: 1
|
Wilding wrote:Hoće li Libellus ove godine biti na sajmu knjiga u Sarajevu? Isto pitanje
|
|
|
|
|
Libellus je prosle godine bio na sajmu knjigu u Sarajevu u sklopu standa Hrvatske gospodarske komore (HGK) zajedno s drugim hrvatskim nakladnicima. Plan nam je i ove godine na isti nacin biti nazocni na sajmu knjiga. No, trenutacne informacije iz HGKa nisu dobre, jer izgleda da oni ove godine po prvi put nece biti u mogucnosti organizirati odlazak u Sarajevo. Samostalno ne mozemo ici, dakle mozemo ici samo ako HGK bude imao stand. Ocekujte daljne informacije iducih dana...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 222 Location: Sarajevo
|
ma ovo je davno trebalo ugasiti
|
|
|
|
|
Wilding wrote:Znači ništa od sajma... Da, nazalost ove godine nista... Kao sto sam vec napisao, HGK ove godine po prvi put nisu dosli na sajam...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Wilding wrote:Znači ništa od sajma... Da, nazalost ove godine nista... Kao sto sam vec napisao, HGK ove godine po prvi put nisu dosli na sajam... Ništa onda ću naručiti ono što sam mislio kupiti, šteta zbog akcija :/
|
|
|
|
|
Hoćete li dolaziti na zimski sajam knjiga u sarajevu?
|
|
|
|
|
Wilding wrote:Hoćete li dolaziti na zimski sajam knjiga u sarajevu? Zbog silnih obaveza nemamo u planu vise ni jedan sajam do kraja ove godine kao ni pocetkom iduce...
|
|
|
|
|
ovo u 12. mjesecu kod nas nije sajam nego salon :D
dvije prostorije velicine teniskog terena i jedna prostorija za stoni tenis sa jednim stolom :D
|
|
|
|
|
zeljko wrote:ovo u 12. mjesecu kod nas nije sajam nego salon :D
dvije prostorije velicine teniskog terena i jedna prostorija za stoni tenis sa jednim stolom :D
A dobro, kolko tolko. Nadati se da će doći na sajam u 4. mjesecu.
|
|
|
|
|
za dva dana sajam počinje vas nema kao što smo i očekivali
sajam je inače veliki odron svake godine isto posljednjih 10 godina cijene... kao i u knjizarama deračina uglavnom
|
|
|
|
|
Nazalost nije nam bilo moguce organizirati dolazak. I onda kad smo jednom (za sada) bili, to je bilo u suorganiziaciji za Hrvatskom gospodarskom komorom. U Sarajevu imamo dosta prijatelja i rado dodjemo kad god se ukaze prilika, nadam se da cemo ponovo doci i kao Libellus a ne samo privatno.
|
|
|
|
Libellus Forum
»
LIBELLUS
»
Libellus
»
Libellus na Sajmu knjiga u Sarajevu od 17. do 22. travnja 2013.!
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.