Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
sjajno je ovo Suzanjstvo, oce li do kraja godine 4ti nastavak
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
kasper wrote:sjajno je ovo Suzanjstvo, oce li do kraja godine 4ti nastavak Vidjet cemo s autorom kakav ce plan biti za zadnji dio price pa cemo onda odluciti.
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
aha, ok. do tada nadam se da razmisljate o nekom potpuno novom BD serijalu, nepoznatih autora na ovim prostorima, sto razbija. meni je to najbolje, novo a dobro
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
Renky wrote:Pročitano i .... Ufffffffffffffff.... Prezadovoljan! Super! Da, definitivno odličan uvod u spektakl koji nas, ne sumnjam, očekuje. Radnja mi čak i poprilično tečno ide usprkos upoznavanju više likova i rasa. Za prvo čitanje imena ni ne pokušavam popamtiti... Zlobnici će reći da to i nije lako u mojim godinama no... Crtež je vrhunski, precizno i jasno... boja je legla baš po mjeri odnosno mislim da bi šarenilo ugušilo crtež koji jednostavno zaslužuje biti ispred boje i ovako dolazi do izražaja... Splash u prvom albumu je za kućnu fasadu ukrasit! Mogu samo plakati i kukati i moliti... Još ovakvih izdanja!!!! Još BD-a!! dosta BD
|
|
|
|
Rank: Strip-AutorJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 579 Location: Gradac
|
bubo wrote:Renky wrote:Pročitano i .... Ufffffffffffffff.... Prezadovoljan! Super! Da, definitivno odličan uvod u spektakl koji nas, ne sumnjam, očekuje. Radnja mi čak i poprilično tečno ide usprkos upoznavanju više likova i rasa. Za prvo čitanje imena ni ne pokušavam popamtiti... Zlobnici će reći da to i nije lako u mojim godinama no... Crtež je vrhunski, precizno i jasno... boja je legla baš po mjeri odnosno mislim da bi šarenilo ugušilo crtež koji jednostavno zaslužuje biti ispred boje i ovako dolazi do izražaja... Splash u prvom albumu je za kućnu fasadu ukrasit! Mogu samo plakati i kukati i moliti... Još ovakvih izdanja!!!! Još BD-a!! dosta BD Aj se ne blamiraj
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
Renky wrote:bubo wrote:Renky wrote:Pročitano i .... Ufffffffffffffff.... Prezadovoljan! Super! Da, definitivno odličan uvod u spektakl koji nas, ne sumnjam, očekuje. Radnja mi čak i poprilično tečno ide usprkos upoznavanju više likova i rasa. Za prvo čitanje imena ni ne pokušavam popamtiti... Zlobnici će reći da to i nije lako u mojim godinama no... Crtež je vrhunski, precizno i jasno... boja je legla baš po mjeri odnosno mislim da bi šarenilo ugušilo crtež koji jednostavno zaslužuje biti ispred boje i ovako dolazi do izražaja... Splash u prvom albumu je za kućnu fasadu ukrasit! Mogu samo plakati i kukati i moliti... Još ovakvih izdanja!!!! Još BD-a!! dosta BD Aj se ne blamiraj
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.