pozdrav svima!!
jebate led, tribalo mi je po ure da skuzin da se triba posebno registrirat za forum, bia san vec registrirana za webshop i ukucajen password ka debil 10 puta, hahahhaha...
samo da pohvalin rad libellusovaca.... ljudi, svaka čast!!.. naklon do poda... zbog kvalitete izdanja, a bogami i ažurnosti izdavanja... samo cipajte tako i dalje!!
iman sva vaša izdanja (spin off, kolor,itd.) nathana, texa, magičnog, skrivenog lica, demiana... i još neka pojedinačna a la oči i tama, font itd...
nathan mi je najdraži lik, bia mi je draži dok je bia u stilu blade runnera, i kad ga je ludens ukinia, taman je počelo s ovin tehnodroidima i fantasy pizdarijama, nisan se nada da će ga neko počet opet izdavat... zahvaljujući vama dočeka san zaokret oko 100tog broja i moran priznat da mi je vraćeno povjerenje u serijal.. jedva čekan nove epizode
al ipak je tex vrh bonellia.... nisan ga čita sto godina i naletia san na 1 knjigu vaše biblioteke i kad san je pročita, nakon onih par baza između njega i carsona, stara devo itd.... oma san se nanovo uživija i počea opet ga skupljat...
zauvijek zahvalan