bubo, pa i novi Superman je skuplji od starog Supermana (prvi broj je koštao 2 centa ili koliko več) a prodali su ga za 3 (ili koliko več) milijuna,....
Dobro, pošto sam novi u vezi sa Libellusovim izdanjima, jel mi možete reči koja Libellusova izdanja, brojevi,...su danas jako traženi na aukcijama i shodno sa time dostignu i veču cijenu.
Recimo kod starih (zs, lms,..) izdanja to je lako, svi znamo za LMS 4, ZS 13, ZS 1, LMS 1,....koji vrijede pravo malo bogatstvo.
A koji su ti stripovi kod Libellusa?
Ne pitam samo za Mister No nego za sva Libellus izdanja.
Recimo, ono što sam ja odkrio u vezi Mister No. (pošto trenutačno čitam i pratim Mister No.....) mogu reči da se jako teško nađu brojevi 1 , 2, 3, 4. 1 i 2 mislim na prvu seriju, dok reprinta ima ponekada na aukcijama,....rasprodani su brojevi od 1-20 onda broj 26 i neki kasniji/noviji brojevi (zbog smanjenja tiraža).
Ali iako je prvih 20 brojeva rasprodano,na aukcijama ih ima i to po dosta "normalnim/povoljnim" cijenama osim broja 1 i 2 prva serija, 3, 4)
Možda bi mogli ovaj topik izkoristiti, da pratimo kretanje cijena a i ponude za one koji još nisu supjeli nabaviti sva izdanja, pa predlažem da najprije razmotrimo koja su izdanja jako rijedka, a onda ako netko negdje naleti na njih, da ovdje ostavi link, pa ih onda ljudi sa foruma mogu kupiti, ako ne barem, da vidimo po kakvim su cijenama otišli.
Ono da izkoristimo ovaj topik, nešto u stilu "Rekordi aukcija ili Vodič kroz aukcije".
Recimo pratimo aukcije, limundo/kupindo, bolha, ebay, aukcije hr.,......