Mnogi znaju da pratim i navijam za Real već 25 godina, ali ono ponašanje sinoć nije za zatvor nego čak za zatvorsku ludnicu.
Kaka, prije svega čovjek i gospodin, a tek onda nogometaš, pružao je uistinu jedinstvenu sliku u onome općem ludilu stojeći na distanci i vjerojatno se pitajući što on uopće traži tamo.
Već sam spominjao da Pepea i Marcela treba strpati u zatvor, a sinoć su se ponašali kao da priželjkuju da ih netko osudi na dugogodišnju tešku robiju. Pepeov nasrtaj laktom na Messija, Marcelov udarac nogom Messija i onaj njegov zadnji start na Cescu zaslužuju višemjesečno udaljavanje od terena. Stamota nad sramotama.
Još sam mislio da mi se učinilo da Mou pokazuje da Messi smrdi, ali nažalost izgleda da ipak nije. A tek kad sam vidio kako je kukavički zakvačio ovog tipa po oku i odmah pobjegao... Okreće mi se želudac pa ne mogu dalje komentirati.
Vrijeme je da se riješimo ove trojice luđaka (Mou-Marcelo-Pepe), kao i par budala koje je Mou doveo i sad ih forsira (prvenstveno mislim na Özila).
Realova omladinska škola sasvim je zapostavljena. Ponašaju se kao da su pali s Marsa. Svaka čast Barcinoj La Masiji, ali nije li Real još početkom 1980-tih sastavio kičmu momčadi od klinaca iz svoje škole? Tad su svi znali za ''Strvinarovu petorku'' (''La quinta del Buitre''): Butraguenho, Martin Vasquez, Michel, Sanchis i Pardeza (jedino ovaj zadnji nije ostavio značajniji trag u Realu, a ostali su postali legende). I to je rezultiralo s pet uzastopnih naslova prvaka. Bilo je tu poslije još igrača poput možda i najvećeg klupskog igrača u povijesti Raula (iako je kao klinac počeo u Atleticu, brzo je prešao u Real jer mu one budale nisu htjele plaćati autobusnu kartu za treninge), Gutija i drugih, ali svi su ''žrtvovani na oltaru politike Galacticosa''. Glupost.
Uglavnom, svaka čast Barci na nogometu koji igra. Stvarno je užitak za oči. Real prvo mora počistiti u svm dvorištu, a tek onda se može pokušati uhvatiti u koštac s njima.
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer