Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,265 Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
Dado A. wrote:Dok Lester wrote:Dado A. wrote:Dok Lester wrote:Možda još nisu ni ulazili u igru ili imaš nekog iz Man Cityja, Swansea, Tottenhama ili Evertona.
Inače, obavijest svima, naprimjer, Tottenham-Everton je odgođeno i njihovi igrači su ovo kolo ostali bez bodova. No nema panike, dobit ćete ih kad se utakmica odigra, samo se neće voditi kao prvo kolo nego ono koje će se trenutno igrati. Uglavnom, ako Tottenham taj tjedan odigra redovnu utakmicu u subotu i odgođenu u srijedu poslije, igrači će se bodovati za obje utakmice. Ne varaj ljude. Čini mi se da sam ipak dobro shvatio. Uostalom, moj Maxi Rodriguez nije bio u Liverpoolovoj momčadi u prvom kolu, ali sistem mi je sam napravio zamjenu pa sam dobio 6 bodova za Newcastleova Simpsona koji je ušao s klupe umjesto Maxija. S druge strane, pogledaj momčadi u kojima su Evrtonovi i Tottenhamovi igrači (primjer: yebeki). Oni su ostali bez ocjene. Nisu dobili nulu niti je netko umjesto njih ušao s klupe. Dakle, dvostruko će se bodovati u onom tjednu u kojem se odigra zaostala utakmica. Q: What happens if a team does not have a fixture in a Gameweek?
A: Any players you have from that team will score 0 for that Gameweek. Players will play twice in a future Gameweek, when the game is rescheduled.
Points are only awarded to teams who have players selected in their team in the Gameweek the fixture is actually played, irrespective of if you had them selected for the original fixture. Jok. Ako se ta utakmica bude igrala npr. 14.9. onda ce biti prikljucena 4. kolu tako da ce tada i Tottenham i Everton imati po dvije utakmice u tome kolu. Dakle, kolo virtualne lige se ne poklapa s normalnim kolom prvenstva. Dakle, igraci koje imas u ekipi teoretski mogu odigrati i dvije ili cak i tri utakmice u samo jednome kolu virtualne lige, a boduju se igraci koje si stavio da igraju upravo u tome kolu, a ne u onome koje je odgodjeno. Nadam se da sam bio jasan. Sto se Yebeka tice, do zamjene nije doslo jer mu Bainesa i Modrica nije imao tko zamijeniti (Skrtel nije bio u sastavu, a Kranjcar i Distin takodjer nisu igrali jer su iz Tottenhama i Evertona). Da je imao neke druge igrace iz drugih klubova te da su nastupili naravno da bi upali s klupe umjesto njih (bas kako je tebi upao Simpson umjesto Maxija). Dakle, zao mi je managera Yebeka, ali od te odgodjene utakmice on nece imati nista. Dakle, ne varaj ljude. P.S. Uostalom, to ti lijepo pise i u objasnjenju na engleskom. P.P.S. I ne plazi taj jezik. To je nekulturno. lud zbunjenoga "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|