Antracit wrote:I dalje ne kužim zašto je problem tiskati dodatnih 50-100 primjeraka, očito ima još puno ljudi sa rupama u kolekciji
Ovdje na forumu, a vjerujem i na nekim drugim forumima pojedinci nas sve uvjeravaju kako oni znaju, misle, osjecaju i ocitim smatraju da ima
50-100-150 kolekcionara koji su ostali bez nekih primjeraka u svojoj kolekciji i cudi ih kako mi to ne znamo i ne zelimo tiskati dodatne primjerke.
Imao bih jedan jako zanimljiv poslovni prijedlog za sve koji stoje iza toga odnosno za sve koji se mogu prepoznati u prethodnoj recenici.
Dakle predlozio bih da se ti istomisljenici na neki nacin povežu i dogovore o izdanjima koje trebamo dodatno tiskati, te da nam jave naslove izdanja i kolicine koje zele.
Mi cemo nakon toga njima poslati ponudu za tisak tih izdanja i nakon sto nam uplate novac za troskove mi cemo odmah krenuti s realizacijom istih.
Naravno u ponudi ce biti navedeni samo nabavni troskovi izdanja, bez lipe nase zarade, s obzirom da je to njihova ideja red je i da zarade na svojoj ideji.
Nasa ponuda vrijedi do kraja mjeseca.
No s obzirom koliko su pojedinci uvjereni u svoje tvrdnje mislim da ce se server na kojem je nas mail uskoro srusiti
od silnih ponuda koje ce pristici nakon objave ovog posta.