Rank: Nova facaJoined: 2.12.2014.(UTC) Posts: 34 Location: Hrvatska
|
gros-jean wrote:Očigledno je da su rezultati glasanja drugačiji od onih koji su bili unaprijeed projektovani, pa se pričom o navodno istim IP adresama i istom ukusu pojedinih članova foruma, glasanje želi omalovažiti.
Ako ste organizovali javno glasanje i rekli: ''Da, slušamo vaše želje, izvolite glasajte.'', onda prihvatite rezultate onakvi kakvi jesu, a ne da glasanje proglašavate neregularnim jer vam rezultati ne odgovaraju i jer se ne uklapaju u vašu projekciju!
Gospodo iz Libellus-a, ako hoćete da izdajete one epizode koje su vaš BEST OF onda tako i činite, a nemojte da pravite cirkus sa navodno lažnim glasovima!
Imate potpuno nefunkcionalan forum i način registracije. Prilikom registracije, nakon što sam ostavio svoje podatke i mail adresu, dobio sam poruku da mi je poslat konfirmacijski mail (što je inače normalna praksa na svim web sajtovima koji zahtijevaju registraciju) od koga nije bilo ni traga ni glasa! Nakon toga je prošlo par dana i sjetivši se juče da je to zadnji dan ovih ''sudbonosnih izbora'', pokuašao sam da se ponovo registrujem i na moje veliko iznenađenje otkrih da sam već član foruma. Kako i na koji način postadoh član i kako je moja registracija prihvaćena, a moja mail adresa provjerena, nemam pojma, ali znam samo jedno-da konfirmacijski mail nisam dobio!
I na kraju, moji glasovi bivaju proglašeni neregularnim jer sam navodno glasao sa iste IP adrese kao i neki drugi članovi! A vjerovatnoća da vam se IP adresa ''poklopi'' s nekim drugim i nije tako mala, i to svi, iole upućeni u IT tehnologije, veoma dobro znaju, naročito ako imate istog internet provajdera i dolazite iz istog grada/regije . Svi, osim gospode iz Libellus-a koji to ili ne znaju ili zlonamjerno žele da prilagode rezultate glasanja svojoj projekciji izdavaštva. Pa ako si baš zagrizao, mogo si i otići kod nekog prijatelja, registrirat se na njegovom kompu i još glasat..ili u knjižnicu pa od tamo glasat Šteta sad što ti nisu ni ono prvo glasovanje uvažili. Mislim ovaj reply ja skroz nepotreban
|