Rank: Često prisutanJoined: 21.9.2013.(UTC) Posts: 300 Location: Uelzen, Njemacka
|
Arbok wrote:ZoranC wrote:E, ovo cu bas probati da ulovim, kao i Demiana ako dodje na red. I, kako je prošao lov? Cekam odgovor od onog tko je bidao za mene. Cim saznam, javim. Nije mi neki prioritet, ali ipak bih volio procitati ovaj serijal (po ovoj cijeni ).
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.1.2015.(UTC) Posts: 260 Location: Sesvete
|
ZoranC wrote:Arbok wrote:ZoranC wrote:E, ovo cu bas probati da ulovim, kao i Demiana ako dodje na red. I, kako je prošao lov? Cekam odgovor od onog tko je bidao za mene. Cim saznam, javim. Nije mi neki prioritet, ali ipak bih volio procitati ovaj serijal (po ovoj cijeni ). ..jbg...ja zaspao...prođoše i voz i vlak i cug....
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 21.9.2013.(UTC) Posts: 300 Location: Uelzen, Njemacka
|
Volio bih da se mogu pohvaliti da sam i ja bio jedan od najbrzih, ali nije tako. Netko drugi je bio brz i osvojio za mene ovaj komplet. Hvala, generaleeeee!
|
|
|
|
Rank: Strip-AutorJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 579 Location: Gradac
|
ZoranC wrote:Arbok wrote:ZoranC wrote:E, ovo cu bas probati da ulovim, kao i Demiana ako dodje na red. I, kako je prošao lov? Cekam odgovor od onog tko je bidao za mene. Cim saznam, javim. Nije mi neki prioritet, ali ipak bih volio procitati ovaj serijal (po ovoj cijeni ). Serijal je odličan. Ako pričamo o SL... Priča je zanimljiva a i crtački je uglavnom jako dobro. Čak ni onaj Burak nije toliko loš Preporuka
|
|
|
|
|
Hvala, Renky, radujem se citanju. Procitao sam samo ona pretrazivanja na s.com i zvuci privlacno.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Nakon što se prethodna ponuda razgrabila doslovce u sekundama idemo s ponudama dalje... S novom ponudom krećemo od 26.1.2015. (ponedjeljak) u 00:01h (dakle riječ je o noći sa nedjelja na ponedjeljak). U toj novoj ponudi bit će sljedeća izdanja: Magični Vjetar komplet 26-35 , dakle ukupno 10 knjiga.
Redovna cijena navedenih izdanja je 1310,00 kn, a akcijska cijena bit će samo 650,00 kn.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Bas bi legla ponuda Magicni 36-44..
|
|
|
|
|
S idućom ponudom krećemo od 29.1.2015. (četvrtak) u 00:01h (dakle riječ je o noći sa srijede na četvrtak). U toj novoj ponudi bit će sljedeća izdanja: Tex Willer komplet 27-34, dakle ukupno 8 knjiga.
Redovna cijena navedenih izdanja je 1020,00 kn, a akcijska cijena bit će samo 520,00 kn.
|
|
|
|
|
Texa i igara....
|
|
|
|
|
Mislim da neću ništa novo reći ako kažem da se ponuda razgrabila doslovce u sekundama. Samo Tex (i možda još i Lucky Luke) potežu brže od naših čitatelja.
S novom ponudom krećemo od 2.2.2015. (ponedjeljak) u 00:01h (dakle riječ je o noći s nedjelje na ponedjeljak). U toj novoj ponudi bit će sljedeća izdanja: Nathan Never komplet 33-42 , dakle ukupno 10 knjiga.
Redovna cijena navedenih izdanja je 1285,00 kn, a akcijska cijena bit će samo 640,00 kn.
|
|
|
|
|
Brži od svoje sjene.....Lucky Luke
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.7.2011.(UTC) Posts: 52 Location: Split, Hrvatska
|
Doslovno u sekundama Sreca pa postoje budilice inace ne bi bilo nista od Texa
|
|
|
|
|
SixH wrote:Brži od svoje sjene.....Lucky Luke Tex je tu i tam naletel na jednako brzoga (da ne kažemo bržeg, svakako ravnopravnog), ali Laki nikada (Lucky never op.a.). Svi smo mi falični samo nije (Lucky ;-) Talični.....
|
|
|
|
|
IgorT wrote:Doslovno u sekundama Sreca pa postoje budilice inace ne bi bilo nista od Texa Tex Willer i rendžerska budilica.....to je to...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SixH wrote:IgorT wrote:Doslovno u sekundama Sreca pa postoje budilice inace ne bi bilo nista od Texa Tex Willer i rendžerska budilica.....to je to... Mene frend nazvao u 23,50, da slučajno ne zaspim...
|
|
|
|
|
SixH wrote:SixH wrote:IgorT wrote:Doslovno u sekundama Sreca pa postoje budilice inace ne bi bilo nista od Texa Tex Willer i rendžerska budilica.....to je to... Mene frend nazvao u 23,50, da slučajno ne zaspim... Tex ti nikad nebi oprostio da si zaspao...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:[quote=SixH] Tex ti nikad nebi oprostio da si zaspao... Tex ne oprašta
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 315 Location: Hrvatsko Zagorje
|
Ove ponude bi se trebale zvati ponude minute!
|
|
|
|
|
Arbok wrote:Ove ponude bi se trebale zvati ponude minute! Ne nastavak, nego "rasprodano u slijedećem broju" , ili ko u Mister No (SA) "kraj epizode, avantura se nastavlja"
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.