ne znan kako se to tehnicki (programerski) treba rjesit...
al sta se tice ovih pravila i nacina izbora, to je bar lako, samo treba izdvojit malo vrimena za promislit..
evo jos par prijedloga..
po meni, ako imaju isti broj glasova, dijele poziciju...
ako je moguce da glasaju i oni koji nisu clanovi foruma, poveca bi se fond glasova, (ne zna kako se prate IP adrese na forumu)..
jedino sta bi onda moglo doc do toga da neko glasa vise puta, mada je to moguce i sada kad bi se registrira vise puta sa raznih mailova, mislim da to ipak ne bi bia neki problem, ne virujen da bi se sad neko zajebava dat sto glasova...
mozes odvojit liste kod zbrajanja, jedan izbor za clanove, drugi za ne registrirane, treci zajedno jedni i drugi..
treba odlucit o nacinu bodovanja, npr., imas pravo glasat za max. 3 epizode svakog junaka, je li svaki glas jednak broj bodova ili razlicit... npr., 1. mjesto=3 boda, 2.mjesto=2, 3.mjesto=1
treba postavit rok trajanja izbora, za pojedine junake, i onda rok za ono finalno glasovanje kad se bira za najbolje izdanje izmedju svih..
mos ubacit izbor za najdrazeg junaka, glasas samo za ime junaka... ima ih sve skupa desetak, tu bi se vidilo koji je najpopularniji junak kod LL fanova odredjene godine, i onda kroz par godina vidit da li se taj junak mijenja... ne virujen da ce bit velikih promjena, al za pet godina, ko zna
ako mi jos sta padne na pamet, javim