darkraver wrote:Em ja sutra odoh u striparnicu po primjerak, a sto ak ga nema?
Neki znate puno rade i imaju puuuuno obveza i ne stignu mozda odreagirat u 24 h...
I sad da mi visi kolekcija zbog tog 1 broja, iz striparnica kupujem, od preprodavaca ne...
Bilo bi stvarno lijepo da napravite reprint jos kojih 100-200 komada, jposto niste ocekivali ovakvu reakciju u 24 h,jer ovak bu mnogo vaših vjernih kupaca možda ostalo bez svog primjerka, i to ni najmanje svojom krivicom...
A vjerni kupci to ne zaslužuju zar ne?
Ako ga nisi rezervirao vjerojatno ga nece ni imati. O puno rada ne trebamo trositi vrijeme, ako netko puuuno radi onda u tu kategoriju sigurno spada i Libellus team.
Nakon slicne situacije s brojem 63 ako je netko stalni kupac a nije rezervirao svoj primjerak kod svog omiljenog prodavaca onda je sam najveci krivac
a mrvicu je kriv i njegov prodavac. No prije svega svatko mora misliti sam na sebe, Libellus tu nema nikakve krivice. Libellus je tiskao jednako primjeraka
kao i bilo kojeg broja i prodavacima dostavio trazene kolicine koje u svakom slucaju premasuju prodane kolicine prethodnih brojeva.
I nije bilo potrebno reagirati u roku od 24 sata za izdanja se znalo mjesecima. A u najmanju ruku oko tjedan dana prije objave bile su najave na nasem sajtu,
na forumu, na Face Booku, na Twitteru... Jedino nas nije bilo u vecernjem dnevniku.
Ako je to nedovoljno informacija onda zbilja ne znam kako najaviti izdanja.