matija_k wrote:Ispravak! Trazio Babilon jos pet komada kad je stigla posiljka, ali vec prvi dan rasprodano. Evo, cuo se sa Zlatkom, ali svejedno to ne rjesava rupe u mojoj kolekciji.
Ako redovno uzimas kod Babilona i ako si kod njega uzimao i zadnje MNO, onda je ocito da te je Babilon zaboravio. Ne kazem da je to namjerno, samo zelim reci
da je Babilon dobio 4 primjerka vise nego sto inace proda Mister Noa, tako da ako si redovan kupac Mister Noa trebao je imati primjerak za tebe.
Siguran sam da je i on sam bio iznedadjen velikom potraznjom no zbog toga svejedno nebi trebala biti krivica prebacena na izdavaca.
Osim toga, znam da jako puno ljudi kupuje na vise razlicitih mjesta, pa jednom kupi u jednoj striparnici, drugi put u drugoj, i sve je to normalno i legitimno.
Samo je time malo otezano znati prodavacu koliko mu treba primjeraka pa je, kao sto sam vec puno puta napisao, najbolje napraviti rezervaciju.
Znam da si povremeno kupac i preko naseg webshopa, pokusat cu ti pomoci, dakle treba ti Mno 68?
Ne mogu nista obecati ali provjerit cu sa svim prodajnim mjestima ima li netko rezervaciju koja nije pokupljena ili je otkazana.