Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

4 Pages<1234>
Martin Mystère 68 - “Stroj ludila”
thekide
#21 Posted : 19. veljače 2015. 0:55:04(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado R. wrote:
Obradjene su sve narudzbe koje su pristigle, ukljucujuci i izvoz za Srbiju koji ide u ponedjeljak, i stanje je aktualno. Dakle MM 68 nema vise na skladistu.
No vjerujem da to stalnim kupcima nece predstavljati problem jer pretpostavljam da su svoj primjerak rezervirali kod svog prodavaca.

Ma idi, uplaši me, ako je uračunat i izvoz za sledeću nedelju onda sam miran.
Al opet rekorder Zagor je otišao u, beše 10 dana? A ovo za 24h je neverovatno.
Dado R.
#22 Posted : 19. veljače 2015. 0:56:32(UTC)
Rank: Libellus

thekide wrote:
Dado R. wrote:
Obradjene su sve narudzbe koje su pristigle, ukljucujuci i izvoz za Srbiju koji ide u ponedjeljak, i stanje je aktualno. Dakle MM 68 nema vise na skladistu.
No vjerujem da to stalnim kupcima nece predstavljati problem jer pretpostavljam da su svoj primjerak rezervirali kod svog prodavaca.

Pa znajuci za strahove nekih kupaca zato sam i naveo da je uracunat izvoz za Srbiju, da mirno spavas.Smile
Ne znam, slabo pamtim rekordne prodaje, no mislim da nista do sad nije otislo sa stanja u 24 sata... osim ovog MMa.
thekide
#23 Posted : 19. veljače 2015. 1:09:13(UTC)

Man
Dado R. wrote:
thekide wrote:
Dado R. wrote:

Pa znajuci za strahove nekih kupaca zato sam i naveo da je uracunat izvoz za Srbiju, da mirno spavas.Smile
Ne znam, slabo pamtim rekordne prodaje, no mislim da nista do sad nije otislo sa stanja u 24 sata... osim ovog MMa.

Pa očigledno da niko ne želi da rizikuje da ostane bez svog primerka pa su odmah naručili. U svakom slučaju lep rekord. Eh, kad bi svi serijali tako planuli onda bi izlazilo 8 knjiga nedeljno a ne mesečno. Nego u pravu si, vreme je za pajku, al prvo jedan strip.
Laku noć! Sleep
Arbok
#24 Posted : 19. veljače 2015. 3:20:33(UTC)
Rank: Često prisutan

Šta ovo bi? Ponuda tjedna? BigGrin
SixH
#25 Posted : 19. veljače 2015. 8:02:11(UTC)

Man
Arbok wrote:
Šta ovo bi? Ponuda tjedna? BigGrin

Ponuda danaLOL
King Warrior
#26 Posted : 19. veljače 2015. 10:17:41(UTC)

Od sada obavite prednarudzbe cim se omiljena izdanja pojave u ponudi, i problem rijesen.
Dado R.
#27 Posted : 19. veljače 2015. 14:30:27(UTC)

King Warrior wrote:
Od sada obavite prednarudzbe cim se omiljena izdanja pojave u ponudi, i problem rijesen.

Vjerojatno je o tome i rijec. Nema nikakvih spekulacija s nase strane, iako znam da ce uvjek biti onih koji razmisljaju o nekakvim zavjerama.
Sve kolicine koje su kupljenje to su ili nasi stalni kupci preko webshopa ili su te kolicine isporucene uobicajenim prodajnim mjestima, striparnicama.
Svaka striparnica dobila je cak par primjeraka vise nego sto inace uzimaju redovnog MMa, tako da za stalne kupce nebi trebalo biti nikakvih problema.
Tako da ako netko od redovnih kupaca koji na istom mjestu kupuju stalno svoje MM primjerke i sad ne dobije svoj primjerak, neka promjeni prodavaca.
Ne postoje nikakvi imaginarni preprodavaci koji su kupili pola naklade i slicno, to su gluposti.
darkraver
#28 Posted : 27. veljače 2015. 20:29:30(UTC)
Rank: Nova faca

Em ja sutra odoh u striparnicu po primjerak, a sto ak ga nema?
Neki znate puno rade i imaju puuuuno obveza i ne stignu mozda odreagirat u 24 h...
I sad da mi visi kolekcija zbog tog 1 broja, iz striparnica kupujem, od preprodavaca ne...

Bilo bi stvarno lijepo da napravite reprint jos kojih 100-200 komada, jposto niste ocekivali ovakvu reakciju u 24 h,jer ovak bu mnogo vaših vjernih kupaca možda ostalo bez svog primjerka, i to ni najmanje svojom krivicom...
A vjerni kupci to ne zaslužuju zar ne?
Dado R.
#29 Posted : 27. veljače 2015. 22:08:43(UTC)

darkraver wrote:
Em ja sutra odoh u striparnicu po primjerak, a sto ak ga nema?
Neki znate puno rade i imaju puuuuno obveza i ne stignu mozda odreagirat u 24 h...
I sad da mi visi kolekcija zbog tog 1 broja, iz striparnica kupujem, od preprodavaca ne...

Bilo bi stvarno lijepo da napravite reprint jos kojih 100-200 komada, jposto niste ocekivali ovakvu reakciju u 24 h,jer ovak bu mnogo vaših vjernih kupaca možda ostalo bez svog primjerka, i to ni najmanje svojom krivicom...
A vjerni kupci to ne zaslužuju zar ne?

Ako ga nisi rezervirao vjerojatno ga nece ni imati. O puno rada ne trebamo trositi vrijeme, ako netko puuuno radi onda u tu kategoriju sigurno spada i Libellus team.
Nakon slicne situacije s brojem 63 ako je netko stalni kupac a nije rezervirao svoj primjerak kod svog omiljenog prodavaca onda je sam najveci krivac
a mrvicu je kriv i njegov prodavac. No prije svega svatko mora misliti sam na sebe, Libellus tu nema nikakve krivice. Libellus je tiskao jednako primjeraka
kao i bilo kojeg broja i prodavacima dostavio trazene kolicine koje u svakom slucaju premasuju prodane kolicine prethodnih brojeva.
I nije bilo potrebno reagirati u roku od 24 sata za izdanja se znalo mjesecima. A u najmanju ruku oko tjedan dana prije objave bile su najave na nasem sajtu,
na forumu, na Face Booku, na Twitteru... Jedino nas nije bilo u vecernjem dnevniku.BigGrin
Ako je to nedovoljno informacija onda zbilja ne znam kako najaviti izdanja.Smile

darkraver
#30 Posted : 1. ožujka 2015. 8:53:29(UTC)

Ma sve ti to lijepo sročio....
Stripa nije bilo, eto
Ali moj dobavljač je uvijek bila ova stranica, a ne neka striparnica, a ovakva situacija da nekog stripa nestane u 1 danu se jos nije desila, nisam ni slutil da bi se tak neš moglo desit el se nikad ni nije, pa nisam ni rezerviral, jer nikadcnisam rezerviral stripa jer nikad nije bila ovaka situacija...

pa mi eto, treba informacija gdje sad nabavit taj strip?
Ako mi eto ko more pomoć, bez prodika o predbilježbama i zašto nisam i ko mi kriv
ono...ko kolekcionar kolekcionaru, ja bi bio vrlo zahvalan
Iceman
#31 Posted : 1. ožujka 2015. 13:52:00(UTC)

Pitanje: uskoro se približavamo onim jednodijelnim i dvodijelnim epizodama. čisto iz znatiželje, hoće li princip izdavanja i dalje biti isti, tj. 1 priča - 1 knjiga, ili ćete izdavati 3 broja u jednoj knjizi (kao u nn-u)?
Renky
#32 Posted : 1. ožujka 2015. 14:58:47(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Sve ostaje isto.ThumbsUp
Akol
#33 Posted : 1. ožujka 2015. 16:00:03(UTC)

Koja je sad sljedeća epizoda na redu , mislim kako ce se zvati
prozirna senka
#34 Posted : 1. ožujka 2015. 16:16:23(UTC)

Otrovni ok(c)ean.
A valjda dade^2 ne budu lenje, pa nam istiskaju:-) i J.Javu sa sve njegovom prosloscu pride.
Tex Willer
#35 Posted : 1. ožujka 2015. 20:55:58(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Iceman wrote:
Pitanje: uskoro se približavamo onim jednodijelnim i dvodijelnim epizodama. čisto iz znatiželje, hoće li princip izdavanja i dalje biti isti, tj. 1 priča - 1 knjiga, ili ćete izdavati 3 broja u jednoj knjizi (kao u nn-u)?

To bi bilo fenomenalno. Jer bez obzira sto se prati sa Mr No-om po broju knjiga, po broju realno izdatih daleko sporije ide. I pritom je Mr No zavrsen serijal a MM i dalje ide, iako usporenim tempom.
Arbok
#36 Posted : 1. ožujka 2015. 21:45:53(UTC)

prozirna senka wrote:
Otrovni ok(c)ean.
A valjda dade^2 ne budu lenje, pa nam istiskaju:-) i J.Javu sa sve njegovom prosloscu pride.

A onda slijedi još jedna neobjavljena na ovim prostorima! Drool Drool Drool Drool Drool
Arbok
#37 Posted : 1. ožujka 2015. 21:46:58(UTC)

Tex Willer wrote:
Iceman wrote:

To bi bilo fenomenalno. Jer bez obzira sto se prati sa Mr No-om po broju knjiga, po broju realno izdatih daleko sporije ide. I pritom je Mr No zavrsen serijal a MM i dalje ide, iako usporenim tempom.

Nema šanse, nažalost. Crying Sad
Renky
#38 Posted : 1. ožujka 2015. 22:37:35(UTC)

Man
Arbok wrote:
prozirna senka wrote:
Otrovni ok(c)ean.

A onda slijedi još jedna neobjavljena na ovim prostorima! Drool Drool Drool Drool Drool

Primam predbilježbe, nemojte kasnije "nisan zna"LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
zeljko
#39 Posted : 2. ožujka 2015. 11:04:56(UTC)

vidim na piku 3 ove knjige...
jedna od njih je 120 a druge po dogovoru
jedan ne odgovara na upite o cijeni samo čeka dobru ponudu

e baš me zanima hoće li iko u bih dati tolike pare za jednog martija

ja sve prodajem ispod cijene pa godinama ne mozes prodati neka izdanja koja su skuplja od 30 maraka

Renky
#40 Posted : 2. ožujka 2015. 12:27:55(UTC)

Man
Daj linkCool
Users browsing this topic
Guest (11)
4 Pages<1234>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.