Care, dinamo je igrao s drugom momcadi. A prva momcad je jedva prosla u LP, i protiv kojeg to protivnika?
Nemam dokaza da bi osjek dobio i drugu momcad da je utakmica bila zaprave, ali sumnjam kao sto i ti sumnjas da bi izgubili 0:4.
Na trenutak sam stvarno pomislio da dinamo ima jaku i klupu kad osjek u gostima razbiju, no vec uzvratna utakmica s Malmom razbila je tu iluziju.
A ovaj transfer je samo potvrdio sumnju. Sve dok su ostali glubovi dekintirani, Mamic ih moze kupiti za sicu, i tako kupit cijelo prvenstvo.
Jednom u zadnjih 5-6 godina Hajduk bude ispred dinama i sjeti se, odmah je izbio drzavni ustanak, tv emisije su organizirane,
a Varteks pobjedu protiv Hajduka slavio kao da su osvojili prvenstvo. No jebiga, legle premije pa kad nemas placu dobro je i sto dinamo da...
Ako netko doista misli da je ovo pravi put i da ce se ovako razvijati nogomet kod nas, debelo se vara.
Ali dobro, sve ce jednom doci na naplatu. Sjeti se Juventusa. Ja sam uvjeren da ce i kod nas jednom doci malo pravde i prava.
Kad, tad...
A do tad uzivaj u kupljenim utakmicama, sudcima, a naravno cijela Hrvatska uzivat ce s vama u ligi prvaka...