bubo wrote:danant wrote:Dado R. wrote:Pisali smo o tome vec nekoliko puta. Da, nakon sto objavimo sve neobjavljene ici cemo i s objavljenima, prije svega cemo krenuti
na odlicne price s puno izbacenih stranica i slicno. Ako te epizode ne budu vec u kolor best of ediciji.
Nama je plan i zelja objaviti sve Texove...
Znam super je to... A šta fali ako je ta epizoda već u kolor-best ediciji?
Ja npr. ne volim "obojene" c/b Bonelli i neću ih uzimati...a te epizode koje su najavljene su
creme de la creme (pa mi smo glasali za njih
A i vama bi bilo lakše. Odradite jedan prevod i interpretaciju za oba.
I još izađu u isto vreme c/b i color.
Pa fanovi kupuju isti strip sa dve različite korice (znam trojicu koja su uzela oba Darkwodd-ova "Civil War")
A i svi Zagorovi fanovi iz Srbije uzimaju i VČ Zagor Biblioteku i Vašeg Zagor Color
Ma kakavo vise dupliranje,
odavno je receno da ce sve bit objavljeno samo ono sto bude u boji ce izaci kao zadnji cb.ima texa i previse😃
Odlično! I mene je ovo zanimalo, pa zahvaljujem!
Inače slažem Texove na policu prema godini objavljivanja u Italiji, tako da bi bilo lijepo imati jednog dana sve u istom LL izdanju poredano kronološki...
EDIT: CheddarBob - Znači slažemo isto po policama,
ali ja sam ovo gore shvatio na način da svi drugi Texovi imaju prednost pred onima već objavljenima u color verziji, no oni nisu otpisani za c/b varijantu, nego naprosto izlaze zadnji...