Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

2 Pages<12
Dylan Dog 20
magirus
#21 Posted : 15. travnja 2015. 22:09:52(UTC)
Rank: Nova faca

Imalo je još dodatnu epizodu Dr Žistisa
Dado R.
#22 Posted : 15. travnja 2015. 23:27:47(UTC)
Rank: Libellus

Oki wrote:

E baš to je greška...BigGrin
Mislio sam da ima još i više jel pamtim Dnevnikovo izdanje epizode "Granice vremena" na 126 strana,ali evo,upravo sam provjerio Libellusovu 17.knjigu i utvrdio da ima 304 numerirane stranice + iza toga ima još jedan list s nekim ilustracijama koje druge knjige nemaju...uglavnom srednja epizoda ima 10 strana više.
...sada me pak zanima zašto je dnevnikovo izdanje kojeg više nemam imalo 30 strana višeConfused

Upravu si u potpunosti. Ta knjiga ima ukupno 306 stranica, mahinalno se prepisalo od prethodnih knjiga. Hvala puno.
Na ovo pitanje o dnevnikovom izdanju vec je odgovoreno ali mogu samo potvrditi da mi ne izbacujemo stranice tako da tu nema brige...Smile
Juice
#23 Posted : 16. travnja 2015. 7:23:27(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Kad je već bal... Martin Mystere gigant, 2. knjiga - 2. izdanje - Broj stranica: 500
Dado R.
#24 Posted : 16. travnja 2015. 11:34:44(UTC)

Juice wrote:
Kad je već bal... Martin Mystere gigant, 2. knjiga - 2. izdanje - Broj stranica: 500

Netko je ocito uduplao stranice...BigGrin
Ispravljeno, hvala.
zeljko
#25 Posted : 16. travnja 2015. 16:53:49(UTC)

smanjenje tiraza?
Crying Crying
Dado R.
#26 Posted : 16. travnja 2015. 17:05:47(UTC)

zeljko wrote:
smanjenje tiraza?
Crying Crying

Da, smanjili smo nakladu kod Dylana za 50 primjeraka, pa je sad naklada 300. No cijena se nije promjenila u odnosu na prosla izdanja.
CheddarBob
#27 Posted : 17. travnja 2015. 0:32:31(UTC)

Man
Oki wrote:
Hoće li ovih novijih brojeva biti u ponudi tisak media centara?

Kad smo kod Tisak Medie: naručuju li pojedine poslovnice od vas, ili Tisak Media kao tvrtka obavi narudžbu pa sami raspodjeljuju knjige po poslovnicama? (Pitam to jer imam nešto za pokupiti u njihovoj knjižari u Frankopanskoj, a kako imam popust do kraja mjeseca, pričekao bih da/ako dobiju izdanja iz najnovije ture, pa da sve odjednom pometem.) Hvala unaprijed!
SZOCK
Dado R.
#28 Posted : 17. travnja 2015. 1:06:48(UTC)

CheddarBob wrote:
Oki wrote:

Kad smo kod Tisak Medie: naručuju li pojedine poslovnice od vas, ili Tisak Media kao tvrtka obavi narudžbu pa sami raspodjeljuju knjige po poslovnicama? (Pitam to jer imam nešto za pokupiti u njihovoj knjižari u Frankopanskoj, a kako imam popust do kraja mjeseca, pričekao bih da/ako dobiju izdanja iz najnovije ture, pa da sve odjednom pometem.) Hvala unaprijed!

Posve nove naslove narucuju ukupno a onda svaka knjizara za sebe narucuju nedopune, ovisno o prodaji.
No u svakom slucaju ono sto je tebi bitno je da mi saljemo direktno u poslovnice, tako da bi ovo trebalo biti mozda vec iduci tjedan kod njih,
ali u najgorem slucaju do kraja mjeseca te knjige bi svakako trebale biti dostupne.
Fiju
#29 Posted : 18. travnja 2015. 16:09:22(UTC)

Man
Kad vec biljezimo te sitne neispravnosti, evo dva formatom minijaturna Mister Noa :)

Mister No - 2. izdanje - http://www.libellus.hr/i/mister-no--2-izdanje/387/0/-2
Amazonija - 2. izdanje - http://www.libellus.hr/i/amazonija--2-izdanje/388/0/-2
Oki
#30 Posted : 18. travnja 2015. 23:08:02(UTC)

Man
Fiju wrote:
Kad vec biljezimo te sitne neispravnosti, evo dva formatom minijaturna Mister Noa :)

Format za GuinnessaBigGrin
Oki
#31 Posted : 18. travnja 2015. 23:25:59(UTC)

Man
CheddarBob wrote:
Oki wrote:

Tisak trenutno ima dobru foru za navući kupce...za kupovinu knjiga ti daju vremenski ograničen povoljan popust, čime navlači kupce na kupovinu u kontinuitetu...
Trebali bi ovakvo nešto napraviti i Libellusovci jer bi se popust odnosio i na starija izdanja koja neki kupci propuste kupiti povoljnije u prva dva mjeseca.
Ja sam tako nedavno iskoristio popust u tisku za nabavljanje Dylanovih knjiga 15,16,17 i 18, a možda bi kupio još neke propuštene Mister No-e i Texove, ali kod njih je problem očuvanost pošto ih ljudi listaju i "tuckaju" kao da su u knjižnici...
Oki
#32 Posted : 18. travnja 2015. 23:31:18(UTC)

Man
...a ionako mi ovi popusti u tisku uskoro više neće značiti ništa...prekjučer u karlovačkoj tisak medii pitao dali možda znaju kada stižu novi Dylani...ne stižu,karlovačka trgovina u "supernovoj" se uskoro zatvara.Cursing
CheddarBob
#33 Posted : 19. travnja 2015. 12:02:00(UTC)

Man
Taj popust na knjige vrijedi zaključno s ovim mjesecom. Kupio sam Zonu X #7 pa sam dobio 10% na iduću kupovinu, potom sam to iskoristio za sedam brojeva Martina, i onda su mi dali 30% za idući put. Zato me zanimalo hoće li dobiti najnoviju turu jer s tih 30% bih uštedio čak više nego s početnim dvomjesečnim popustom u striparnicama.

A što se očuvanosti i kupusanja tiče, sviđa mi se što su se u Frankopanskoj dosjetili zaključati Libellus u staklenu vitrinu, pa tko je baš zainteresiran, mora vući prodavača za rukav. BigGrin

(Zamolio sam ih da mi usput naruče i Zonu X #6, ali kako je riječ o starijem izdanju, ni sami ne znaju hoće li od toga išta biti. Confused To im je glavni problem, nikad nisu ni u što sigurni, uglavnom ponavljaju "Dođite pitati idući tjedan".)
SZOCK
Dado R.
#34 Posted : 19. travnja 2015. 21:51:17(UTC)

Fiju wrote:

Imaju kod Bonellija i neka mini izdanja, mislim da ima i Mister No, ali ovo bi potuklo i te minimume... BigGrin
Kod unosa vec objavljenih izdanja radilo je vise ljudi i stoga me ne cudi da su se potkrale greske. U svakom slucaju hvala, ispravljeno.
Users browsing this topic
Guest (10)
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.