vknez wrote:vidim Dadi je to zajebancija ali pad ritma Zagora me brine i ne razumijem ga. pretpošle godine je izašlo 10 brojeva, prošle 8. trenutno smo na 3 broja u 5 mjeseci, a bit će 3 i dalje u 6 mjeseci...
Znaci ti vec znas sto ce biti u iducih 6 mjeseci? Daj molim te reci mi koja su nova pojacanja u Hajduka (ako ih ima), tko je trener za 6 mjeseci?
Kako ce bit vrijeme za Interliber 2015 (to je taman za 6 mjeseci) da znam sto su nositi od jakni, zimske, ili neke jesenje...
Ah, da, ako moze i loto brojevi od iducih nekoliko izvlacenja, ali samo one euro loto brojeve, ove obicne za milijun dva to me ne zanima...
I sve to mozes puno lakse znati/pogoditi nego koliko ce biti Zagora ili bilo koje druge knjige u iducih 6 mjeseci.
Malo sale nikome ne smeta, pa vjerujem ni tebi? Samo sam htio skrenuti pozornost da previse negativno razmisljas kad je Zagor u pitanju.
Pogledaj svojih zadnjih nekoliko postova u proteklom vremenu duzem od godine dana i skoro svi komentari su vezani za Zagora u zabrinutom tonu.
Mislim da mozes biti biran sto se toga tice. No ne zaboravi da mi osim Zagora imamo i dosta drugih junaka koji isto traze svoje vrijeme za objavu.
Mozda tebe zanima iskljucivo Zagor, ne znam, ali mnoge druge zanimaju i drugi junaci.
Tako da ce u nekoj objavi novih knjiga uvijek nedostajati nekoliko junaka. ne samo jedan (Zagor).