Garfield wrote: Prelijepo i moram reci pametno. Puno skuplje izadje kad uzimas broj po broj a izaslo 50-60 brojeva i uz to puno rasprodatih, ali mnogi ljudi nemaju mogucnosti da odjednom uzmu komplet pa idu tezim putem ...
Ja sam nakupio 20ak odabranih brojeva, uglavnom lako dostupnih preko Libellusa (izuzev 3-4 rasprodana preko Babilona) kada mi se pojavila želja da bih mogao pokušati nabaviti što se da. Kupiti tada komplet i onda se rješavati duplih (vjerojatno i ispod cijene ako bih što želio prodat, jer su skoro svi moji brojevi bili dostupni) mi nikako nije bila opcija, prije svega jer nikako ne bih najednom mogao izdvojiti jedno 5-6k kuna. A krenio sam s nabavkom još dok su Komodski zmajevi - knjiga 60 - bili dostupni (zadnji primjerci) tako da sam i tu imao sreće jer su sada eto i 59+ brojevi rasprodani. Uglavnom da, prošao sam dosta skuplje kako god okrenuo, ali pošto su to bila periodična izdvajanja, mnogo lakše mi je to bilo podnijeti, a moram priznati da je bio i gušt loviti neke brojeve, pogotovo preko aukcija u zadnji čas, adrenalin pere ko lud
.