Renky wrote:Možda zato što po kronologiji priče nije još doša na red za objavljivanje? Odakle ideja da bi (ne)kvaliteta priče ili crteža mogla utjecati?
Ah...kronologija
Pa je, realno...da se Libellus oslanja na kvalitetu priča, onda Asteroid Argo nikada nebi ugledao svjetlo dana
Nego, ja Nathana čitam na način kao recimo da bi djetetu dao da jede tortu rukama (malo otkinem komad s jedne strane, malo s druge, malo ubodem prst u sredinu
...
E sada, volio bih da hrpa tih ispodprosječnih epizoda koje su zasebna priča za sebe nikada nije ni izašla jer su me godinama odbijale od Nathana,a onda su me upravo prva tri giganta vratila Nathanu, pa sam zbrda zdola nabavio veliku većinu Libellusovih knjiga i tu nastaje problem zbog manjka vremena za čitanje i čitanje istih bez poštivanja kronologije.
Da budem iskren, zbog oduševljenosti ova prva tri giganta, ja većinom prebirem epizode koje ću čitati, pa ako negdje načujem ili pročitam da je u nekoj epizodi neki tehnodroid samo prdnuo, ta mi je prva na redu za čitanje
E onda kada čovjek pogleda koje su sve epizode u vezi s tehnodroidima, uvidi da sve treba kronološki poredati i čitati od prvog pojavljivanja Skotosa pa na desetke i desetke drugih epizoda koje su sljedile, a tu se može lako dogoditi da nešto propustite ako se nešto ne čita po redu, pa više ni sam ne znam što bi i kako bi i kako uopće financijski ispratiti kupovinu stripova koje obuhvaćaju taj Nathanov svijet jer toga ima stvarno previše.