Zaista je loše... Evo ovako ću ti reći, jednako kako patim što nisam uspio nabaviti NN gigante 1 i 2, toliko patim i što sam nabavio Argo 1 i 2, jer svaka čast Libellusu, oni se stvarno potrude sa svakim izdanjem i još nisam imao nijednu zamjerku na bilo koji strip koji su izdali, ali realno, Asteroid Argo je skupo upakirano govno, ne znam kako da ljepše kažem.
Agencija Alfa 5 mi je, kao preteča Argu, dosta dobar broj usprkos manjkavostima u radnji, ali mogu ih sažvakati, i tu je jednostavno trebalo stati jer Argo je silovanje likova, radnje i u konačnici čitatelja. Prešao sam preko prvog broja, odlučivši to pripisati porođajnim mukama novog serijala, ali kako je i drugi broj bio bez ikakvog pomaka u kvaliteti, a nije mi se svidjelo kako su mi srozali likove koje sam toliko volio a ovdje su mi išli opako na živce, digao sam ruke. Odlučio sam svjesno da je meni priča sa tom posadom završila u Alfi 5 i da više neću ubuduće davati cca 100 kn po broju čekajući da se poprave, jer što je skupo, skupo je.