Tex Willer wrote:thekide wrote:bubo wrote:
ovo je baš čisto nagađanje tako da možeš slobodno "gnjaviti " za još kojeg nathana))))
E sad mi je laknulo. Ima da ugnjavim minimum 5 komada u tri ture.
Zajedno navijamo za NN, ali ajde malo ih gnjavi i za Texa i MM
3 serijala koja bi zbog ritma u Italiji i trebalo da idu najbrze
Ovo sto bubo nagadja je nerealno jer ni serlock 3 ne postoji, jedino ako ne rade nastavak samo za LL
A Nicka od sledece godine ocekujem 8 komada, dobro ajde bar 6, da se nadoknadi
Pa što se tiče Texa, mislim da je brzina već odlična, uostalom u toku bilo koje godine Tex je broj 1 po broju LL knjiga. Ja sam zasad digao ruke od Texa, jer ne mogu da ga finansijski ispratim pored svih ostalih ipak (meni) bitnijih serijala. Ali vratiću mu se, kad tad.
Što se tiče MMa sad je na vrhuncu - ritam je dobar, ušli smo u period od 20 i kusur knjiga gde će maltene svaka druga biti prvi put objavljena u HR. Tako da tamo negde do 94, 95. broja će se nastaviti ova trka za MM izdanjima. Posle toga, ko zna, sadašnjim tempom (5 knjiga godišnje) za 4-5 godina ulazimo u period (mogućeg) usporavanja jer su sve epke već objavljivane (izuzev retkih bisova), pa ćemo do novih neobjavljenih epizoda čekati dodatnih 7-10 godina. A to je već predaleko za razmišljanje. U svakom slučaju imamo par godina fore da ubedimo Dade da uporedo izdaju recimo broj 95 i broj 130 i neki (ne znam tačno koji bi bio prvi posle SA perioda). Ako može Tex na preskok, može i Marti. I to baš da svaki put izdaju dva odjednom (staro i novo), mislim da bi to doprinelo uspešnijoj prodaji kao što se desilo u prošloj turi. Jedan potpuno nov i jedan već viđen, pa onda prvi pogura drugi i eto sve se rasproda.
Što se tiče Nathana, tempo je već odličan (kad uračunamo i sva propratna izdanja), a to što nama, koji bi kupili 100 knjiga odjednom (makar prodali bubreg), nije, jebga. Pa nam ostaje da kukamo Dadi A. da ubrza, iako znamo da brže ne može.
Što se tiče Nicka, od njega sam pročitao sve što je bilo pre 25 godina, i njemu ću se vratiti kad tad. A pošto nije odmakao predaleko kao Tex, biće to uskoro.
Malo sam rastegao, al što reče Dado bar smo oživeli topic.