Kako smo u onom sportskom topicu napisali da nas ima za tipovanje LIGE PRVAKA, ja otvaram ovaj topic koji ce posluziti za prijave tko zeli igrati
te poslije za komentiranje same lige i nase igre. Cim nas se prijavi barem 8 ja cu otvoriti novi topic koji ce sluziti iskljucivo za tipovanje,
kako bi sve kod tipovanja ostalo sto preglednije i lakse za zbrajanje bodova i pravljenje tabele.
Za podsjetnik pravila koja sam davno napisao (valjda ih se i ja dobro sjecam
):
Uglavnom u samom startu se tipuje na novog prvaka LP, sto donosi 5 bodova, kao i najboljeg strijelca sto donosi isto 5 bodova.
Zatim se tipuje prolaz po skupinama, dakle trebate odrediti koga mislite da ce proci skupinu odnosno tko ce biti prvi a tko drugi u grupi.
Za svaku ekipu koju pogodite da ce proci dalje dobije se 1 extra bod a za svako tocno mjesto (prvo ili drugo) jos jedan.
A svi ostali bodovi skupljaju se po samim odigranim utakmicama, za tocan ishod utakmice (pobjeda, poraz ili nerjeseno) dobije se 1 bod
a za tocan rezultat jos jedan extra bod. Primjerice za utakmicu Dinamo - Real tipujem recimo ovako:
Dinamo - Real 0:2 I ako Real pobjedi s bilo kojim rezultatom dobijem bod, ako rezultat bude tocno 0:2 onda dobijem ukupno 2 boda za tu utakmicu.
Tipuju se naravno sve utakmice a tipovanje je vazece ako se postavi prije prve utakmice tog dana kad se igra, a igra se utorkom i srijedom.
Naravno tipovati se moze i danima prije, nije nutno cekati zadnji trenutak, samo se ne moze tipovati nakon pocetka prve utakmice.
Ne treba zaboraviti da ce neke utakmice u Rusiji i slicno pocimati malo prije od uobicajenih 20:45. Govorim iz iskustva...
Dakle ovdje se samo prijavite tko zeli igrati, a tipovat cemo u drugom topicu.
I naravno, ako imate kakvih prijedloga samo recite...