maddjuro wrote:problem je kada striparnicama pošaljete manje brojeva nego sto ih naruče; onda se zna desiti da nastradaju oni koji su rezervirali preko njih jer ostanu bez svog broja.
Ako neka striparnica naruci znatno vece kolicine nego inace narucuju logicno je da im se ne moze isporuciti trazena kolicina.
Ali s obzirom da cak dobiju poneki primjerak vise od onoga sto su inace narucivali dakle trebali bi biti dovoljno primjeraka da zadovolje stalne kupce.
Pod stalnim kupcima mislim prije svega na stalne kupce odredjenog serijala ili junaka.
Problem nastane kad se izdanja prodaju prvom koji naidje i ne misli se na svoje stalne kupce, onda je Libellus kriv jer eto nije isporucio koliko je trazeno.
Nasa preporuka svim prodajnim mjestima bila je da se prvo zadovolje potrebe stalnih kupaca odredjenog serijala, pa tek onda ako ostane
moze nesto ici i onima koji kupuju samo pojedine brojeve. No mi nemamo nacin kontrolirati rade li svi doista tako...
Zbog toga je jedina rezervacija za koju mi mozemo jamciti da ce biti ispostovana ona koja se napravi preko naseg weba.